Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Szukam sittera | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
italiano Nowy
Liczba postów : 8 Dołączył : 11/05/2012
| Temat: Szukam sittera Pon Gru 31, 2012 8:44 am | |
| Witam. Ostatnio mam nieco mniej czasu, żeby zajmować się końmi. Teraz zbliża się ciężki okres na uczelni, w związku z czym postanowiłam poszukać sittera. * płacę kuponami * nie oczekuję trenowania koni (oporządzenie = lekcja, wyczyść, napój nakarm, połóż spać) * konie należy kwaterować w boksach - najtańszych na jak najdłużej (większość jest w boksach) * konie należy oporządzać 6 razy w tygodniu - jeden wybrany dzień wolny. Zawsze można się dogadać, jednak nie chcę sittera, który będzie oporządzał konie 2 razy w tygodniu. * koni jest około 500. oczywiście można się dogadać co do ilości. * szukam osoby z nieco większym stażem niż kilka dni i nienaganną karmą Zapraszam do pisania wiadomości na howrse nick italiano | |
| | | italiano Nowy
| Temat: Re: Szukam sittera Sob Sty 05, 2013 3:35 am | |
| Podbijam, osoba która się zgłosiła zrezygnowała.
Płacę 2 kupony tygodniowo + co dwa tygodnie jakaś rzecz z CR (wartościowa) | |
| | | italiano Nowy
| Temat: Re: Szukam sittera Nie Lut 03, 2013 10:48 am | |
| Podbijam, osoba która się zgłosiła zrezygnowała. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Szukam sittera Nie Lut 03, 2013 10:51 am | |
| Mogę ja spróbować, byłem sitterem u graczki trenerka* (oporządzałem u niej 1000 koni dziennie), mam obecnie nowe konto, ale ilość koni i rank o niczym nie świadczy, karmy mam 10 pkt. nick na hwr: Devilek |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Szukam sittera | |
| |
| | | | Szukam sittera | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|