Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Moja ciemnota w zgłaszaniu modom czegokolwiek

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Bonny2
Nowy
Bonny2

Nick w grze : Cymery
Liczba postów : 26

Moja ciemnota w zgłaszaniu modom czegokolwiek Empty
PisanieTemat: Moja ciemnota w zgłaszaniu modom czegokolwiek   Moja ciemnota w zgłaszaniu modom czegokolwiek I_icon_minipostCzw Lip 14, 2011 11:25 am

Chodzi o to, że nie mam bladego, zielonego a nawet fioletowego pojęcia gdzie zgłaszać różne nadużycia. I tak Jak gracz spamuje na forum to mam kliknąć "zgłoś naruszenie"? I drugie pytanie:Gracz ma ewidentnie napisane na prezentacji "odwiedź jeszcze moje inne konta" mam to zgłaszać przez ten czerwony krzyżyk "zgłoś nadużycie"? I co mam tam zaznaczyć? Nie to, że po waszych odpowiedziach zamienię się w potwora "HAHAHAHAHAHA!! i ciebie zgłoszę! i ciebie! i jeszcze ciebie!", ale chciałabym wiedzieć takie rzeczy.
Powrót do góry Go down
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

Moja ciemnota w zgłaszaniu modom czegokolwiek Empty
PisanieTemat: Re: Moja ciemnota w zgłaszaniu modom czegokolwiek   Moja ciemnota w zgłaszaniu modom czegokolwiek I_icon_minipostPią Lip 15, 2011 4:58 am

Na forum - klikasz "zgłoś nadużycie" i podajesz uzasadnienie czemu ten post (lub temat) narusza zasady. Jest też limit - 3 zgłoszenia na dzień.

Na kogoś profilu - klikasz czerwony krzyżyk "Zgłoś", wybierasz gdzie jest to naruszenie (prezentacja, avatar a jeśli masz 100% pewność że ta osoba ma multi nic z tych 2 opcji nie zaznaczasz) i piszesz uzasadnienie. Tutaj też jest limit - jeśli się nie mylę 1 zgłoszenie na 5 dni.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323

Moja ciemnota w zgłaszaniu modom czegokolwiek
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Moja Praca Na CP
» Moja idealna gra.
» Moja praca
» Moja pokraka
» Moja prezentacja