Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Szukam sittera/trenera

Go down 
AutorWiadomość
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

Szukam sittera/trenera Empty
PisanieTemat: Szukam sittera/trenera   Szukam sittera/trenera I_icon_minipostSob Sty 05, 2013 9:42 am

Do obowiązków będzie należało zajęcie się końmi z zakładki "Do treningu" i jak sama nazwa zakładki wskazuje trenowanie znajdujących się tam koni. Osoba ma z nich wyciągnąć ile się da bez przedmiotów z CR - na BLUP mi nie zależy. Płacę adekwatnie do wykonanej pracy ( mam CR i kupony ). Szczegóły mogę podać na priv osobie zainteresowanej. W momencie podjęcia się zadania przez kogoś spiszemy krótką notatkę określającą moje wymagania oraz wartość wypłaty aby osoba pracująca miała zabezpieczenie. Proszę o zgłaszanie się tylko te osoby, które potrafią trenować konie bez CR.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213

Szukam sittera/trenera
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Szukam sittera/trenera
» szukam trenera koni !
» Szukam trenera koni :D
» Szukam dobrego trenera.
» SZUKAM TRENERA DO KONI