| GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową | |
|
+9Arrin Divide Zaplątana julkaczaps klaczkakoniara Fretka kaprysab MrsKopytko LadyArvena 13 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową Sro Sty 23, 2013 1:22 pm | |
| Pewnie duża część graczy kojarzy graczkę aleksandrową. I wie, ze jakiś czas temu się skasowała. Od 4 dni można zauważyć, że znów jest taka osoba, jednak TO NIE JEST ONA. Dawna aleksandrowa gra od jakiegoś czasu na nowym koncie, pod innym nickiem (Rimura). Konto, które teraz powstało jest na 99,99% podszywaniem się, by mieć na starcie dobre imię, które można wykorzystać do oszustw. Tym bardziej, że pisze na prezentacji "wróciłam".
100% pewności będzie jutro, po otrzymaniu od "aleksandrowej" odpowiedzi na moje pytanie.
Uważajcie na wszelkie wiadomości, prośby o pomoc itp od osoby kryjącej się pod tą ksywką! | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową Sro Sty 23, 2013 2:44 pm | |
| O kurcze. Dzieki, bo czasami jestem taka naiwna, wpadlabym. |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową Sro Sty 23, 2013 11:47 pm | |
| Dzięki. Myślałam że to jest ona O.O Dobrze, ze powiedzieliście. Biedna aleks, mogą jej zniszczyć dobre imię. :c | |
|
| |
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową Czw Sty 24, 2013 12:29 am | |
| | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową Czw Sty 24, 2013 12:52 am | |
| Dzięki za ostrzeżenie,od razu zacząłem coś kojarzyć ten nick |
|
| |
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową Czw Sty 24, 2013 2:50 am | |
| weszłam na prfofil aleksandrowej i jakosa tak patrze skad ta osoba ma avek stary aleksandrowej | |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową Czw Sty 24, 2013 2:59 am | |
| Czyli już od dłuższego czasu ta osoba to planowała. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową Czw Sty 24, 2013 3:09 am | |
| Mam potwierdzenie od innej osoby, że Rimura to stara aleksandrowa Czyli mamy 100% że to podróbka. No i czekam co mi ta osóbka odpisze na PW Ktoś ma jakiś pomysł, jak można na kontakcie udowodnić, że stara aleksandrowa gra na innym koncie, a tu się pod nią ktoś podszywa? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową Czw Sty 24, 2013 3:12 am | |
| Natknęłam się nan jej profil. Tak coś czułam, że to nie jest ona. |
|
| |
Fretka Raczkujący
Nick w grze : Carmelina Liczba postów : 90 Dołączył : 10/01/2013
| Temat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową Czw Sty 24, 2013 3:24 am | |
| matko, ludzie zrobią wszystko żeby szerzyć swoje oszustwa, nudzą się czy co? ja nie kojarzę tej osoby ale teraz zapamiętam. Dobrze, że nie jestem naiwna. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową Czw Sty 24, 2013 3:28 am | |
| |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową Czw Sty 24, 2013 3:36 am | |
| Niestety - skoro nick już był wolny, to wszystkie dane związane z starą aleksandrową zostały całkowicie skasowane Czyli adres IP z którego korzystała, meil itp Ale może się uda coś w PW z niej wydusić, jakieś przyznanie się, ze to nie ona? Wtedy wystarczyłby screen wiadomości plus screen prezentacji i powinni uznać. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową Czw Sty 24, 2013 3:37 am | |
| Taa, zawiesza dzialalnosc graficzna do odwolania..? Bo nie umie zrobic takich grafik jak PRAWDZIWA aleksandrowa Widac ze oszustka. |
|
| |
klaczkakoniara Już coś wie
Nick w grze : klaczkakoniara Liczba postów : 253 Dołączył : 27/06/2012
| Temat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową Czw Sty 24, 2013 6:32 am | |
| nie wiem jak można się pod kogoś podszywać ja też mam taki problem :/ ja mam login klaczkakoniara a ostatnio zauważyłam kogoś o nicku klaczkakoniara. nie wiem po co tworzyć konta z loginami innych graczy,to jest bez sensu... | |
|
| |
julkaczaps Nowy
Nick w grze : julkaczaps Liczba postów : 8 Dołączył : 20/12/2012
| Temat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową Czw Sty 24, 2013 7:27 am | |
| | |
|
| |
Zaplątana W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Zaplątana Liczba postów : 346 Dołączył : 20/07/2012
| Temat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową Czw Sty 24, 2013 8:50 am | |
| Całkiem niezła próba kradzieży tożsamości... Tylko po co ktoś tak przemyślnie to wszystko sobie przygotował, z kradzieżą awatara włącznie? Nie rozumiem sensu takiego działania, nie wspominając już o tym, że imię prawdziwej aleksandrowej może na tym ucierpieć. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową Czw Sty 24, 2013 9:56 am | |
| Jest wiele podszywaczy, w tym było kilka iebae-chan (z dodatkowymi literami bądź znakami z tablicy znaków) czy też osoba CzekoBoom funkcjonująca w obecnej chwili na howrse ( nie podszywa się, ale to podejrzane). |
|
| |
Divide Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Divide Liczba postów : 414 Dołączył : 16/01/2013
| Temat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową Czw Sty 24, 2013 10:54 am | |
| Tej osoby, nie ma już na Howrse (aleksandrowa.) Sprawdziłam w katalogach i nie znalazłam jej... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową Czw Sty 24, 2013 11:07 am | |
| Creamy, aleksandrowa bez kropki; ) Jednak akelsandrowa też już skasowana. |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową Czw Sty 24, 2013 11:43 am | |
| Chyba presja oszustkę wykończyła, i w sumei dobrze. Nie rozumiem tylko po co jej było całe to zamieszanie | |
|
| |
Mika_TLR W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Mika_TLR Liczba postów : 486 Dołączył : 07/11/2012
| Temat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową Czw Sty 24, 2013 11:51 am | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową Czw Sty 24, 2013 11:52 am | |
| powyżej dowody tego jak graczka się wystraszyła, niestety odpowiadała dzień, oraz usuwając moje wiadomości, dla tajemnicy własnej korespondencji dałam tylko wycinki. | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową Czw Sty 24, 2013 11:56 am | |
| dziwne były dla mnie gratulacje aleksandrowej myślę że gracz który się pod nią podszywał grał wcześniej bo współpracownicy dostali od niej gratulacje - aleks raczej nie gratulowała nie napisałaby na pewno -wasza aleksandrowa- ... odezwała by się do kogoś z luzów. napisała by na skypie, że wraca ktoś z bliższych przyjaciół by o tym wiedział... | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową Czw Sty 24, 2013 9:33 pm | |
| Wyjasnione? To może by przestać szerzyć po stronie jakieś takie info? Bo tpo tylko aleksandrowa ma *(miała) kopie.... -.- jaka to hodowla została skopiowana całkowicie/ Cos kiedyś było... Z nadią, Miką chyba... *skleroza* I nawet wtedy takiego problemu nie było. | |
|
| |
Star212 Nowy
Nick w grze : Konie jeje Liczba postów : 13 Dołączył : 24/01/2013
| |
| |
| Temat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową Pią Sty 25, 2013 4:16 am | |
| - EveDallas napisał:
- Wyjasnione? To może by przestać szerzyć po stronie jakieś takie info? Bo tpo tylko aleksandrowa ma *(miała) kopie.... -.- jaka to hodowla została skopiowana całkowicie/ Cos kiedyś było... Z nadią, Miką chyba... *skleroza* I nawet wtedy takiego problemu nie było.
jestem za zlikwidowaniem tego, pod warunkiem zlikwidowania także latającego info o strajku który do przodu posuwa się tyle co nic aleksandrowa była znaną graczką, oszust nie od jednego by CR kupony eq i konie wyciągnął-zapewniam | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową Pią Sty 25, 2013 5:05 am | |
| Poczekamy jeszcze 4 dni, bo może anulować kasację Na razie zabiorę z górnego paska | |
|
| |
Divide Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Divide Liczba postów : 414 Dołączył : 16/01/2013
| Temat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową Pią Sty 25, 2013 8:43 am | |
| - ApplePie napisał:
- Creamy, aleksandrowa bez kropki; )
Jednak akelsandrowa też już skasowana. Sprawdzałam oby dwie | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową Pią Sty 25, 2013 11:40 am | |
| Podszywaczka usunęła konto |
|
| |
Jetrel VIP
Liczba postów : 503 Dołączył : 13/01/2012
| Temat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową Sob Sty 26, 2013 8:26 am | |
| Już tłumaczę, rozmawialiśmy z Aleks, nie zakładała ponownie konta, nie wraca i nie gra aktywanie na howrse. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową | |
| |
|
| |
| GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową | |
|