Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

jak zostać przyjacielem zagrody?

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
klasaIVb
Już coś wie
klasaIVb

Nick w grze : klasaIVb
Liczba postów : 189

jak zostać przyjacielem zagrody? Empty
PisanieTemat: jak zostać przyjacielem zagrody?   jak zostać przyjacielem zagrody? I_icon_minipostSro Sty 02, 2013 12:50 pm

bo u niektórych graczy to się dzieje jak mają 200 wiadomości a u niektórych jak mają 1000...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: jak zostać przyjacielem zagrody?   jak zostać przyjacielem zagrody? I_icon_minipostSro Sty 02, 2013 1:26 pm

Trzeba być sercem i duszą na zagrodzie. Pomagać innym, udzielać się w wątkach nie tylko o grach i spamach. Trzeba być sensownym użytkownikiem, że tak powiem.

Przynajmniej ja tak robiłam.
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: jak zostać przyjacielem zagrody?   jak zostać przyjacielem zagrody? I_icon_minipostSro Sty 02, 2013 1:33 pm

Jak ładnie powiedziane. <3 Bo chodzi o to, że poprzednie ranki były za liczbę postów, a tu chodzi też o jakość. Nie da się zostać PZ siedząc na grach i nabijając posty
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: jak zostać przyjacielem zagrody?   jak zostać przyjacielem zagrody? I_icon_minipostSro Sty 02, 2013 1:39 pm

Dodam od siebie, że nabijanie specjalnie postów i udzielanie się "Bo może dostanę rangę" według mnie nie będzie brana pod uwagę. Nie dostanie się jej ot tak, trzeba pracować nad tym.
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: jak zostać przyjacielem zagrody?   jak zostać przyjacielem zagrody? I_icon_minipostSro Sty 02, 2013 9:49 pm

Potwierdzam:) range dają admini, którzy nie siedzą czesto godzinami na forum, tylko zaglądają, rboią co mają robic i znikają, więc trzeba sie wyrózniac, nie spamic i oółem być miłym:)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Lola123
Nowy
Lola123

Nick w grze : Martynka289
Liczba postów : 2

PisanieTemat: Re: jak zostać przyjacielem zagrody?   jak zostać przyjacielem zagrody? I_icon_minipostWto Sty 29, 2013 2:43 am

dziękuję bo jestem tu 2 dzień
Powrót do góry Go down
http://wataha-karej-gwiazdy-.manifo.com/
Kirara
Uzależniony
Kirara

Nick w grze : OJT (skrót)
Liczba postów : 2239

PisanieTemat: Re: jak zostać przyjacielem zagrody?   jak zostać przyjacielem zagrody? I_icon_minipostPon Gru 02, 2013 10:21 am

Dziękuje za odpowiedzi i zamykam.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: jak zostać przyjacielem zagrody?   jak zostać przyjacielem zagrody? I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

jak zostać przyjacielem zagrody?
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: POMOC :: FAQ :: Pytania związane z Howrse :: Archiwum-
Skocz do: