| GRA - nowe zmiany na Howrse (wersja polska) | |
|
+5DusiaKoniara Nevarra Sakura Aki LadyArvena 9 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: GRA - nowe zmiany na Howrse (wersja polska) Wto Lip 19, 2011 8:41 am | |
| - Ow napisał:
- Witajcie!
Dziś, razem z Sałatką Owocową, wprowadziliśmy pewne nowości do gry.
Zapowiadane wcześniej zmiany w Przestrzeni Twórczej, m.in: - Zmiana ilości Kuponów, które można zdobyć: * Złote Jabłko: 40 Kuponów za maść nielimitowaną oraz 20 Kuponów za maść limitowaną * Złoty Róg: 20 Kuponów * Promień Heliosa: 30 Kuponów - Zmiana w dostępności maści pod głosowaniem. Od teraz maści nie wybrane przez graczy w danym miesiącu zostaną od razu odesłane, a Kupony wydane na ich wysłane zwrócone.
Od teraz można używać Diamentów: - aby kupować przedmioty z Czarnego Rynku - dodawać Equus - kupować punkty dorastania - kupować umiejętności dla niektórych koni boskich
Od dziś, wszystkie konie urodzone z pokrycia 2 jednorożców, a niebędące jednorożcami można oddać do Schroniska za 1000 Equus Zwykłe konie (również z pokrycia normalnego konia i jednorożca) można oddać do Schroniska za 400 Equus.
Zmieniliśmy maści koni z 5-tym Żywiołem. Wszystkie konie z nowymi maściami można zobaczyć np. u Kowelana.
Wycofaliśmy możliwość kupowania Konta Pegaza na rok. Nadal jednak można kupic je na 1 lub 6 miesięcy.
Informujemy, że Zestaw Atalanty zostanie wycofany ze sprzedaży w sierpniu i nie będzie go można kupić na Czarnym Rynku.
Udanej zabawy, Ow A na forum, podczas rozmowy Ow przyznała się: - Ow napisał:
- Zestaw Posejdona pojawi się w regularnej sprzedaży.
| |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: GRA - nowe zmiany na Howrse (wersja polska) Wto Lip 19, 2011 10:04 am | |
| - LadyArvena napisał:
A na forum, podczas rozmowy Ow przyznała się:
- Ow napisał:
- Zestaw Posejdona pojawi się w regularnej sprzedaży.
Och dzięki bogu Wiecznie mi jest potrzebny Ciekawe tylko za jaką cenę (oby tylko nie za 6 kuponów )
Ostatnio zmieniony przez mycha805 dnia Wto Lip 19, 2011 10:14 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - nowe zmiany na Howrse (wersja polska) Wto Lip 19, 2011 10:06 am | |
| Myślę że odpowiednia cena to 4-5 kuponów ;p |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: GRA - nowe zmiany na Howrse (wersja polska) Sro Lip 20, 2011 4:32 am | |
| może 3... Tak jak Zestaw Atalanty... Bezrożków na razie nie sprzedaję. Jak kasa będzie potrzebna, to się sprzeda Po co wszyscy muszą wiedzieć ile dokładnie kasy mam? A bezrożków trochę jest... Tak samo łajna nie sprzedaję już od dawna. 40tys sztuk z groszem się zebrało XD Ładne teraz mam bogactwo kiszone w skarpecie Dobrze wiedzieć wcześniej o promocjach... A zauważyliście, że teraz bezrożków na bezpośrednich nie ma? XD Jak już się trafią to po 1000 E. | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: GRA - nowe zmiany na Howrse (wersja polska) Sro Lip 20, 2011 4:38 am | |
| Na pewno nie mam zamiaru sprzedawać bezrogi, ani oddawać do schroniska, są mi potrzebne... Na razie mam mało koni z własnej hodowli, a dzięki bezrogom mam dużo pktów dorastania. W obecnej promocji zbieram również owoce za urodziny. Gdy konie podrosną, będę puszczała je na zawody, które co prawda, nie dadzą zbyt wielkich dochodów, ale zawsze jakiś tam pieniądz wpada za te kilka zawodów na łebka. Poza tym, mam konie, których nie pożałuję na kupony po ich śmierci. No i podnoszą miejsce w rankigu ... Nie nadają się zbytnio do hodowli, jeżeli chce się osiągnąć względnie wysokie lub bardzo wysokie wyniki, ale przydają się do wielu innych rzeczy | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: GRA - nowe zmiany na Howrse (wersja polska) Sro Lip 20, 2011 4:51 am | |
| Ja bezrożkami sie nie zajmuję. Brak czasu XD U mnie lecą tylko zakładki hodowla, emerytura, klaczki, źrebaki i wybrane konie z ogiery do kryć. Czasem kilka koni z pozostałych... | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - nowe zmiany na Howrse (wersja polska) Sro Lip 20, 2011 6:47 am | |
| Zależy, co komu odpowiada. Ja z bezrogów będę miała co najmniej kilkanaście kuponów, gdy poumierają mi śmiercią naturalną | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - nowe zmiany na Howrse (wersja polska) Sro Lip 20, 2011 9:35 am | |
| A ja tam się i bezrogów i zbędnych mi rogatych pozbyłam (warto było poczekać i nie sprzedawać ich na siłę). I jestem bogata | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - nowe zmiany na Howrse (wersja polska) Sro Lip 20, 2011 11:18 am | |
| Zasadniczo, ta zmiana nie działa zbyt dobrze na same bezrogi, bo w tej chwili kupowane i trzymane są tylko po to, żeby dostały się do schroniska Howrse. Do tej pory miały przy najmniej jakąś szansę, że ktoś się nimi zaopiekuje... Moje bezrogi doczekają emerytury i naturalnej śmierci | |
|
| |
DusiaKoniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 301 Dołączył : 19/07/2011
| Temat: Re: GRA - nowe zmiany na Howrse (wersja polska) Sro Lip 20, 2011 11:45 am | |
| Pomyśleć, że kilka dni wcześniej kupiłam masę bezrożków . Jednak nie mam ich serca do schroniska oddawać, wolę się nimi zaopiekować . | |
|
| |
CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: GRA - nowe zmiany na Howrse (wersja polska) Sob Lip 23, 2011 6:59 am | |
| Hm, z tym ZP to może i dobrze, bo często jest mi potrzebny Chociaż 4-5 kuponów, tak jak mówi APX to nieco za dużo moim zdaniem. - Pożyjemy, zobaczymy. | |
|
| |
nevinowa Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : nevinowa Liczba postów : 1105 Dołączył : 23/06/2011
| Temat: Re: GRA - nowe zmiany na Howrse (wersja polska) Sob Lip 23, 2011 9:23 am | |
| Zmiany są z jednej strony fajne np. ZP daje więcej bonusu ale w ZA jest muśnięcie. Z tymu bez rogami fajnie zrobili | |
|
| |
Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: GRA - nowe zmiany na Howrse (wersja polska) Nie Lip 24, 2011 3:39 am | |
| a zauwazyliscie ze jak dacie nie cały zestaw, tylko osobno podkowy, siodlo i uzde to i tak dostajecie luske? oO | |
|
| |
DusiaKoniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 301 Dołączył : 19/07/2011
| Temat: Re: GRA - nowe zmiany na Howrse (wersja polska) Nie Lip 24, 2011 3:51 am | |
| - Star-x3 napisał:
- a zauwazyliscie ze jak dacie nie cały zestaw, tylko osobno podkowy, siodlo i uzde to i tak dostajecie luske? oO
Też mnie to zdziwiło. Kupiłam klacz z podkowami i dałam jej siodło i uzdę. Za chwilę patrzę, a ona ma łuskę w bonusach . | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - nowe zmiany na Howrse (wersja polska) Nie Lip 24, 2011 10:02 am | |
| - Star-x3 napisał:
- a zauwazyliscie ze jak dacie nie cały zestaw, tylko osobno podkowy, siodlo i uzde to i tak dostajecie luske? oO
Wcześniej tego nie było, bo kompletowałam tak jednemu zwierzakowi Posejdona... cóż, tylko się cieszyć | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - nowe zmiany na Howrse (wersja polska) | |
| |
|
| |
| GRA - nowe zmiany na Howrse (wersja polska) | |
|