Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową

Go down 
+9
Arrin
Divide
Zaplątana
julkaczaps
klaczkakoniara
Fretka
kaprysab
MrsKopytko
LadyArvena
13 posters
AutorWiadomość
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową Empty
PisanieTemat: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową   GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową I_icon_minipostSro Sty 23, 2013 1:22 pm

Pewnie duża część graczy kojarzy graczkę aleksandrową. I wie, ze jakiś czas temu się skasowała. Od 4 dni można zauważyć, że znów jest taka osoba, jednak TO NIE JEST ONA. Dawna aleksandrowa gra od jakiegoś czasu na nowym koncie, pod innym nickiem (Rimura). Konto, które teraz powstało jest na 99,99% podszywaniem się, by mieć na starcie dobre imię, które można wykorzystać do oszustw. Tym bardziej, że pisze na prezentacji "wróciłam".

100% pewności będzie jutro, po otrzymaniu od "aleksandrowej" odpowiedzi na moje pytanie.

Uważajcie na wszelkie wiadomości, prośby o pomoc itp od osoby kryjącej się pod tą ksywką!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową   GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową I_icon_minipostSro Sty 23, 2013 2:44 pm

O kurcze. Dzieki, bo czasami jestem taka naiwna, wpadlabym.
Powrót do góry Go down
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

Nick w grze : Mrs Kopytko
Liczba postów : 3453

PisanieTemat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową   GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową I_icon_minipostSro Sty 23, 2013 11:47 pm

Dzięki. Myślałam że to jest ona O.O Dobrze, ze powiedzieliście. Biedna aleks, mogą jej zniszczyć dobre imię. :c
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=686975
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

Nick w grze : kaprysab
Liczba postów : 821

PisanieTemat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową   GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową I_icon_minipostCzw Sty 24, 2013 12:29 am

Dzieki,
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=844786
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową   GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową I_icon_minipostCzw Sty 24, 2013 12:52 am

Dzięki za ostrzeżenie,od razu zacząłem coś kojarzyć ten nick Smile
Powrót do góry Go down
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

Nick w grze : kaprysab
Liczba postów : 821

PisanieTemat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową   GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową I_icon_minipostCzw Sty 24, 2013 2:50 am

weszłam na prfofil aleksandrowej i jakosa tak patrze skad ta osoba ma avek stary aleksandrowej
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=844786
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

Nick w grze : Mrs Kopytko
Liczba postów : 3453

PisanieTemat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową   GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową I_icon_minipostCzw Sty 24, 2013 2:59 am

Czyli już od dłuższego czasu ta osoba to planowała.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=686975
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową   GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową I_icon_minipostCzw Sty 24, 2013 3:09 am

Mam potwierdzenie od innej osoby, że Rimura to stara aleksandrowa Smile Czyli mamy 100% że to podróbka. No i czekam co mi ta osóbka odpisze na PW Wink

Ktoś ma jakiś pomysł, jak można na kontakcie udowodnić, że stara aleksandrowa gra na innym koncie, a tu się pod nią ktoś podszywa?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową   GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową I_icon_minipostCzw Sty 24, 2013 3:12 am

Natknęłam się nan jej profil. Tak coś czułam, że to nie jest ona. Wink
Powrót do góry Go down
Fretka
Raczkujący
Fretka

Nick w grze : Carmelina
Liczba postów : 90

PisanieTemat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową   GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową I_icon_minipostCzw Sty 24, 2013 3:24 am

matko, ludzie zrobią wszystko żeby szerzyć swoje oszustwa, nudzą się czy co? ja nie kojarzę tej osoby ale teraz zapamiętam. Dobrze, że nie jestem naiwna.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2511787
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową   GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową I_icon_minipostCzw Sty 24, 2013 3:28 am

LadyArvena napisał:
Mam potwierdzenie od innej osoby, że Rimura to stara aleksandrowa Smile Czyli mamy 100% że to podróbka. No i czekam co mi ta osóbka odpisze na PW Wink

Ktoś ma jakiś pomysł, jak można na kontakcie udowodnić, że stara aleksandrowa gra na innym koncie, a tu się pod nią ktoś podszywa?
IP komputera ? Laughing
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową   GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową I_icon_minipostCzw Sty 24, 2013 3:36 am

Niestety - skoro nick już był wolny, to wszystkie dane związane z starą aleksandrową zostały całkowicie skasowane Sad Czyli adres IP z którego korzystała, meil itp Sad Ale może się uda coś w PW z niej wydusić, jakieś przyznanie się, ze to nie ona? Wtedy wystarczyłby screen wiadomości plus screen prezentacji i powinni uznać.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową   GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową I_icon_minipostCzw Sty 24, 2013 3:37 am

Taa, zawiesza dzialalnosc graficzna do odwolania..?
Bo nie umie zrobic takich grafik jak PRAWDZIWA aleksandrowa Very Happy
Widac ze oszustka.
Powrót do góry Go down
klaczkakoniara
Już coś wie
klaczkakoniara

Nick w grze : klaczkakoniara
Liczba postów : 253

PisanieTemat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową   GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową I_icon_minipostCzw Sty 24, 2013 6:32 am

nie wiem jak można się pod kogoś podszywać
ja też mam taki problem :/ ja mam login klaczkakoniara a ostatnio zauważyłam kogoś o nicku klaczkakoniara. nie wiem po co tworzyć konta z loginami innych graczy,to jest bez sensu...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1269763
julkaczaps
Nowy
julkaczaps

Nick w grze : julkaczaps
Liczba postów : 8

PisanieTemat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową   GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową I_icon_minipostCzw Sty 24, 2013 7:27 am

Dzięki za ostrzeżenie
Powrót do góry Go down
Zaplątana
W skromnych progach Zagrody
Zaplątana

Nick w grze : Zaplątana
Liczba postów : 346

PisanieTemat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową   GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową I_icon_minipostCzw Sty 24, 2013 8:50 am

Całkiem niezła próba kradzieży tożsamości... Tylko po co ktoś tak przemyślnie to wszystko sobie przygotował, z kradzieżą awatara włącznie? Nie rozumiem sensu takiego działania, nie wspominając już o tym, że imię prawdziwej aleksandrowej może na tym ucierpieć.
Powrót do góry Go down
http://tangledunicorns.blogspot.com/
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową   GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową I_icon_minipostCzw Sty 24, 2013 9:56 am

Jest wiele podszywaczy, w tym było kilka iebae-chan (z dodatkowymi literami bądź znakami z tablicy znaków) czy też osoba CzekoBoom funkcjonująca w obecnej chwili na howrse ( nie podszywa się, ale to podejrzane). GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową 1891997763
Powrót do góry Go down
Divide
Przyjaciel Zagrody
Divide

Nick w grze : Divide
Liczba postów : 414

PisanieTemat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową   GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową I_icon_minipostCzw Sty 24, 2013 10:54 am

Tej osoby, nie ma już na Howrse (aleksandrowa.)
Sprawdziłam w katalogach i nie znalazłam jej... Question
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2787961
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową   GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową I_icon_minipostCzw Sty 24, 2013 11:07 am

Creamy, aleksandrowa bez kropki; )
Jednak akelsandrowa też już skasowana.
Powrót do góry Go down
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową   GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową I_icon_minipostCzw Sty 24, 2013 11:43 am

Chyba presja oszustkę wykończyła, i w sumei dobrze. Nie rozumiem tylko po co jej było całe to zamieszanie Sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
Mika_TLR
Mika_TLR

Nick w grze : Mika_TLR
Liczba postów : 486

PisanieTemat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową   GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową I_icon_minipostCzw Sty 24, 2013 11:51 am

GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową Dowdk
Powrót do góry Go down
Mika_TLR
Mika_TLR

PisanieTemat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową   GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową I_icon_minipostCzw Sty 24, 2013 11:52 am

powyżej dowody tego jak graczka się wystraszyła, niestety odpowiadała dzień, oraz usuwając moje wiadomości, dla tajemnicy własnej korespondencji dałam tylko wycinki.
Powrót do góry Go down
Mika_TLR
Mika_TLR

PisanieTemat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową   GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową I_icon_minipostCzw Sty 24, 2013 11:56 am

dziwne były dla mnie gratulacje aleksandrowej Razz
myślę że gracz który się pod nią podszywał grał wcześniej bo współpracownicy dostali od niej gratulacje - aleks raczej nie gratulowała Wink
nie napisałaby na pewno -wasza aleksandrowa- ...
odezwała by się do kogoś z luzów.
napisała by na skypie, że wraca Wink
ktoś z bliższych przyjaciół by o tym wiedział...
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową   GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową I_icon_minipostCzw Sty 24, 2013 9:33 pm

Wyjasnione? To może by przestać szerzyć po stronie jakieś takie info? Bo tpo tylko aleksandrowa ma *(miała) kopie.... -.- jaka to hodowla została skopiowana całkowicie/ Cos kiedyś było... Z nadią, Miką chyba... *skleroza* I nawet wtedy takiego problemu nie było.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Star212
Nowy
Star212

Nick w grze : Konie jeje
Liczba postów : 13

PisanieTemat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową   GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową I_icon_minipostPią Sty 25, 2013 12:29 am

Dzięki wielkie, ja już chciałam do niej napisać... Evil or Very Mad ban
Powrót do góry Go down
Mika_TLR
Mika_TLR

PisanieTemat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową   GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową I_icon_minipostPią Sty 25, 2013 4:16 am

EveDallas napisał:
Wyjasnione? To może by przestać szerzyć po stronie jakieś takie info? Bo tpo tylko aleksandrowa ma *(miała) kopie.... -.- jaka to hodowla została skopiowana całkowicie/ Cos kiedyś było... Z nadią, Miką chyba... *skleroza* I nawet wtedy takiego problemu nie było.

jestem za zlikwidowaniem tego, pod warunkiem zlikwidowania także latającego info o strajku który do przodu posuwa się tyle co nic Wink

aleksandrowa była znaną graczką, oszust nie od jednego by CR kupony eq i konie wyciągnął-zapewniam
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową   GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową I_icon_minipostPią Sty 25, 2013 5:05 am

Poczekamy jeszcze 4 dni, bo może anulować kasację Wink

Na razie zabiorę z górnego paska
Powrót do góry Go down
Divide
Przyjaciel Zagrody
Divide

Nick w grze : Divide
Liczba postów : 414

PisanieTemat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową   GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową I_icon_minipostPią Sty 25, 2013 8:43 am

ApplePie napisał:
Creamy, aleksandrowa bez kropki; )
Jednak akelsandrowa też już skasowana.

Sprawdzałam oby dwie Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2787961
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową   GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową I_icon_minipostPią Sty 25, 2013 11:40 am

Podszywaczka usunęła konto Wink
Powrót do góry Go down
Jetrel
VIP
Jetrel

Liczba postów : 503

PisanieTemat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową   GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową I_icon_minipostSob Sty 26, 2013 8:26 am

Już tłumaczę, rozmawialiśmy z Aleks, nie zakładała ponownie konta, nie wraca i nie gra aktywanie na howrse.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową   GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Uwaga uwaga !
» UWAGA
» GRA - Uwaga na oszustów
» Uwaga na Firefoxa 16
» Uwaga na włamania !!

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach