Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Sprzedaż koni za kody na kupon?

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
Nefra01
Przyjaciel Zagrody
Nefra01

Nick w grze : Nefra01
Liczba postów : 1522

Sprzedaż koni za kody na kupon? Empty
PisanieTemat: Sprzedaż koni za kody na kupon?   Sprzedaż koni za kody na kupon? I_icon_minipostWto Sty 01, 2013 12:06 pm

Czy sprzedaż koni za kody na kupon jest legalna? W sensie zgodna z regulaminem Howrse?
Bo oszukał mnie jeden gracz, chciałam to zgłosić na kontakt, ale nie wiem, czy to oni mnie nie ukażą za to...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1602864
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Sprzedaż koni za kody na kupon?   Sprzedaż koni za kody na kupon? I_icon_minipostWto Sty 01, 2013 12:16 pm

"Legalna" to takie trochę naciągane. Raczej powiedziałabym ze taka sprzedaż jest na własną ospowiedzialność (cóż, nic nie stoi na przeszkodzie by jeden z graczy za kod kupił kupon i wówczqs normalnie za 500 i kupon sprzedajesz)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

Nick w grze : Meren_wen
Liczba postów : 840

PisanieTemat: Re: Sprzedaż koni za kody na kupon?   Sprzedaż koni za kody na kupon? I_icon_minipostWto Sty 01, 2013 1:32 pm

a nie lepiej żeby ten "ktoś" kupił kupon i po prostu wystawił ci konia za 500eq i kupon? byłoby mniej ryzykownie
w ogóle sprzedaż koni za cokolwiek innego niż eq i kupony jest na własną odpowiedzialność...
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Sprzedaż koni za kody na kupon?   Sprzedaż koni za kody na kupon? I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Sprzedaż koni za kody na kupon?
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Sprzedaż koni NA KUPON
» Sprzedaż za kupon - aukcja /problem!
» kody bonusowe
» Kupię hurtem 40 koni na kupon
» Pilnie poszukuje osoby do postarzania koni na kupon !!!

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: POMOC :: FAQ :: Pytania związane z Howrse :: Archiwum-
Skocz do: