Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Adobe Photoshop CS2 do pobrania legalnie za darmo! | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Adobe Photoshop CS2 do pobrania legalnie za darmo! Wto Sty 08, 2013 4:03 am | |
| W związku z targami CES 2013 spodziewaliśmy się nowych kompaktów i bezlusterkowców, ale z pewnością nie tego... Adobe udostępniło właśnie do pobrania zupełnie za darmo cały pakiet programów Creative Suite CS2 z 2005 roku, czyli wersje CS2 (9.0). Mowa tu o Photoshopie CS2, Premiere CS2, czy Illustrator CS2. Programy są dostępne dla systemu Windowsa oraz Mac OS X. Programy można pobierać bezpośrednio ze strony Adobe. Oczywiście duże zainteresowanie darmowym Photoshopem doprowadziło do utrudnień w dostępie do strony Adobe...
Krzysztof Basel fotoblogia.pl
Artykuł skopiowany
http://www.adobe.com/downloads/cs2_downloads/index.html Pobierajcie co potrzebne poniżej GoLive, na górze to cały pakiet kilkunastu GB, niżej rozbite na programy.
Ostatnio zmieniony przez Lubelak dnia Wto Sty 08, 2013 8:35 am, w całości zmieniany 3 razy | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Adobe Photoshop CS2 do pobrania legalnie za darmo! Wto Sty 08, 2013 5:37 am | |
| Hm, fajnie ale ja tam wolę mojego Gimpa. | |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Adobe Photoshop CS2 do pobrania legalnie za darmo! Wto Sty 08, 2013 11:00 am | |
| Liczyłam na CS4 D: ale fajnie, że zrobili coś takiego :3 | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Adobe Photoshop CS2 do pobrania legalnie za darmo! | |
| |
| | | | Adobe Photoshop CS2 do pobrania legalnie za darmo! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |