Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...

Go down 
+7
Kitka
Temperance
tamara4
Ayame
Presence
hanka1998
Manroe
11 posters
AutorWiadomość
Manroe
Przyjaciel Zagrody
Manroe

Liczba postów : 586

Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  Empty
PisanieTemat: Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...    Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  I_icon_minipostNie Gru 23, 2012 2:46 am

Zapewne niektórzy z was wiedzą co to jest za gra... Nie znalazłam tutaj takowego tematu, więc pomyślałam, że warto go stworzyć. =D
Ja osobiście posiadam wszystkie części tej gry i nie narzekam na brak zajęcia. Gra polega na zbudowaniu wyśmienitego zoo, do którego wszyscy chcą zajrzeć... W moim przypadku są to gęste lasy amazonki z groźnymi zwierzętami na wolności. XD
Zapraszam do dyskusji! Very Happy

Ostatnio zmieniony przez Manroe dnia Nie Gru 23, 2012 10:19 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...    Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  I_icon_minipostNie Gru 23, 2012 2:51 am

Grałam w to kiedyś u koleżanki, a sama miałam demo wszystkich wersji. A, i jeszcze 1 podstawową, ale to szkoda gadać Laughing
Gra fajna, mocno wciąga. Jak się na tym choć trochę zna i ma się cierpliwość, to można wybudować świetne zoo i doskonale się bawić Very Happy Ja osobiście wolę Wildlife Park 2, bo nieco bardziej realistyczne, ale i Zoo Tyccon polecam Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...    Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  I_icon_minipostNie Gru 23, 2012 2:58 am

Miałam, grałam we wszystkie części nałogowo. Płytki się popsuły, ale na szczęście osiągnęłam swój cel i zbudowałam zoo idealne, nie tylko pod względem gwiazdek, ale i wyglądu. Ja jak zwykle zwracam uwagę na estetykę, taaak, tak. Razz Plus oczywiście dodatki z internetu.
W sumie gra mi się znudziła, ale chętnie bym do niej powróciła, gdyby nie te płytki.
Powrót do góry Go down
Presence
Przyjaciel Zagrody
Presence

Nick w grze : Presence
Liczba postów : 1861

PisanieTemat: Re: Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...    Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  I_icon_minipostNie Gru 23, 2012 10:07 am

Grałam ale tak jak hanka wolę Wildlife Park 2 Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3746365
Ayame
Przyjaciel Zagrody
Ayame

Nick w grze : Emi99
Liczba postów : 776

PisanieTemat: Re: Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...    Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  I_icon_minipostNie Gru 23, 2012 10:57 am

Grałam, grałam, grałam i osobiście po prostu uwielbiam <3 Zawsze się ścigałyśmy z mamą kto szybciej zrobi wszystkie misje. Jednym słowem: świetna. Wciąga i się nie nudzi.
Powrót do góry Go down
tamara4
Już coś wie
tamara4

Nick w grze : tamara4
Liczba postów : 155

PisanieTemat: Re: Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...    Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  I_icon_minipostNie Gru 23, 2012 12:40 pm

mam, osobiście bardzoo lubię, ostatnio gustuję w budowaniu czegoś al'a stajnia ;D
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...    Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  I_icon_minipostNie Gru 23, 2012 2:11 pm

Mam wszystkie i jedynki, i dwójki :3
Bardzo lubię ^^
A szczególnie teraz, gdy Aurora Designs tworzy Radical Remake i zwierzęta są: *O*
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...    Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  I_icon_minipostNie Gru 23, 2012 2:34 pm

Aci, Aurora znowu tworzy? Aż zerkne. : O
Powrót do góry Go down
Kitka
Już coś wie
Kitka

Nick w grze : Mówię na PW
Liczba postów : 113

PisanieTemat: Re: Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...    Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  I_icon_minipostSob Sty 12, 2013 3:11 pm

Mam Zoo Tycoon, Zoo Tycoon 2 oraz Zoo Tycoon 2 na ratunek zwierzakom Smile
Powrót do góry Go down
Wild_Horse
Jedną nogą w ZM
Wild_Horse

Nick w grze : Elsker
Liczba postów : 553

PisanieTemat: Re: Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...    Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  I_icon_minipostSob Lut 16, 2013 12:56 pm

Ja tam wolę Wildlife Park 2
Powrót do góry Go down
Cassidifikation
Już coś wie
Cassidifikation

Nick w grze : Cassidifikation
Liczba postów : 165

PisanieTemat: Re: Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...    Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  I_icon_minipostSob Lut 16, 2013 2:54 pm

Grałam, ale już nie gram... Fajne.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=589416
AyaKey
Przyjaciel Zagrody
AyaKey

Nick w grze : AyaKey
Liczba postów : 2734

PisanieTemat: Re: Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...    Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  I_icon_minipostNie Lut 17, 2013 2:50 am

Agnes napisał:
Ja tam wolę Wildlife Park 2
Ja też. Fajniejsze jest ;D
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2388322
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...    Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  I_icon_minipostNie Lut 17, 2013 3:21 am

a ja nie wiem co wy widzicie w WP ;d
Powrót do góry Go down
Wild_Horse
Jedną nogą w ZM
Wild_Horse

PisanieTemat: Re: Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...    Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  I_icon_minipostNie Lut 17, 2013 7:16 am

Przede wszystkim ma o niebo lepszą grafikę...

Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  ZZoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  2Q==Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  Images?q=tbn:ANd9GcQ-c1yM7Y88tpM1252AhkeHrfjOTBIVlzlocFdTnXlXKPEP2G3nZoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  Images?q=tbn:ANd9GcQG3kmzsBHjKi0xS3aWsaIErunu0uXmtZDjAiZiU-mvPIiDYYvmgQ
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

PisanieTemat: Re: Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...    Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  I_icon_minipostNie Lut 17, 2013 7:20 am

Agnes dobrze gada. WLP jest nieco bardziej realistyczne od ZT, lepiej wygląda i ciekawiej odzwierciedla prawdziwe potrzeby zwierząt i roślin, przez co nie jest tylko klikawą dla dzieciaków Wink Przynajmniej nie dasz niedźwiedziowi polarnemu trawy i nie posadzisz cytryn, prawda? xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...    Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  I_icon_minipostNie Lut 17, 2013 8:30 am

Hmm, ja jednak wolę to ZT2... I ze względu na to, że ma taką, a nie inną grafikę i na to, że przegrałam w nią bardzo, bardzo dużo czasu.

PS. Łoś ze screena mnie rozwala, hahahahahaha.. ta anatomiaaa!

ale WLP tak czy siak mam, nawet kilka części o; w sumie to ile ich jest? moze zagram, a co mi tam. d:
Powrót do góry Go down
Wild_Horse
Jedną nogą w ZM
Wild_Horse

PisanieTemat: Re: Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...    Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  I_icon_minipostNie Lut 17, 2013 8:39 am

W sumie to nie wiem. Nie wszystkie można kupić w Polsce i nie wszystkie są w polskiej wersji językowej. Ja znam Szalone Zoo, Świat koni, Wody Świat. Z wersji angielskojęzycznych znam tylko Dino word i Farm word*

Nie wiem czy dobrze napisałam XD
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...    Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  I_icon_minipostNie Lut 17, 2013 10:38 am

hoho, znalazłam u siebie podstawę, szalone zoo i świat koni, więc idęęę, spróbuję się tym pobawić, zobaczymy czego to warte.. ;d
Powrót do góry Go down
Wild_Horse
Jedną nogą w ZM
Wild_Horse

PisanieTemat: Re: Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...    Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  I_icon_minipostNie Lut 17, 2013 11:18 am

Momencik. Masz na komputerze ŚK i SZ i dopiero teraz to odkryłeś i dopiero teraz będziesz grał po raz pierwszy?
Powrót do góry Go down
Wild_Horse
Jedną nogą w ZM
Wild_Horse

PisanieTemat: Re: Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...    Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  I_icon_minipostNie Lut 17, 2013 11:20 am

A co do anatomi, jest chyba lepsza niż w ZT2...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...    Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  I_icon_minipostNie Lut 17, 2013 11:45 am

*odkryłam Razz

Nie, nie miałam tego na kompie, miałam płytki, niepoinstalowane ;d Gier mam mnóstwo, kupiłam kiedyś te WLP, ale gra mi się nie spodobała, więc leżała ot, tak. Teraz nie mogę zainstalować ZT2, bo płytki stare, porysowane i po prostu nie chcą się zainstalować. Siłą rzeczy spróbuję pograć w WLP ;d Przeszłam już dwie misje, tak na rozruszanie... pomyślimy, hhmmm Very Happy

Natomiast jeśli chodzi o anatomię - jako dziecko bardziej skupiałam się na kolorach i prostocie, więc zostałam przy ZT. WLP było dla mnie zbyt poważne i ponure, nie mogłam rozgryźć tej gry pod tym względem.

PS. nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj ;d
Powrót do góry Go down
Wild_Horse
Jedną nogą w ZM
Wild_Horse

PisanieTemat: Re: Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...    Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  I_icon_minipostNie Lut 17, 2013 11:50 am

A gdzie jest ta opcja. Sory za jeszcze jeden post, ale jeszcze nie za bardzo tu wszystko rozumiem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...    Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  I_icon_minipostNie Lut 17, 2013 11:51 am

nad każdym twoim postem po prawej stronie masz taki przycisk:
Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  8b351532001e41a150d7050f
i służy on właśnie do edycji posta Very Happy

i ja przepraszam za off, pomagam nowej koleżance <3
a jak koleżanka będzie miała jeszcze jakieś pytania, to na PW! D:
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

PisanieTemat: Re: Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...    Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  I_icon_minipostNie Lut 17, 2013 11:58 am

Po prawej stronie Twoich postów Wink

verni, ja też z początku wolałam ZT właśnie za to samo- kolory i prostotę. Ale później mi się to znudziło, więc odpaliłam stare, dobre WLP2 i zostałam przy tym Wink Potrafi mnie wciągnąć na ładnych parę godzin, a raz nawet udało mi się zrobić park na 100 punktów ;d Poza tym, WLP ma (a przynajmniej miał) prawie dwukrotnie tańsze gry. Podstawkę kupiłam za 30 zł w Saturnie, a ZT widziałam w tym samym sklepie za 50 zł. Tak samo z dodatkami. Może to tylko głupia różnica 20 zł, ale dla mnie to już jest coś Wink
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...    Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  I_icon_minipostNie Lut 17, 2013 1:06 pm

neeeh, nie idę jutro do szkoły, więc pomęczę to grę w nocy d: btw czy nie powinien powstać osobny temat z wlp? bo ten o zt2 jest.. xD
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...    Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  I_icon_minipostNie Lut 24, 2013 7:29 am

Kiedyś w to grałem ale mi się znudziło
Jednak chętnie do tego kiedyś wrócę... (wspomnienia...)
Powrót do góry Go down
Pani_Snow
W skromnych progach Zagrody
Pani_Snow

Nick w grze : Kokoni5
Liczba postów : 375

PisanieTemat: Re: Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...    Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 4:30 pm

Zoo Tycoon 2! <3 Mam wszystkie dodatki i dużo pobranych ras koni. Bardzo uzależniające to!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=538357
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...    Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...  I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Zoo Tycoon 2 - gra pełna wrażeń...
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: