Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Shimeji | |
|
+6Nunnally AyaKey PlaybackJunkie8 -Eruina- Ejli Basia 10 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: Shimeji Sob Lut 09, 2013 1:56 pm | |
| |
| | | Shimeji Samouczek Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 2 Dołączył : 27/03/2013
| Temat: Re: Shimeji Sro Mar 27, 2013 11:45 am | |
| Ponieważ jakoś tu trafiłem przypadkiem chciałem się z wami podzielić tym co ostatnio zrobiłem. http://www.shimeji.samouczek.com Jeszcze w budowie ale myślę, że i tak pomoże jakoś ludziom. W budowie jest właściwie dział odnośnie tworzenia własnych zachowań maskotki itd. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Shimeji Sro Mar 27, 2013 12:32 pm | |
| Dobrze rozumiem że te Shimeji to stworki chodzące po ekranie? |
| | | Shimeji Samouczek Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 2 Dołączył : 27/03/2013
| Temat: Re: Shimeji Sro Mar 27, 2013 12:36 pm | |
| Tak, takie ciapciaczki. Rozmnażają się, kradną okna czasem itd. Ale wszystko można im zaprogramować na zasadzie takiej że rozmnażać mogą się częściej albo wcale. Kraść okienka tak samo. | |
| | | oooliwcia10 Już coś wie
Nick w grze : oooliwcia10 Liczba postów : 144 Dołączył : 01/12/2012
| Temat: Re: Shimeji Nie Kwi 28, 2013 11:35 am | |
| ja sobie zrobiłam tygryski ♥ | |
| | | Pani_Snow W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Kokoni5 Liczba postów : 375 Dołączył : 26/05/2013
| Temat: Re: Shimeji Pią Lip 26, 2013 5:37 am | |
| *Bardzo przepraszam za odgrzewanie starego kotleta*
Shimeji! Mam ich trochę na pulpicie, chociaż niezbyt do siebie pasują XD W mojej kolekcji są: Holandia ( Mój ulubiony, najczęściej go używam ) Dania Szwecja Finlandia Tajlandia Ameryka Lew ( Bo to moje ulubione zwierzę ) Veemon ( Nie ogarniam go, on jest inaczej skonfigurowany niż reszta, a i jest po angielsku ) Gigimon ( Tak samo jak Veemon ) Shimeji ( klasyczne ) Kuro Shimeji ( czarne, klasyczne )
Zamierzam wzbogacić się o jeszcze kilka ^^. Rownież zamierzam stworzyć własnego, tylko dla siebie. | |
| | | PlaybackJunkie8 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Julis Liczba postów : 1483 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Shimeji Pią Lip 26, 2013 6:16 am | |
| Aż mi się zachciało pościągać kilka. :DDawno ich nie używałam, Frank mi nie działa, chyba wezmę go znów ściągnę. :3 EDIT: Maaam! Moje kochane. <3 Od lewej - Bob, Gerard, Ray, Frank i Mikey, wszyscy z MCR. :> | |
| | | Pani_Snow W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Kokoni5 Liczba postów : 375 Dołączył : 26/05/2013
| Temat: Re: Shimeji Pią Lip 26, 2013 10:04 am | |
| Tęskniłam i włączyłam sobie dzisiaj. Od góry do dołu: Holandia, Ameryka ( nie chciał się ustawić do zdjęcia ), Dania i Szwecja. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Shimeji | |
| |
| | | | Shimeji | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|