| Organizacja "Straż Pokoju" -szukamy wolontariuszy i podopiecznych ;) | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
WhiteBerry Nowy
Nick w grze : WhiteBerry Liczba postów : 18 Dołączył : 27/12/2012
| Temat: Organizacja "Straż Pokoju" -szukamy wolontariuszy i podopiecznych ;) Czw Gru 27, 2012 2:04 pm | |
| Stronka w budowie Straż Pokoju. Jest to organizacja której celem są: * ograniczenie działalności osób które oszukują, a 'howrse-staff' nic z tym nie robią. * pomoc osobom które ucierpiały na wskutek włamania NIE pomagamy osobom początkującym itd.! "stanowiska" w organizacji: * dyrektor: WhiteBerry * zastępca : - * księgowy : - _ jesli chcesz pomóc, możesz zostać: * strażnikiem prawa : do niego (nich) napływają "skargi" na graczy (uwaga :zawsze musicie przesłąć link do screenshota) * strażnikiem pokoju : to on (oni) pomagają przy włamaniach. Pomogą finansowo i rzeczowo. * strażnikiem natury : łączy funkcje strażnika prawa i pokoju a także: * w potrzebie : aby zostać graczem 'w potrzebie' napisz do dyrektora * darczyńca incognito :jednorazowa pomoc dla osób "w potrzebie. W organizacji są stopnie. Każda "akcja" (pomoc/wmieszanie się w sprawę) będzie wymagała "raportu" od strażnika , dzięki któremu zdobędzie on "punkty (max.10). Co 100 punktów będzie dostawał nową odznakę. Odznaki : brązowa, srebrna, złota, diamentowa. _ aby zgłosić się do organizacji -))obojętnie jaka funkcja/stanowisko/coś innego itd.((- napisz do WhiteBerry lub w tym wątku ! <3 _ strona bedzie dopracowywana, na razie jest dosyć prowizoryczna ^w^ _ Listy: * strażnicy prawa: - *strażnicy pokoju: - *strażnicy natury: WhiteBerry | |
|
| |
Dianaxxx W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Dianaxx Liczba postów : 384 Dołączył : 17/06/2012
| Temat: Re: Organizacja "Straż Pokoju" -szukamy wolontariuszy i podopiecznych ;) Pią Gru 28, 2012 5:50 am | |
| Pomoc osobom które ucierpiały po włamaniu to był mój pomysł! | |
|
| |
WhiteBerry Nowy
| Temat: Re: Organizacja "Straż Pokoju" -szukamy wolontariuszy i podopiecznych ;) Sob Gru 29, 2012 5:14 am | |
| ....? Przepraszam, jeśli to Cię w jakiś sposób uraziłam, ale nie miałam tego na myśli. Zresztą każdy może chyba tworzyć własne instytucje, prawda.? Naprawdę nie ściągnęłam tego pomysłu od Ciebie (jeśli już to powstał w wyniku mojego sfrustowania inną organizacją ) Tak więc przepraszam jeszcze raz | |
|
| |
Machozi Nowy
Nick w grze : Kocur (dawniej Agnieszka422) Liczba postów : 30 Dołączył : 16/11/2012
| Temat: Re: Organizacja "Straż Pokoju" -szukamy wolontariuszy i podopiecznych ;) Sob Gru 29, 2012 6:00 am | |
| | |
|
| |
Dianaxxx W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Dianaxx Liczba postów : 384 Dołączył : 17/06/2012
| Temat: Re: Organizacja "Straż Pokoju" -szukamy wolontariuszy i podopiecznych ;) Sob Gru 29, 2012 12:11 pm | |
| Spoko! | |
|
| |
WhiteBerry Nowy
| Temat: Re: Organizacja "Straż Pokoju" -szukamy wolontariuszy i podopiecznych ;) Pon Gru 31, 2012 4:49 am | |
| Dianaxxx->to super <3 ! Machozi -> okej, kim chcesz być? Podaj nazwę funkcji (np. strażnik pokoju) i ewentualnie nazwę stanowiska (do wyboru: zastępca/księgowy) <3 Cisze się że już ktoś chce pomóc =D | |
|
| |
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Organizacja "Straż Pokoju" -szukamy wolontariuszy i podopiecznych ;) Pon Gru 31, 2012 3:27 pm | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: Organizacja "Straż Pokoju" -szukamy wolontariuszy i podopiecznych ;) Wto Sty 01, 2013 8:28 am | |
| Mam pytanie . Czy żeby być strażnikiem prawa to koniecznie trzeba mieć screenshota ? Czy można jakoś inaczej to robić ? | |
|
| |
Machozi Nowy
Nick w grze : Kocur (dawniej Agnieszka422) Liczba postów : 30 Dołączył : 16/11/2012
| |
| |
| Temat: Re: Organizacja "Straż Pokoju" -szukamy wolontariuszy i podopiecznych ;) Sob Sty 05, 2013 9:47 am | |
| Już 6 dni czekam na odpowiedź i nic . Ktoś jeszcze się zajmuję tą stronką ?
Ostatnio zmieniony przez AyaKey dnia Pon Sty 07, 2013 9:43 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
jullien Już coś wie
Nick w grze : jullien Liczba postów : 157 Dołączył : 04/12/2012
| Temat: Re: Organizacja "Straż Pokoju" -szukamy wolontariuszy i podopiecznych ;) Nie Sty 06, 2013 7:18 am | |
| Chętnie dołączę.. Jestem graczem doświadczonym. Chcesz wiedzieć więcej napisz na priv na howrse | |
|
| |
WhiteBerry Nowy
| Temat: Re: Organizacja "Straż Pokoju" -szukamy wolontariuszy i podopiecznych ;) Pią Sty 11, 2013 9:40 am | |
| Przepraszm wszystkich nie mogłam wchdozić na zagrodę mły (coś mnie wywalało ze strony). Jeśli chcecie dolaczyć-piszcie proszę na howrse.pl mój login to WhiteBerry =) AyaKey ->po prostu jesli ktos kogoś oszukał musisz mieć jakiś dokument to potwierdzajacy, prawda..? ;3 a skoro wszystkoo odbywa się na PW, są potrzebne screenshoty od tej osoby.. ewentualnie można by poprosić ją o wspołdzielenie i zobaczyć historię przedmiotów/coś | |
|
| |
| Temat: Re: Organizacja "Straż Pokoju" -szukamy wolontariuszy i podopiecznych ;) Pią Sty 11, 2013 10:52 am | |
| Aham spoko już pisze na howrse | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Organizacja "Straż Pokoju" -szukamy wolontariuszy i podopiecznych ;) | |
| |
|
| |
| Organizacja "Straż Pokoju" -szukamy wolontariuszy i podopiecznych ;) | |
|