Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Jednoosobowy nabór do 'Drop Graphics'

Go down 
AutorWiadomość
bomikana
Nowy
bomikana

Nick w grze : bomikana
Liczba postów : 30

Jednoosobowy nabór do 'Drop Graphics' Empty
PisanieTemat: Jednoosobowy nabór do 'Drop Graphics'   Jednoosobowy nabór do 'Drop Graphics' I_icon_minipostNie Sty 06, 2013 4:27 am

Ponieważ ze spółki odeszła jedna osoba, spółka ogłasza nabór.
Dostanie się jedna osoba, więcej nie. Jeżeli nie będzie ciekawych zgłoszeń... no to nie dostanie się nikt.
Pamiętajcie, szukamy doświadczonego grafika, który ma pojęcie co robi. Jeżeli masz wysłać mi zgłoszenie, a po wynikach naboru spamować mi skrzynkę "Dlaczego się nie dostałam/em?! Przecież były ładne!!!", to nawet się za to nie bierz.
Aby twoje zgłoszenie zostało przyjęte musisz"
- Podać 3 przykłady prezentacji (nie ważne z jakim loginem)
- Podać 3 przykłady awatarów
- Minimum 1 przykład innej grafiki (banner, logo itp.), jak nie wykonujesz napisz "Nie wykonuję innej grafiki".
- Na jakim stopniu wykonujesz html (Ile ramek, robisz podstronowe prezentacje itp. Smile, jeżeli robisz podstronowe prezentacje, podaj przykład, jeżeli nie to nie trzeba Smile )

Strona spółki DROP GRAPHICS :
http://dropgraphics.strefa.pl/index.html

SERDECZNIE ZAPRASZAM, DZIĘKI WAM BĘDZIEMY SIĘ ROZWIJAĆ! I MOŻE KIEDYŚ BĘDZIEMY SPÓŁKĄ NA WYSOKIM POZIOMIE! NIE MACIE NIC DO STRACENIA , A MOŻECIE ZYSKAĆ. TYLKO ZYSKAĆ!
Powrót do góry Go down

Jednoosobowy nabór do 'Drop Graphics'
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Drop Graphics, kolejny nabór!!!
» Nabór do sp. graficznej "Ideal Graphics"
» Kitty Graphics ogłasza nabór
» Royal Graphics
» Blueberry Graphics

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach