Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Zdjęcia Enigmy! ; 3 | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Enigma Nowy
Nick w grze : jakkk7 Liczba postów : 33 Dołączył : 06/01/2013
| Temat: Zdjęcia Enigmy! ; 3 Sro Sty 09, 2013 1:07 pm | |
| Fotografie przedstawiają moje konie huculskie ; p I Psa (Owczarka niemieckiego) Aresa : ) Wiem, wiem zdjęcia przeciętne i do niczego ale tak to jest gdy zdjęcia robi się telefonem bo Nikonek ma humorki NIE KOPIOWAĆ!Ares ; ] Pasja Forbidden Beauty♥: Owacja♥: (Przeciętne zdjęcie) Desperado♥: | |
| | | Hoping. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Paulax9 Liczba postów : 1176 Dołączył : 02/01/2012
| Temat: Re: Zdjęcia Enigmy! ; 3 Sro Sty 09, 2013 1:57 pm | |
| Pierwsze zdjęcie jest cudowne, tak jak i ostatnie! <3 Dwa w środku są dla mnie zwyczajne. W ostatnim tylko trochę bardziej złapałabym ostrość na konia. ;3 Czym pstrykasz? | |
| | | Enigma Nowy
| Temat: Re: Zdjęcia Enigmy! ; 3 Sro Sty 09, 2013 2:03 pm | |
| - Hoping. napisał:
- Pierwsze zdjęcie jest cudowne, tak jak i ostatnie! <3
Dwa w środku są dla mnie zwyczajne. W ostatnim tylko trochę bardziej złapałabym ostrość na konia. ;3
Czym pstrykasz? Tak: 1 zdjęcie Cyfrówka Nikon (Aparat do du... zero jakości-,-) 2 zdjęcie Telefonem HTC (lepsze zdjęcia niż aparat ale okej xd) 3 zdjęcie Nikon 4 zdjęcie Telefon HTC (robi świetne zdjęcia, lepsze niż aparat o 1000% xd) | |
| | | Asek33k Już coś wie
Liczba postów : 134 Dołączył : 10/06/2012
| Temat: Re: Zdjęcia Enigmy! ; 3 Sro Sty 09, 2013 2:15 pm | |
| Nie szpeć zdjęć taką przeróbką jak na pierwszym zdjęciu i na 2 kiepskie kolory- śnieg jest niebieski 3 i 4 maja krzywe kadry choć w sumie na 4 to tak bardzo nie razi w oczy jak na 3 - Cytat :
- bo Nikonek ma humorki
? | |
| | | Enigma Nowy
| Temat: Re: Zdjęcia Enigmy! ; 3 Sro Sty 09, 2013 2:25 pm | |
| - Asek33k napisał:
- Nie szpeć zdjęć taką przeróbką jak na pierwszym zdjęciu
i na 2 kiepskie kolory- śnieg jest niebieski 3 i 4 maja krzywe kadry choć w sumie na 4 to tak bardzo nie razi w oczy jak na 3
- Cytat :
- bo Nikonek ma humorki
? Ostra krytyka ; 3 To co lubię ♥ Dziękuję za sugestie. Spróbuję się dostosować ; ) Trudno robić profesjonalne zdjęcia telefonem ; p | |
| | | AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Zdjęcia Enigmy! ; 3 Sro Sty 09, 2013 2:37 pm | |
| Mi tam się pierwsze najbardziej podoba ^^ - Spoiler:
| |
| | | Asek33k Już coś wie
Liczba postów : 134 Dołączył : 10/06/2012
| Temat: Re: Zdjęcia Enigmy! ; 3 Sro Sty 09, 2013 2:42 pm | |
| Nie ostra a szczera i obiektywna No telefonem nie, ale przestaw sie na lustro, skoro piszesz, ze masz. Odpowiednio używane w odpowiednich rękach da genialne efekty edit. Zresztą tak na przyszłość - ja nie pisze nikomu złośliwie, ale zakładam, że jak sie tu wstawia zdjęcia to sie chce poznać opinie innych więc o to jestem ja i moja opinia | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Zdjęcia Enigmy! ; 3 | |
| |
| | | | Zdjęcia Enigmy! ; 3 | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|