| Darmowe prezentacje ! | |
|
+12Czekoladoowa koniara5842 Masakra2 oowocowaa Masakra myszka23 MrsKopytko horsesbeauty _pati201_ Magiczna375 Fretka AyaKey 16 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Re: Darmowe prezentacje ! Czw Sty 17, 2013 7:52 am | |
| Prezka dla Magicznej: - Cytat :
Może być ? |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Darmowe prezentacje ! Czw Sty 17, 2013 8:00 am | |
| @_pati201_ Chodzi Ci o to: - Cytat :
Czy jak ? |
|
| |
Magiczna375 Już coś wie
Nick w grze : Magiczna375 Liczba postów : 179 Dołączył : 14/01/2013
| Temat: Re: Darmowe prezentacje ! Czw Sty 17, 2013 12:31 pm | |
| | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Darmowe prezentacje ! Pon Sty 21, 2013 10:54 am | |
| Czekam na odpowiedź pati, a tymczasem odświeżam wątek. Zamawiajcie, kochani ! |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Darmowe prezentacje ! Sob Sty 26, 2013 11:33 am | |
| Proszę, zamawiajcie ! Po jakiejś depresji dostanę normalnie ! xD |
|
| |
horsesbeauty W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Gotye Liczba postów : 417 Dołączył : 22/07/2012
| Temat: Re: Darmowe prezentacje ! Sob Sty 26, 2013 5:06 pm | |
| To Ja zamówię, żebyś depresji nie dostała 1. Ilość ramek: 1 2. Napisy: (Jeśli chodzi o nazwy ramek, to "Grafika") 3. Link do zdjęcia / z czym ma być zdjęcie: http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2011/267/f/7/the_creation_of_cat_by_demonmathiel-d2q07tx.jpg 4. Inne udziwienia: Proszę żeby login, był inny, "Koteczka20", dla koleżanki I żeby był cytat "Życie jest jak płomyk, raz się zapala, a raz gaśnie..". Czy mogłabyś zrobić avatar kołowy pasujący? Tą samą czcionką co dla Aya Key, zrobiłaś avatar poproszę 5. Wymiary prezentacji: Jak Ci wygodnie | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Darmowe prezentacje ! Nie Sty 27, 2013 2:11 am | |
| |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Darmowe prezentacje ! Pon Sty 28, 2013 12:30 am | |
| Ilość ramek: 1 2. Napisy:Mrs Kopytko 3. Link do zdjęcia / z czym ma być zdjęcie: Kot Syjamski starego typu 4. Inne udziwienia: Kolorystyka zielona. Może być troche brązu albo szarego
Jak byś mogła to awatar z tym samym zdjęciem ^^ A czcionką byle nie ozdobną. Może być np. Gothic. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Darmowe prezentacje ! Pon Sty 28, 2013 9:28 am | |
| Zestaw dla horsesbeauty: Avatar: Prezentacja: - Cytat :
Może być ? Kopytku, twoje zamówienie zaraz wykonam. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Darmowe prezentacje ! Nie Lut 03, 2013 2:51 am | |
| Przepraszam, Kopytku, że tak późno dodaję grafikę dla Ciebie. Raz, jak robiłam, gimp mi się zaciął i zaczynałam od nowa. Prezentacja: - Cytat :
Avatar: Może być ? A wy dalej, zamawiajcie ! |
|
| |
myszka23 Już coś wie
Nick w grze : lucky23 Liczba postów : 180 Dołączył : 07/07/2012
| Temat: Re: Darmowe prezentacje ! Nie Lut 03, 2013 1:49 pm | |
| To teraz ja 1. Ilość ramek: hmm.. nie wiem, ile będzie pasować2. Napisy: Wencia wita! 3. Link do zdjęcia / z czym ma być zdjęcie: Golden Retriever szczeniak, lub szczeniaki4. Inne udziwienia: Kolorystyka mi obojętna, ale lubię błękit, jasny róż, i biały, ale fajnie by było jakby kolorystyka była biało niebieska, lub coś w tym stylu.. 5. Wymiary prezentacji: Hmm.. może być 800 x 600Kiedy można oczekiwać ? | |
|
| |
myszka23 Już coś wie
Nick w grze : lucky23 Liczba postów : 180 Dołączył : 07/07/2012
| Temat: Re: Darmowe prezentacje ! Pią Lut 08, 2013 11:11 am | |
| | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Darmowe prezentacje ! Pią Lut 08, 2013 11:56 am | |
| Oj, lucky, przepraszam, zagroda nie powiadomiła mnie o twoim poście. Zrobię na jutro, dziś mam blup konia w hodowli, nie zdążę ;( Wielkie Przepraszam jeszcze raz. |
|
| |
horsesbeauty W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Gotye Liczba postów : 417 Dołączył : 22/07/2012
| Temat: Re: Darmowe prezentacje ! Nie Mar 03, 2013 3:27 am | |
| | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Darmowe prezentacje ! Nie Mar 03, 2013 5:48 am | |
| Postaram się, ale za wiele nie obiecuję |
|
| |
Masakra Już coś wie
Nick w grze : Masakra Liczba postów : 139 Dołączył : 08/02/2013
| Temat: Re: Darmowe prezentacje ! Nie Mar 03, 2013 7:02 am | |
| No to ja też poproszę, a co! 1. Ilość ramek: 2 2. Napisy: Ogół, Grafika-to mają być nagłówki ramek grafika na ramce dolnej o mnie na górnej i jeszcze napis Masakra wita!jako nagłówek główny 3. Link do zdjęcia / z czym ma być zdjęcie: http://iv.pl/images/41904128458968155154.jpg 4. Inne udziwienia: Poproszę aby zdjęcie zostało obrócone.Niech jego prawa część zostanie wycięta, a w jej miejsce zostanie wstawiona ramka, kolor niech będzie jakiś pasujący do zdjęcia.W ramkach niech będzie taki wzorek jak w przykładzie nr 2 Czy mogłabyś zrobić avatar kołowy pasujący?Jeśli nie kołowy to poproszę normalny, na howrse i tu na zagrodę z tym samym zdjęciem ale tylko kota tło może być takie jakie tam jest ;)Napis Masakra i mniejszym drukiem grafika
Na kiedy mniej-więcej będzie gotowa? | |
|
| |
oowocowaa Już coś wie
Nick w grze : oowocowaa Liczba postów : 175 Dołączył : 26/01/2013
| Temat: Re: Darmowe prezentacje ! Nie Mar 03, 2013 10:03 am | |
| To ja też zamówię, ale baner Zdjęcie ma być jakieś kolorowe, może być z kotem lub jakimś kwiatem. Duży napis 'Mój profil na Howrse' Czcionka może być jak na avku dla Ayi I to ma być jakby podpis na zagrodę więc nie za mały i nie za duży. Z góry dzięki | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Darmowe prezentacje ! Nie Mar 03, 2013 10:23 am | |
| Przyjmuję zamówienia. Możecie oczekiwać jutro, mam 3 dni wolnego ze względu na rekolekcje, a na nie nie idę, więc... |
|
| |
oowocowaa Już coś wie
Nick w grze : oowocowaa Liczba postów : 175 Dołączył : 26/01/2013
| Temat: Re: Darmowe prezentacje ! Nie Mar 03, 2013 10:54 am | |
| Nie ma problemu, jak dla mnie nie musisz się spieszyć | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Darmowe prezentacje ! Nie Mar 03, 2013 11:32 am | |
| A jednak wcześniej xD Pełen zestaw dla Masakry: - Cytat :
-
- Cytat :
- Avki:
Na howrse: - Cytat :
Na Zagrodę: - Cytat :
Prezentacja: - Cytat :
Baner dla oowocowejj: - Cytat :
Przykro mi, czcionka nie obsługuje polskich liter. Mam nadzieję, że się podobają. Oczywiście, poprawki mogę wnieść |
|
| |
Masakra Już coś wie
Nick w grze : Masakra Liczba postów : 139 Dołączył : 08/02/2013
| Temat: Re: Darmowe prezentacje ! Nie Mar 03, 2013 1:10 pm | |
| Dziękuje .Teraz widzę jaki mój kotek jest piękny .Będę zamawiała u ciebie częściej bo widzę, że się opłaca .Ide robić kod HTML do niej, jeszcze raz dziękuje jesteś wielka. | |
|
| |
Masakra2 Nowy
Nick w grze : Masakra Liczba postów : 47 Dołączył : 05/03/2013
| Temat: Re: Darmowe prezentacje ! Czw Mar 07, 2013 8:52 am | |
| To ja Masakra, tylko na kompie brata...Poprosiłabym o jeszcze jedną prezkę 1. Ilość ramek: 2 2. Napisy: Nagłówek główny: Formularze i inne... Nagłówki ramek: Formularze, Przykłady 3. Link do zdjęcia / z czym ma być zdjęcie: poroszę o jakiegoś psa border colliego czarno-białego 4. Inne udziwienia: Poproszę o taki wzorek jak na pierwszym przykładzie.Kolorystyka pasująca do zdjęcia.Kolorystyka zdjęcia, zieleń. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Darmowe prezentacje ! Czw Mar 07, 2013 10:36 am | |
| Już, już robię. Za sekundkę będzie UWAGA ! ZAWIESZAM WYKONYWANIE WSZELKIEJ GRAFIKI NA CZAS NIEOKREŚLONY ! |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Darmowe prezentacje ! Czw Mar 07, 2013 11:20 am | |
| Oto twoje zamówienie, Masakro: - Cytat :
Podoba się ? |
|
| |
Masakra2 Nowy
Nick w grze : Masakra Liczba postów : 47 Dołączył : 05/03/2013
| Temat: Re: Darmowe prezentacje ! Pią Mar 08, 2013 6:54 am | |
| Dziękuje jest super | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Darmowe prezentacje ! Sob Mar 09, 2013 1:37 am | |
| Dziękuję bardzo |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Darmowe prezentacje ! Nie Mar 31, 2013 12:26 pm | |
| Wracam do wykonywania grafiki ! Ponownie wykonuję prezentację i banery oraz banery. Formularze, żeby zachować porządek: Prezentacja: - Kod:
-
[b]Nick na howrse:[/b] [b]Zdjęcie (przyjmuję tylko linki do zdjęć, sama nie szukam):[/b] [b]Kolorystyka:[/b] [b]Ilość ramek:[/b] [b]Nazwy ramek:[/b] [b]Inne napisy*:[/b] [b]Dorobić avatar*:[/b] Avatar: - Kod:
-
[b]Nick na howrse:[/b] [b]Zdjęcie (przyjmuję tylko linki do zdjęć, sama nie szukam):[/b] [b]Kolorystyka:[/b] [b]Inne napisy:[/b] [b]Avatar z nickiem / bez nicku:[/b] Baner: - Kod:
-
[b]Nick na howrse:[/b] [b]Zdjęcie (przyjmuję tylko linki do zdjęć, sama nie szukam):[/b] [b]Kolorystyka:[/b] [b]Inne napisy:[/b] [b]Brushe (z czym):[/b] [b]Specjalne życzenia:[/b] Zapraszam do zamawiania !
Ostatnio zmieniony przez Vinona dnia Czw Kwi 04, 2013 10:44 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Darmowe prezentacje ! Nie Mar 31, 2013 1:07 pm | |
| To ja poproszę banner. Nick na howrse: Bez nicku, ale z napisem " ♡ With×Snow×Forest ♡ " Zdjęcie (przyjmuję tylko linki do zdjęć, sama nie szukam): Zwykła zieleń (Żadne zdjęcie). Tylko na tle mają być te dwa konie KLIK i KLIK Kolorystyka:Zielona. Inne napisy: Hodowla Luzytanów z wysokim PG. Brushe (z czym): Pasujący. Specjalne życzenia: Wymiary na cały pasek ZM. Tak wiem, trochę namieszałam xD | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Darmowe prezentacje ! Nie Mar 31, 2013 1:32 pm | |
| Zamówienie przyjęte. Tak na oko to pasek ZM ma ok. 900 px, ale nie jestem pewna... Będzie gdzieś tak na jutro. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Darmowe prezentacje ! Pon Kwi 01, 2013 2:19 am | |
| Baner dla AyaKey: (jednak na 800 px szerokości zrobiłam) - Cytat :
G wygląda jak Z, wiem, przepraszam. Może być ? |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Darmowe prezentacje ! | |
| |
|