| Boże Narodzenie | |
|
+6Aglyss hanka1998 Nevarra Cassidifikation mari0987 Marsh 10 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Marsh Już coś wie
Nick w grze : Flip Flap, ale nie wchodzę... Liczba postów : 190 Dołączył : 07/05/2012
| Temat: Boże Narodzenie Pon Gru 17, 2012 11:27 am | |
| No właśnie. Te święta są już tuż, tuż. Wyjeżdżacie gdzieś może? Co chcielibyście dostać od "św. Mikołaja"? Jaką świąteczną potrawę lubicie najbardziej? Na te i inne pytania chciałabym znać wasze odpowiedzi Więc ja może zacznę. Jadę na święta do rodziny, małego miasteczka Elbląga, ok. 60 km od Gdyni. Od "Mikołaja" chciałabym... tablet graficzny(^^). Moja ulubiona świąteczna potrawa? No kurczę, nie wiem jak odpowiedzieć na moje własne pytanie xD Lubię barszcz czerwony, pierogi z kapustą i grzybami... Różne różności. Nie mam takiej jednej ulubionej potrawy. A teraz pytanko dla dzieci -7- wierzycie w Świętego Mikołaja? xD
Ostatnio zmieniony przez Marsh dnia Pią Gru 21, 2012 8:21 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Boże Narodzenie Pon Gru 17, 2012 11:36 am | |
| Dom. 3 tyg. wolnego i smartfon Wszystkie są pyszne |
|
| |
Marsh Już coś wie
Nick w grze : Flip Flap, ale nie wchodzę... Liczba postów : 190 Dołączył : 07/05/2012
| Temat: Re: Boże Narodzenie Pon Gru 17, 2012 11:41 am | |
| Tsaa, smartfon... chciałoby się. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Boże Narodzenie Pon Gru 17, 2012 11:44 am | |
| - Marsh napisał:
- A teraz pytanko dla dzieci -7- wierzycie w Świętego Mikołaja? xD
Wierzę,wierzę A w dni przed Bożym Narodzeniem ..... będę grała .. w grę.. Tomb Rajrder .. A tak na serio to żartowałam.Będę grać w .. w inną grę : | |
|
| |
Marsh Już coś wie
| |
| |
mari0987 Nowy
Liczba postów : 36 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: Boże Narodzenie Pon Gru 17, 2012 11:57 am | |
| Ja wyjeżdżam do dziadków ;3 Hmmm... Co bym chciała ? Chciała bym książkę i mój sweterek z Lamą (chyba z Lamą) xD | |
|
| |
Marsh Już coś wie
| Temat: Re: Boże Narodzenie Pon Gru 17, 2012 11:59 am | |
| - mari0987 napisał:
- Ja wyjeżdżam do dziadków ;3
Hmmm... Co bym chciała ? Chciała bym książkę i mój sweterek z Lamą (chyba z Lamą) xD Twój sweterek w sensie, że ci się podoba? | |
|
| |
mari0987 Nowy
| Temat: Re: Boże Narodzenie Pon Gru 17, 2012 12:04 pm | |
| Chodzi o to że przyjaciółkmi kupiła sweter ,ale nie chce mi go dać teraz :c Powiedziała ze da mi go po lub przed Bożym Narodzeniem xD | |
|
| |
Marsh Już coś wie
| Temat: Re: Boże Narodzenie Pon Gru 17, 2012 12:07 pm | |
| Ja z kumpelami kupujemy sobie figurki MLP, więc bez komentarza xD | |
|
| |
mari0987 Nowy
| Temat: Re: Boże Narodzenie Pon Gru 17, 2012 12:16 pm | |
| Moja przyjaciółka kupiła sobie Księżniczkę Celestię xD I bawi się nią z 5 letnią kuzynką xD | |
|
| |
Marsh Już coś wie
| Temat: Re: Boże Narodzenie Pon Gru 17, 2012 12:18 pm | |
| My się na przyrodzie "bawimy". | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Boże Narodzenie Pon Gru 17, 2012 12:30 pm | |
| Marsh, tak, bawimy Ja wierzę w św. Mikołaja, bo kto by nam przynosił prezenty, hę? (xD) Z jedzenia lubię tylko barszcz czerwony i pierogi z kapustą i grzybami. Smartphone, ale nie dostanę na gwiazdkę, ale potem tak ^^ No i pufa, i Mikołaj mi obiecał, i już w necie zamówił Ps. Kupiłam ci Pinkipie. |
|
| |
Cassidifikation Już coś wie
Nick w grze : Cassidifikation Liczba postów : 165 Dołączył : 06/10/2012
| Temat: Re: Boże Narodzenie Pon Gru 17, 2012 12:34 pm | |
| Ja nigdzie nie wyjeżdżam, nie stać mnie. xD Na gwiazdkę? Tablet graficzny i wszystkie tomy mangi z Hetalii. (jest ich tylko pięć ) Czy wierzę...? Każdy z nas jest św. Mikołajem, jak komuś coś ofiarujemy bezinteresownie. PS. Matka mi przez 18 lat kazała pisać do niego listy. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Boże Narodzenie Pon Gru 17, 2012 12:44 pm | |
| Nie obchodzę świąt. A wolne spędzę przed laptopem waląc 24 na dobę w LoLa. PS. - Marsh napisał:
- tableta graficznego(^^)
A nie po prostu "Chciałabym tablet graficzny" ? Jakoś brzydko mi się układa ta odmiana. |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Boże Narodzenie Pon Gru 17, 2012 12:50 pm | |
| Ja w zasadzie też nie. Odbębnić pierogi, życzenia i opłatek i znów Św. Spokój. | |
|
| |
mari0987 Nowy
| Temat: Re: Boże Narodzenie Pon Gru 17, 2012 12:51 pm | |
| - ApplePie napisał:
- Nie obchodzę świąt. A wolne spędzę przed laptopem waląc 24 na dobę w LoLa.
PS. - Marsh napisał:
A nie po prostu "Chciałabym tablet graficzny" ? Jakoś brzydko mi się układa ta odmiana. Pasowała byś do moich braci xD Oni teraz też cisną w Lol'a xD | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Boże Narodzenie Pon Gru 17, 2012 12:58 pm | |
| - mari0987 napisał:
- ApplePie napisał:
- Nie obchodzę świąt. A wolne spędzę przed laptopem waląc 24 na dobę w LoLa.
PS. - Marsh napisał:
A nie po prostu "Chciałabym tablet graficzny" ? Jakoś brzydko mi się układa ta odmiana. Pasowała byś do moich braci xD Oni teraz też cisną w Lol'a xD Ja się uczę. A w święta raczej sama będę musiała grać. - Nevarra napisał:
- Ja w zasadzie też nie. Odbębnić pierogi, życzenia i opłatek i znów Św. Spokój.
Ja bez tego. Normalne dni. Nie mam nawet wigilii. |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Boże Narodzenie Pon Gru 17, 2012 12:59 pm | |
| Będę siedzieć w domu. Takie tam, pomoc w kuchni, noł lajfienie na kompie przy Simsach i rysowanie jakiś całujących się wampirów ze Zmierzchu czy innych Pamiętników, bo mnie dziewczyny zatłuką, jak im nie narysuję dwóch kopii do końca świąt o.x O Mikołaju nawet nie myślałam. Jakoś nie mam wymarzonego prezentu jak większość, nie marzę o laptopie, tablecie czy innych Dziełach Szatana Zapewne skończy się na wypadzie do Wrocka po nową bluzę czy cuś, a pod choinkę paczkę słodyczy z tradycyjną już parą skarpetek | |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Boże Narodzenie Pon Gru 17, 2012 1:28 pm | |
| Ja i owszem, wyjeżdżam, do najbliższej rodziny, ale w te święta - do ukochanej cioci i w dodatku kuzynki, która W KOŃCU! będzie w domu. Wigilia w domciu, cała kolacja itd. - ja bardzo obchodzę Boże Narodzenie, to moje najbardziej ulubione święto w roku. W szkole często gęsto śpiewamy kolędy (ostatnio szczególną popularnością cieszy się ,,Gore gwiazda Jezusowi..."). A pod choinkę? Szczerze, to nie wiem. Wprawdzie chciałam XBOX'a albo aparat cyfrowy, ale rodzice wspólnie orzekli, że to za drogie życzenia. Więc dałam im wolną rękę i zżera mnie ciekawość, co dostanę ^^ - kocham niespodzianki. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Boże Narodzenie Pon Gru 17, 2012 1:34 pm | |
| Ja nigdy prezentów na święta nie dostawałam. Nigdy nie uważałam ten czas za specjalniejszy do tych wyjątków. Chodzi o to, że jak coś mi się należy(mówię to w sensie, że :jestem grzeczna, dobrze się uczę, sprzątam dom i inne dobre uczynki) to prezent mogę dostać równie dobrze w czerwcu albo w marcu. Zresztą ja i tak nie oczekuję czegoś od moich rodziców bo na jakby nie patrzeć na święta wydaje się kupe kasy...a jeszcze prezent? Mogę dostać w innym okresie. |
|
| |
koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Boże Narodzenie Wto Gru 18, 2012 1:55 am | |
| Ja uwielbiam Święta Bożego Narodzenia. Kolacja, 12 potraw, śnieg za oknem (ach marzenie), rodzina, miła atmosfera i śpiewanie kolęd. Święta zawsze spędzam w domu. Najsmaczniejszy ze wszystkich potraw jest..... opłatek! Zawsze z siostrą zjadamy wszystkie opłatki jakie znajdziemy w domu. A prezenty? Przeważnie moim życzeniem są ksiązki. W tym roku dostanę dwie z seri ,,Żelazny dwór" seria bardzo ciekawa. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Boże Narodzenie Wto Gru 18, 2012 11:52 am | |
| Znaczy się, u nas trochę inaczej się to obchodzi, to raz. A dwa, to piszę, co bym chciała. I nie, nigdzie nie wyjeżdżam, chociaż mam rodzinę np. w Anglii i fajnie by było tam pojechać. Ale prywatne sprawy i nie mogę |
|
| |
Marsh Już coś wie
| Temat: Re: Boże Narodzenie Sro Gru 19, 2012 10:52 am | |
| Ciekawa konwersacja. Duuużo różnych pomysłów na święta. Apple- teraz tak patrzę i rzeczywiście, odmiana nie pasuje | |
|
| |
Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| Temat: Re: Boże Narodzenie Sro Gru 19, 2012 1:12 pm | |
| ja zawsze do babć jadę w tym roku do mamy taty ^^ A teraz się przyczepię, bo nie istnieje coś takiego jak "Boże Narodzenie" Bóg jest ponad czasem i się nie narodził swiętujemy Święta Narodzenia Pańskiego | |
|
| |
Gość Gość
| |
| |
Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| |
| |
Marsh Już coś wie
| |
| |
mari0987 Nowy
| Temat: Re: Boże Narodzenie Pią Gru 21, 2012 8:25 am | |
| A, nasza katechetka jest bardzo fajne Jak, jest za głośno to krzyczy :" Nie drzeć tych gumiorów !" xD A, zawsze w piątki oglądamy filmy ;3 | |
|
| |
Marsh Już coś wie
| Temat: Re: Boże Narodzenie Pią Gru 21, 2012 8:35 am | |
| Iiiii, a ja dzisiaj od Refuse dostałam Pikie Pie :3 | |
|
| |
wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Boże Narodzenie Pią Gru 21, 2012 1:02 pm | |
| w domu chciałabym: grę sims 2 i dodatek zwierzaki, pendrajwa (jak to się pisze o.o?), koszyk... nie, skrzynkę mandarynek, nowy internet LTE, tablet graficzny z miejscem na modem od internetu, żywego konia, nowe łyżworolki, kilkaset gumek do włosów (ciągle mi się gubią), wszystkie koniki Filly (zbieram) parę słodyczy, dużo kasy... wymieniać jeszcze? xD o, i jeszcze, żeby pan od historii i pani od matmy zachorowali na dwa miesiące chyba najlepszy barszcz z uszkami ^^ wierzę, wierzę ^^ | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Boże Narodzenie | |
| |
|
| |
| Boże Narodzenie | |
|