| Darmowy Mróz za paczkę 30 kuponów ! | |
|
+18LadyArvena Queen of Wolves asia98999 natalias143 ana0000000000 Kemishi Arrin Philipek Presence Nevarra erreo hanka1998 Lierre. Zaplątana Nefra01 shunra Estelle Rooda 22 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Darmowy Mróz za paczkę 30 kuponów ! Nie Gru 23, 2012 4:04 pm | |
| - Cytat :
- Specjalna, świąteczna oferta!
Do 26-go grudnia, godziny 23:59, za zakup 30 Kuponów otrzymasz Mróz za darmo!
Oferta ta działa tylko jeśli kupisz Zestaw 30 Kuponów jako jeden zakup. Zakup 30 Kuponów, jeden po drugim nie będzie działać!
Mróz jest boską klaczą ze zdolnością do wymiany umiejętności.
Jej umiejętności zmieniają się co dzień: jednego dnia będzie wyszkolona w galopie innego w wytrzymałości...
Może zostać pokryta Oceanem, aby urodzić Śnieżka.
Każdego dnia możesz rozmrozić Mróz na jej profilu i spróbować znaleźć koc Hypnosa.
Pierwszego dnia każdego miesiąca, kiedy strona jest aktualizowana, Mróz będzie oferowana jednemu z graczy, który odmroził ją w poprzednim miesiącu!
Mamy nadzieję, że będziesz zadowolony z tej specjalnej, świątecznej oferty!
Zespół Howrse
Oto jak się prezentuje: KLIK<
Ostatnio zmieniony przez ApplePie dnia Nie Gru 23, 2012 4:08 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Darmowy Mróz za paczkę 30 kuponów ! Nie Gru 23, 2012 4:07 pm | |
| |
|
| |
Rooda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Rooda Liczba postów : 310 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Darmowy Mróz za paczkę 30 kuponów ! Nie Gru 23, 2012 4:22 pm | |
| Plus jest taki, że koń ładny. Ciekawi mnie również mały Śnieżek. Moje klimaty. (;
Swoją drogą, czy ten tekst: ,,za zakup 30 Kuponów otrzymasz Mróz za darmo!" nie jest Waszym zdaniem... komiczny? Toż to istny paradoks. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Darmowy Mróz za paczkę 30 kuponów ! Nie Gru 23, 2012 4:34 pm | |
| Rooda, jakby nie patrzeć dostajesz go gratis, bo przecież dostajesz swoje 30 kuponów no i konia. Znaj łaskę owlientu!
ps. Ktoś wyczuł mój sarkazm? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Darmowy Mróz za paczkę 30 kuponów ! Nie Gru 23, 2012 5:36 pm | |
| Mróz jest boską klaczą potrafiącą zamienić umiejętności. Jej umiejętności zmieniają się codziennie: jednego dnia będzie to galopowanie, następnego wytrzymałość... Potomstwo może mieć tylko raz z Oceanem, przez co na świat przyjdzie tylko jeden źrebak: Śnieżek. Codziennie możesz rozmrozić Mróz na jej publicznym profilu i próbować odnaleźć Okrycie Hypnosa. 1. każdego miesiąca, gdy strona jest aktualizowana, Mróz zostanie podarowana jednemu z graczy, którzy rozmrozili ją w poprzednim miesiącu.
Szkoda że nie pokazuje co to u Diabła to Okrycie Hypnosa. |
|
| |
Estelle ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Estelle Liczba postów : 642 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Darmowy Mróz za paczkę 30 kuponów ! Nie Gru 23, 2012 10:15 pm | |
| Na incie pisze, że okrycie daje tyle co nic XD A konkretniej - możliwość położenia konia spać bez potrzeby rejestrowania go w boksie, a do tego nie trzeba wybierać między łąką a boksem. Hypnos's Blanket With Hypnos' Blanket you can put your horse to bed even when it isn't boarded in an equestrian center! What's more, you don't need to chose between meadow or box to put him to bed.
| A tu macie większego konika
|
| | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Darmowy Mróz za paczkę 30 kuponów ! Pon Gru 24, 2012 1:01 am | |
| Bardzo mi się ona podoba |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Darmowy Mróz za paczkę 30 kuponów ! Pon Gru 24, 2012 1:06 am | |
| u... ktoś tu się nam zakochał |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Darmowy Mróz za paczkę 30 kuponów ! Pon Gru 24, 2012 1:23 am | |
| Mały śnieżek - strasznie słodki Duży śnieżek Te koni moim zdaniem im naprawdę dobrze wyszły |
|
| |
shunra Raczkujący
Nick w grze : shunra Liczba postów : 59 Dołączył : 12/08/2012
| Temat: Re: Darmowy Mróz za paczkę 30 kuponów ! Pon Gru 24, 2012 1:40 am | |
| W końcu im jakieś boskie konie wyszły porządnie. Te dwa są naprawdę ładne tylko jak na złość nie mogę ich zdobyć, nie mam zamiaru wydawać kasy na kupony nigdy ich nie kupiłam i nie kupię. Nie ważne co owlient by zrobił, prędzej odejdę z Howrse niż zacznę im płacić. | |
|
| |
Nefra01 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Nefra01 Liczba postów : 1522 Dołączył : 05/08/2012
| Temat: Re: Darmowy Mróz za paczkę 30 kuponów ! Pon Gru 24, 2012 1:43 am | |
| Oł Maj Gad O.O
Te konie z promocji wyglądają okropnie, ale te za 30 kuponów to już naprawdę cuda, a zwłaszcza Śnieżek (:
I Owlient właśnie pokazał, że jakby im się chciało, to by potrafili zrobić naprawdę piękne konie...
| |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Darmowy Mróz za paczkę 30 kuponów ! Pon Gru 24, 2012 1:47 am | |
| - Nefra01 napisał:
- Oł Maj Gad O.O
Te konie z promocji wyglądają okropnie, ale te za 30 kuponów to już naprawdę cuda, a zwłaszcza Śnieżek (:
I Owlient właśnie pokazał, że jakby im się chciało, to by potrafili zrobić naprawdę piękne konie...
No właśnie Chcesz coś ładnego - kup go za pieniądze Ale Śnieżek i Mróz są śliczni |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Darmowy Mróz za paczkę 30 kuponów ! Pon Gru 24, 2012 1:47 am | |
| Duży koń jest faktycznie lepszy, już wczoraj wieczorem tak rozkminiałam, że się zupełnie różni od poprzednich. Znowu zmienili grafika? Ale chyba każdy się ze mną zgodzi, że źrebak jest inwalidą. |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
Zaplątana W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Zaplątana Liczba postów : 346 Dołączył : 20/07/2012
| Temat: Re: Darmowy Mróz za paczkę 30 kuponów ! Pon Gru 24, 2012 1:59 am | |
| Bardzo ładnie im te konie wyszły, to trzeba przyznać. Szkoda tylko, że trzeba głębiej sięgnąć do portfela, żeby zdobyć takie konie... | |
|
| |
Lierre. Już coś wie
Nick w grze : Lierre. Liczba postów : 141 Dołączył : 29/10/2012
| Temat: Re: Darmowy Mróz za paczkę 30 kuponów ! Pon Gru 24, 2012 2:02 am | |
| Śnieżek i Mróz są śliczne ! Szkoda że sposób żeby je zdobyc jest żałosny...30kuponów to niemal 100zł | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Darmowy Mróz za paczkę 30 kuponów ! Pon Gru 24, 2012 2:13 am | |
| Kocham dużego Śnieżka *^* Mimo wszystko nie wydam kasy na piksele. Ale popatrzeć na koniki u innych mogę ;D | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Darmowy Mróz za paczkę 30 kuponów ! Pon Gru 24, 2012 2:22 am | |
| Yay ! Howrse się postarało z grafiką koni ! Juhu ! |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Darmowy Mróz za paczkę 30 kuponów ! Pon Gru 24, 2012 2:29 am | |
| i to są właśnie akcje, których najbardziej u nich nienawidzę o.O i nadal będą tłumaczyć, że każdy ma równe szanse, a kupony jedynie ułatwiają? na tego konia nie ma szans nikt, kto nie wywali realnej kasy. więc po co się ośmieszać? nie drażniłoby mnie to, gdyby postawili sprawę jasno.
edit: z ciekawości zajrzałam do katalogów. modzi, jak jeden mąż, po Mrozie już mają (: a ogółem naliczyłam ich 21. czyli opłaca się, opłaca. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Darmowy Mróz za paczkę 30 kuponów ! Pon Gru 24, 2012 2:33 am | |
| Pięęęękne. Ale 30 kuponów nie kupię, pozostaje liczyć na cud za to roztapianie czy jak mu tam | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Darmowy Mróz za paczkę 30 kuponów ! Pon Gru 24, 2012 2:36 am | |
| |
|
| |
Presence Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Presence Liczba postów : 1861 Dołączył : 23/07/2011
| Temat: Re: Darmowy Mróz za paczkę 30 kuponów ! Pon Gru 24, 2012 2:40 am | |
| Śnieżek jest... po prostu piękny ! Najpiękniejszy boski jaki kiedykolwiek był na howrse... | |
|
| |
Rooda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Rooda Liczba postów : 310 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Darmowy Mróz za paczkę 30 kuponów ! Pon Gru 24, 2012 2:55 am | |
| O nie, nie, nie, nie! Brak możliwości posiadania tych pikseli mnie zabił. Trafili w mój czuły punkt. Coraz bardziej ich nie lubię. (; | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Darmowy Mróz za paczkę 30 kuponów ! Pon Gru 24, 2012 2:58 am | |
| - erreo napisał:
- z ciekawości zajrzałam do katalogów. modzi, jak jeden mąż, po Mrozie już mają (: a ogółem naliczyłam ich 21. czyli opłaca się, opłaca.
Oni ją dostali od Owlientu jako prezent. No przecież my dobrze wiemy, że oni są bardzo dobrzy i dają często takie prezenty (jak kupimy kupony) |
|
| |
Estelle ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Darmowy Mróz za paczkę 30 kuponów ! Pon Gru 24, 2012 3:00 am | |
| W sumie trzeba mieć jeszcze nadzieję, że odmrażając Mroza dostaniemy takowego za miesiąc XD Ja już jednego odmroziłam haha A wiecie co daje Śnieżek? Czy jak zwykle dzieci nic nie dają? Zgadzam się, konie cudne *.* | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Darmowy Mróz za paczkę 30 kuponów ! Pon Gru 24, 2012 3:01 am | |
| - Estelle napisał:
- W sumie trzeba mieć jeszcze nadzieję, że odmrażając Mroza dostaniemy takowego za miesiąc XD Ja już jednego odmroziłam haha
A wiecie co daje Śnieżek? Czy jak zwykle dzieci nic nie dają? Zgadzam się, konie cudne *.* To jeszcze tajemnica |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Darmowy Mróz za paczkę 30 kuponów ! Pon Gru 24, 2012 3:03 am | |
| | |
|
| |
Estelle ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Darmowy Mróz za paczkę 30 kuponów ! Pon Gru 24, 2012 3:08 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- Estelle napisał:
- W sumie trzeba mieć jeszcze nadzieję, że odmrażając Mroza dostaniemy takowego za miesiąc XD Ja już jednego odmroziłam haha
A wiecie co daje Śnieżek? Czy jak zwykle dzieci nic nie dają? Zgadzam się, konie cudne *.* To jeszcze tajemnica Ty coś wiesz ;> Zrób prezent na święta i mów! | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Darmowy Mróz za paczkę 30 kuponów ! Pon Gru 24, 2012 3:08 am | |
| |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Darmowy Mróz za paczkę 30 kuponów ! Pon Gru 24, 2012 3:12 am | |
| Tak,tak - już lecę żeby go kupić bo nie mam co robić z pieniędzmi. ;> ( ironia ) | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Darmowy Mróz za paczkę 30 kuponów ! | |
| |
|
| |
| Darmowy Mróz za paczkę 30 kuponów ! | |
|