Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Gdzie sprawdzić ilość pokryć? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
LeeAnn Nowy
Liczba postów : 2 Dołączył : 03/05/2012
| Temat: Gdzie sprawdzić ilość pokryć? Pią Sty 11, 2013 10:13 am | |
| Witam. Zawsze ilość pokryć dostępnych publicznie mogłam sprawdzić w zakładce koni poprzez filtr. Po najnowszych zmianach nie ma takiej opcji. Czy jest jakaś metoda sprawdzenia pokryć dostępnych publicznie inna od wchodzenia na moją stronę i sprawdzania po kolei ile dany koń oferuje pokryć? Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam, LeeAnn | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Gdzie sprawdzić ilość pokryć? Sob Lut 02, 2013 6:50 am | |
| Więc tak,wchodzisz w profil--moja strona--"zjeżdżasz"na sam dół,wybierasz gospodarstwo z tym koniem,szukasz go,jak go znajdziesz,to nie klikasz na niego,tylko pod jego obrazkiem,jeśli oferuje krycia jest taki niebieski znaczek,no wiesz takie kółko ze strzałką stojącą do góry i trochę w lewo chyba,kierujesz na nie myszkę,i wyskakuje ci"ten ogier oferuje x ...." Mam nadzieję,że pomogłem |
| | | Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Gdzie sprawdzić ilość pokryć? Sob Lut 02, 2013 8:36 am | |
| 1. Metoda jak wyżej. Niestety trzeba lecieć"ręcznie" co mnie też dobija. 2.Mozesz sprawdzić w funduszach czy ktoś skorzystał z oferty i grzecznie zostawił kasę 3. Na stronie ofert kryć. | |
| | | LeeAnn Nowy
Liczba postów : 2 Dołączył : 03/05/2012
| Temat: Re: Gdzie sprawdzić ilość pokryć? Sob Lut 02, 2013 11:20 am | |
| Dziękuje bardzo za odpowiedzi. Metodę ręczną znam. Wystawiam niestety mnóstwo pokryć i jest ona bardzo uciążliwa ale dziękuje za pomoc:) | |
| | | Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: Gdzie sprawdzić ilość pokryć? Pon Gru 02, 2013 10:09 am | |
| Więc temat można już zamknąć... | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Gdzie sprawdzić ilość pokryć? | |
| |
| | | | Gdzie sprawdzić ilość pokryć? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach