Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Proszę o czytanie | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
SandCastle Już coś wie
Nick w grze : SandCastle Liczba postów : 180 Dołączył : 26/10/2012
| Temat: Proszę o czytanie Nie Gru 23, 2012 5:09 am | |
| Nie wiem czy to na pewno w tym dziale, ale jakby nie było potrzebuję pomocy. Kocham pisać i założyłam bloga, gdzie umieszczam swą twórczość. Mój blog Polecajcie znajomym, jeśli się spodoba. To dla mnie dużo znaczy. Dziękuję | |
| | | SandCastle Już coś wie
| Temat: Re: Proszę o czytanie Nie Gru 23, 2012 10:58 am | |
| | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Proszę o czytanie Nie Gru 23, 2012 1:27 pm | |
| Ogólnie przeleciałam, bo na chwilę wpadłam. Pierwsze wrażenie - brak akapitów. Przez to tekst wydaje się przerażający i mało czytelny. Nie bardzo załapałam skąd ta Ania i Hania w pierwszej części - jakoś tak chaotycznie dla mnie tam jest opisane. Wojtek wspomniany tak jakoś nagle i nic o nim nie ma, poza tym, że niski. Ogólnie chaotycznie... Ale to moja subiektywna opinia. | |
| | | SandCastle Już coś wie
| Temat: Re: Proszę o czytanie Pon Gru 24, 2012 5:15 am | |
| - LadyArvena napisał:
- Ogólnie przeleciałam, bo na chwilę wpadłam.
Pierwsze wrażenie - brak akapitów. Przez to tekst wydaje się przerażający i mało czytelny. Nie bardzo załapałam skąd ta Ania i Hania w pierwszej części - jakoś tak chaotycznie dla mnie tam jest opisane. Wojtek wspomniany tak jakoś nagle i nic o nim nie ma, poza tym, że niski. Ogólnie chaotycznie... Ale to moja subiektywna opinia. Całe moje życie jest chaotyczne. Nie znoszę jak coś jest poukładane. Być może trudno się jest połapać, ale ja sama jestem trudną osobą. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Proszę o czytanie | |
| |
| | | | Proszę o czytanie | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|