Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Profesjonalny trening koni na zamówienie | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Mika_TLR W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Mika_TLR Liczba postów : 486 Dołączył : 07/11/2012
| Temat: Profesjonalny trening koni na zamówienie Sob Gru 29, 2012 1:28 am | |
| Trenuję konie Tak jak do GP- na wysokie umiejętności umiem ustawić konia według dyscypliny. cena treningu do ustalenia. najczęściej są to 3kupony 1kupon + OM 2OM trening w 1 DZIEŃ na współdzieleniu ostatnio pomagałam graczce Jetrel, koń: http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=14018267 nick taki sam jak tu pozdrawiam Mika_TLR
Ostatnio zmieniony przez Mika_TLR dnia Czw Lut 07, 2013 4:17 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Profesjonalny trening koni na zamówienie Sob Gru 29, 2012 1:45 am | |
| Trening szybki i profesjonalny. Dogadywanie szczegółów bez problemu. Serdecznie polecam treningi u Miki_TLR Trenowała mi już niejednego konia i jestem b. zadowolona. | |
| | | Mika_TLR W skromnych progach Zagrody
| Temat: Re: Profesjonalny trening koni na zamówienie Czw Lut 07, 2013 4:15 am | |
| odświeżam zapraszam do korzystania | |
| | | oowocowaa Już coś wie
Nick w grze : oowocowaa Liczba postów : 175 Dołączył : 26/01/2013
| Temat: Re: Profesjonalny trening koni na zamówienie Sob Lut 09, 2013 7:01 am | |
| Jakie masz wymagania do treningu ? Co koń musi posiadać, jakie UM wrodzone, Pg itp ? | |
| Temat: Re: Profesjonalny trening koni na zamówienie Sob Lut 09, 2013 12:46 pm | |
| na czym konkretnie polega nie mogę powiedzieć, trenuję konie jak do GP w zależności od tego kto w jakiej dyscyplinie chce jeśli konia da się przestawić mogę to zrobić. sprzedaję bardzo dobre konie między innymi mustangi z wysoookim pg które ładnie obrastają w UM i wygrywają barel racing. cena treningu to 3kupony, koń musi mieć Nyks WM i chmurki lub kk kf om wm i chmurki reszta zestawów -bonusowe harmonie etc. mnie nie interesują. umiejętności zależą Tylko i wyłącznie od tego jakiego konia będziesz mieć- na moich wałachach między 1400-1500+ | |
| Temat: Re: Profesjonalny trening koni na zamówienie Pon Lut 25, 2013 11:42 am | |
| | |
| | | Pandzia534 Nowy
Nick w grze : Pandzia534 Liczba postów : 8 Dołączył : 15/03/2013
| Temat: Re: Profesjonalny trening koni na zamówienie Sob Mar 16, 2013 6:02 am | |
| Ja akurat poszukuje osoby która mogłaby mi wytrenować konika. I chyba skorzystam z twojej oferty | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Profesjonalny trening koni na zamówienie | |
| |
| | | | Profesjonalny trening koni na zamówienie | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|