Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

OW szuka następcy

Go down 
+17
juliaw2002
MsMaja
Cosiek
Minoo
Asiaa.
AyaKey
wiki0396
Kemishi
Jetrel
erreo
Arrin
hanka1998
_pati201_
lala299
MrsKopytko
Cisa
EREIS
21 posters
Idź do strony : 1, 2  Next
AutorWiadomość
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

OW szuka następcy Empty
PisanieTemat: OW szuka następcy   OW szuka następcy I_icon_minipostSro Sty 23, 2013 5:09 pm

Cytat :
An Heir for Ow! - 23rd January 2013
Ow is looking for a successor to take care of the Howrse community and make it thrive!

Ow has been with us for a fairly long time now and is considering new responsibilities and a change of career inside Owlient.

Fear not, Ow isn't going very far and will keep lurking around to make sure everyone is doing fine on Howrse even after retiring to another sphere of the Owlient company. (Yes, yes, I'll have my eyes on you.)

Thus we are actively looking for a dynamic and motivated successor for this very special position.

If you are up for the challenge and fancy working with Ow to take over the succession of this incredible heritage, feel free to read the job opening on the Owlient website.

Simply follow this link to find out the requirements and skills you need to possess in order to offer yourself as a potential candidate to Ow's legacy!

You think you are or know someone who would be the right person? Then don't wait to make your claim!

We are waiting to hear from you!
The Howrse Team

z grubsza z wujka google:

Heir dla OW! - 23 stycznia 2013
Ow szuka następcy dbać o Howrse społeczności i uczynić go rozwijać!

Ow był z nami na dość długi czas teraz i rozważa nowe obowiązki i zmiany kariery wewnątrz Owlient .

Nie bój się, Ow nie idzie zbyt daleko i będzie czai się upewnić, każdy robi dobrze na Howrse nawet po przejściu na emeryturę do innej sfery Owlient firmy. (Tak, tak, będę miał oczy na ciebie.)

Dlatego jesteśmy aktywnie poszukuje dynamicznych i zmotywowanych następcy na to stanowisko wyjątkowego.

Jeśli jesteś gotów na wyzwanie i fantazji w pracy z Ow przejąć sukcesję tej niesamowitej dziedzictwa, prosimy zapoznać się z miejscem pracy na Owlient stronie .

Po prostu kliknij na ten link aby dowiedzieć się wymagania i umiejętności musisz posiadać w celu zaoferowania siebie jako potencjalnego kandydata do Ow spuścizny 's!

Myślisz, że jesteś lub znasz kogoś, kto byłby właściwą osobą? Więc nie czekaj, aby roszczenia!

Czekamy, aby usłyszeć od ciebie!
Zespół Howrse
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
Cisa
VIP

Liczba postów : 36

OW szuka następcy Empty
PisanieTemat: Re: OW szuka następcy   OW szuka następcy I_icon_minipostSro Sty 23, 2013 6:31 pm

Hmm Ereis a czytałaś wymagania dla kandydatów do pracy ze strony Owlientu? Pomijając doskonałą znajomość american english i francuskiego, to znajomość rynku i zachowań Anglii i USA nie jest tak proste do obejścia w liście motywacyjnym. Pasja może nie wystarczyć. No i oczywiście nie wspominając o przeprowadzeniu się do Paryża Wink
Powrót do góry Go down
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

Nick w grze : Mrs Kopytko
Liczba postów : 3453

OW szuka następcy Empty
PisanieTemat: Re: OW szuka następcy   OW szuka następcy I_icon_minipostCzw Sty 24, 2013 1:34 am

Oj tam oj tam XD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=686975
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

OW szuka następcy Empty
PisanieTemat: Re: OW szuka następcy   OW szuka następcy I_icon_minipostCzw Sty 24, 2013 4:41 am

Cisa napisał:
Hmm Ereis a czytałaś wymagania dla kandydatów do pracy ze strony Owlientu? Pomijając doskonałą znajomość american english i francuskiego, to znajomość rynku i zachowań Anglii i USA nie jest tak proste do obejścia w liście motywacyjnym. Pasja może nie wystarczyć. No i oczywiście nie wspominając o przeprowadzeniu się do Paryża Wink
mi to zwisa i powiewa co mają za wymagania, info zamieściłam jako ciekawostkę Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
lala299
Przyjaciel Zagrody
lala299

Nick w grze : lala299
Liczba postów : 547

OW szuka następcy Empty
PisanieTemat: Re: OW szuka następcy   OW szuka następcy I_icon_minipostCzw Sty 24, 2013 4:52 am

To są wymagania przetłumaczone w tłumaczy google:
Wspólnota Zarządzający US

Jesteśmy teraz szuka angielskiego Community Manager mówiącego do dalszego rozwoju naszego zespołu relacji z klientami i zarządzania brytyjskiej i amerykańskiej społeczności na Howrse gry (3 co do wielkości społeczność internetowa).
Twoje misje
Konsolidacja i monitorowanie przez społeczność graczy jazda powiązanych tematów i nowości gry.
Projektowanie i oferują graczom unikalne doświadczenie wspólnoty, w partnerstwie z innymi s Community Manager naszych innych społeczności
Zostań Howrse ekspertem, aby zrozumieć w grze subtelności i odtwarzacz prowadzące przez ich postępów
Koordynować zespoły umiar dla anglojęzycznych środowisk społecznych
Koordynować fazy testów beta testerów aż do dostawy produktów
Przygotowanie i przeprowadzenie plany komunikacji
Działać jako rzecznik firmy Owlient angielskich graczy mówiących
Opracowanie narzędzi zarządzania wspólnotowymi i praktykami w ramach Owlient
Twój Profil
Bilingual American-English
Silne umiejętności pisania
Dobra znajomość języka francuskiego (zarówno pisanie i mówienie) lub silna chęć poprawić swoje umiejętności językowe
Dobra znajomość amerykańskiej i brytyjskiej kultury i obyczajów
Wykształcenie, w społeczności zarządzania, web-marketing i komunikacja
Poprzednie doświadczenie w zarządzaniu wspólnoty jest wysoce zalecana
Pasja do jazdy konnej i / lub gry online są silnymi atutami tej pozycji
Silne przywództwo i umiejętności komunikacyjnych, praktyczne i dyplomatycznego podejścia
Jesteś oddany i entuzjazmu osoba chce aktywnie przyczyniać się do rozwoju naszej firmy.
Szczegóły
1 rok w pełnym wymiarze czasu umowa (French status prawny nazwany Contrat à Durée określić). Data rozpoczęcia: A.S.A.P.
Lokalizacja: Paris, 15th district (linia metra 13 Porte de Vanves lub tramwajem 3 Brancion)
Proszę kliknąć ten link aby zastosować, dziękuję!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1041935
_pati201_
Już coś wie
_pati201_

Nick w grze : _pati201_
Liczba postów : 287

OW szuka następcy Empty
PisanieTemat: Re: OW szuka następcy   OW szuka następcy I_icon_minipostCzw Sty 24, 2013 5:42 am

Hmm.... a ile płacą? Laughing Wątpię, żeby ktoś chciał tyle roboty na darmo...
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

OW szuka następcy Empty
PisanieTemat: Re: OW szuka następcy   OW szuka następcy I_icon_minipostCzw Sty 24, 2013 7:16 am

Hah. Ciekawe, ile osób się skusi. I ciekawe, jaka będzie nowa (nowy?) Ow Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

OW szuka następcy Empty
PisanieTemat: Re: OW szuka następcy   OW szuka następcy I_icon_minipostCzw Sty 24, 2013 11:55 am

łoo wymagania maja z kosmosu. Rozumiem jazde konną, znajomość marketingu, komunikacja, praca z klientem. Zrozumiem jeszcze wymagania jezykowe, zapewne przy takim stołku bedzie nieraz trzeba cos obgadać z innymi. Jednak po kiego mam znać brytyjską kutturę ? Rolling Eyes

Wymagania jak dla mnie chorernie trudne, trzeba w tym siedzieć. teraz przynajmniej się nie dziwię czemu ow jest raz na tydzień w grze.
Swoja droga szkoda ze u nas nie chca wymienić ekipy...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
Gość
Gość
Anonymous

OW szuka następcy Empty
PisanieTemat: Re: OW szuka następcy   OW szuka następcy I_icon_minipostCzw Sty 24, 2013 12:09 pm

To samo ogłoszenie jest na int: )
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

OW szuka następcy Empty
PisanieTemat: Re: OW szuka następcy   OW szuka następcy I_icon_minipostCzw Sty 24, 2013 12:52 pm

znajomość kultury kraju, z którego obywatelami masz się komunikować jest niezbędna, by Cię nie zjedli i jest to wymóg absolutnie zrozumiały Smile
zresztą, wymagania jak wymagania, wcale nie uważam by były z kosmosu, choć oczywiste, że nie wszyscy są w stanie je spełnić
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

OW szuka następcy Empty
PisanieTemat: Re: OW szuka następcy   OW szuka następcy I_icon_minipostCzw Sty 24, 2013 1:46 pm

Nigdy sie tym nie interesowałam, tj praca międzynarodowa Ale fakt faktem sporo ludzi odpadnie tym na pewno te wrzeszczące 12-stolatki które to chcą pegazorożce Smile ,

Int w końcu miedzynarodowy, tu się akurat nie dziwie, zawsze to wiecej ludzi im się zgłosi.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

OW szuka następcy Empty
PisanieTemat: Re: OW szuka następcy   OW szuka następcy I_icon_minipostCzw Sty 24, 2013 2:10 pm

Noo.. zacznijmy od tego, że osoba niepełnoletnia nie może jeszcze podjąć pracy Very Happy Ale już widzę te własnie rozwrzeszczane 12latki spamujące wątek powitalny z okazji przyjęcia nowej/nowego Ow [w sumie to by chyba było ciekawe! przywykłam do kobiet i mężczyzny jako Ow sobie nie potrafię wyobrazić] prośbami o swe pegazorożce czy inne cuda, bo im się wydaje, że teraz coś zdziałają Smile

I jakoś zawsze mi się wydawało, że Ow z intera jest jakoś taka bardziej ogarnięta od naszej, która to sprawia wrażenie, że albo się graczy boi, albo ma ich tak głęboko w nosie, że głębiej się nie da. Dlatego też się nie dziwię, że awansowała Wink
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

OW szuka następcy Empty
PisanieTemat: Re: OW szuka następcy   OW szuka następcy I_icon_minipostPią Sty 25, 2013 4:26 am

Cytat :
Następca Ow w wersjach angielskojęzycznych - 25 stycznia 2013
Oferta pracy w siedzibie Owlientu w Paryżu
Ow z wersji angielskojęzycznych zasłużyła na awans i już czekają na nią nowe wyzwania!
Poszukujemy osoby, która zastąpi ją na stanowisku Community Manager'a.
Jeśli masz skończone 18 lat, płynnie znasz angielski i francuski i chciałbyś spróbować życia w Paryżu zachęcamy do zapoznania się z ofertą pracy .
Z pozdrowieniami,
Załoga Howrse
Obejrzyj ofertę pracy
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

OW szuka następcy Empty
PisanieTemat: Re: OW szuka następcy   OW szuka następcy I_icon_minipostPią Sty 25, 2013 6:46 am

hahah, poszedł bym tylko się nie nadaje, jeszcze mi dwóch wiosen do 18 zim brakuje ;d no i znajomości francuza i angola.. xD
Powrót do góry Go down
Jetrel
VIP
Jetrel

Liczba postów : 503

OW szuka następcy Empty
PisanieTemat: Re: OW szuka następcy   OW szuka następcy I_icon_minipostSob Sty 26, 2013 8:34 am

Wszystkie wymagania spełniam, oprócz jednego, nie znam dobrze francuskiego:<
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

OW szuka następcy Empty
PisanieTemat: Re: OW szuka następcy   OW szuka następcy I_icon_minipostSob Sty 26, 2013 8:44 am

według informacji w nawiasie wystarczą chęci, jeśli już znasz podstawy :p już oni Cię podszkolą!
Powrót do góry Go down
Kemishi
Przyjaciel Zagrody
Kemishi

Nick w grze : Koteczka77
Liczba postów : 1026

OW szuka następcy Empty
PisanieTemat: Re: OW szuka następcy   OW szuka następcy I_icon_minipostSob Sty 26, 2013 8:54 am

Buhahaha. Gdybym dostała taką pracę to bym sobie popisałą na forum co myśle o tej grze a potem też miałam Owlient w OW szuka następcy 2195938138 , tak jak on nas Smile
Jestem szalenie ciekawa, czym się będzie różnić Ow od Ow :d
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=802407
Go??
Gość
Anonymous

OW szuka następcy Empty
PisanieTemat: Re: OW szuka następcy   OW szuka następcy I_icon_minipostSob Sty 26, 2013 9:02 am

Kemishi napisał:
Buhahaha. Gdybym dostała taką pracę to bym sobie popisałą na forum co myśle o tej grze a potem też miałam Owlient w OW szuka następcy 2195938138 , tak jak on nas Smile
Aby dostać pracę trzeba ukończyć 18 lat Smile
Powrót do góry Go down
Jetrel
VIP
Jetrel

Liczba postów : 503

OW szuka następcy Empty
PisanieTemat: Re: OW szuka następcy   OW szuka następcy I_icon_minipostSob Sty 26, 2013 9:16 am

Wiesz co to zwolnienie dyscyplinarne?
Gdybyś dostała u nich pracę, to po takim zachowaniu nie dostała byś jej już nigdzie indziej.
Powrót do góry Go down
wiki0396
W skromnych progach Zagrody
wiki0396

Nick w grze : wiki0396
Liczba postów : 334

OW szuka następcy Empty
PisanieTemat: Re: OW szuka następcy   OW szuka następcy I_icon_minipostSob Sty 26, 2013 9:34 am

nie mogę się doczekać nowej(?) Ow
kiedyś podejrzewałam,że mój wujek to Kowelan OW szuka następcy 3573644101
Powrót do góry Go down
AyaKey
Przyjaciel Zagrody
AyaKey

Nick w grze : AyaKey
Liczba postów : 2734

OW szuka następcy Empty
PisanieTemat: Re: OW szuka następcy   OW szuka następcy I_icon_minipostSob Sty 26, 2013 9:49 am

Wiki - Czemu ? O.o
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2388322
Asiaa.
Przyjaciel Zagrody
Asiaa.

Nick w grze : Veaphilus
Liczba postów : 1399

OW szuka następcy Empty
PisanieTemat: Re: OW szuka następcy   OW szuka następcy I_icon_minipostSob Sty 26, 2013 11:27 am

Ja bym na to nie poszła nawet jakbym miała osiemnastkę - nie chciałabym się nastawiać na tyry od tylu ludzi. XD
Powrót do góry Go down
Kemishi
Przyjaciel Zagrody
Kemishi

Nick w grze : Koteczka77
Liczba postów : 1026

OW szuka następcy Empty
PisanieTemat: Re: OW szuka następcy   OW szuka następcy I_icon_minipostNie Sty 27, 2013 9:25 am

Kamil2010 napisał:
Kemishi napisał:
Aby dostać pracę trzeba ukończyć 18 lat Smile

Jetrel napisał:
Wiesz co to zwolnienie dyscyplinarne?
Gdybyś dostała u nich pracę, to po takim zachowaniu nie dostała byś jej już nigdzie indziej.

Ale ja wcale nie zamierzam się o nią starać. Tak se ino gadam Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=802407
Minoo
Przyjaciel Zagrody
Minoo

Nick w grze : Minoo
Liczba postów : 652

OW szuka następcy Empty
PisanieTemat: Re: OW szuka następcy   OW szuka następcy I_icon_minipostPon Sty 28, 2013 10:10 am

Anglik to u mnie kula u nogi (całe świadectwo mi ********).
A poza tym jestem za młoda! Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2627836&message=change
Cosiek
Przyjaciel Zagrody
Cosiek

Nick w grze : versalie
Liczba postów : 135

OW szuka następcy Empty
PisanieTemat: Re: OW szuka następcy   OW szuka następcy I_icon_minipostSro Sty 30, 2013 10:44 am

Ja nie spelniam wieeelu wymagan xd
Powrót do góry Go down
MsMaja
Raczkujący
MsMaja

Nick w grze : maja818
Liczba postów : 87

OW szuka następcy Empty
PisanieTemat: Re: OW szuka następcy   OW szuka następcy I_icon_minipostPią Lut 22, 2013 4:29 am

Trudne zadanie. Kto z Zagrody się pisze? OW szuka następcy 1686848680
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

OW szuka następcy Empty
PisanieTemat: Re: OW szuka następcy   OW szuka następcy I_icon_minipostPią Lut 22, 2013 4:40 am

Pójdę jak będą szukać admina na lowadi Razz
Powrót do góry Go down
juliaw2002
Już coś wie
juliaw2002

Liczba postów : 120

OW szuka następcy Empty
PisanieTemat: Re: OW szuka następcy   OW szuka następcy I_icon_minipostPon Lut 25, 2013 2:07 am

Wiecie,mało pełnoletnich osób gra w howrse więc pewnie na fejsbuku ogłosili xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2708157
Minoo
Przyjaciel Zagrody
Minoo

Nick w grze : Minoo
Liczba postów : 652

OW szuka następcy Empty
PisanieTemat: Re: OW szuka następcy   OW szuka następcy I_icon_minipostPon Lut 25, 2013 6:26 am

Ciekawe czy ktoś się zgłosi?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2627836&message=change
Gość
Gość
Anonymous

OW szuka następcy Empty
PisanieTemat: Re: OW szuka następcy   OW szuka następcy I_icon_minipostPon Lut 25, 2013 8:01 am

Znajomość francuskiego? PO CO? Choć to francuska gra, nie każdy użytkownik z wersji choćby brazylijskiej, czy innej jakiejś wietnamskiej się w tym języku porozumie. Albo potwierdza się historia, ze Francuzi się z Anglikami nie lubią, albo Ow i spółka nie ma już jakich kryteriów wymyślać, albo po prostu jest to wymóg konieczny do porozumiewania się z zarozumiałym guru postawionym wyżej od ciebie... o,o
Powrót do góry Go down
Sponsored content

OW szuka następcy Empty
PisanieTemat: Re: OW szuka następcy   OW szuka następcy I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

OW szuka następcy
Powrót do góry 
Strona 1 z 2Idź do strony : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Rymarz szuka pracy.!
» Drużyna szuka członków