| OW szuka następcy | |
|
+17juliaw2002 MsMaja Cosiek Minoo Asiaa. AyaKey wiki0396 Kemishi Jetrel erreo Arrin hanka1998 _pati201_ lala299 MrsKopytko Cisa EREIS 21 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: OW szuka następcy Sro Sty 23, 2013 5:09 pm | |
| - Cytat :
- An Heir for Ow! - 23rd January 2013
Ow is looking for a successor to take care of the Howrse community and make it thrive!
Ow has been with us for a fairly long time now and is considering new responsibilities and a change of career inside Owlient. Fear not, Ow isn't going very far and will keep lurking around to make sure everyone is doing fine on Howrse even after retiring to another sphere of the Owlient company. (Yes, yes, I'll have my eyes on you.) Thus we are actively looking for a dynamic and motivated successor for this very special position. If you are up for the challenge and fancy working with Ow to take over the succession of this incredible heritage, feel free to read the job opening on the Owlient website. Simply follow this link to find out the requirements and skills you need to possess in order to offer yourself as a potential candidate to Ow's legacy!
You think you are or know someone who would be the right person? Then don't wait to make your claim! We are waiting to hear from you! The Howrse Team
z grubsza z wujka google: Heir dla OW! - 23 stycznia 2013 Ow szuka następcy dbać o Howrse społeczności i uczynić go rozwijać! Ow był z nami na dość długi czas teraz i rozważa nowe obowiązki i zmiany kariery wewnątrz Owlient . Nie bój się, Ow nie idzie zbyt daleko i będzie czai się upewnić, każdy robi dobrze na Howrse nawet po przejściu na emeryturę do innej sfery Owlient firmy. (Tak, tak, będę miał oczy na ciebie.) Dlatego jesteśmy aktywnie poszukuje dynamicznych i zmotywowanych następcy na to stanowisko wyjątkowego. Jeśli jesteś gotów na wyzwanie i fantazji w pracy z Ow przejąć sukcesję tej niesamowitej dziedzictwa, prosimy zapoznać się z miejscem pracy na Owlient stronie . Po prostu kliknij na ten link aby dowiedzieć się wymagania i umiejętności musisz posiadać w celu zaoferowania siebie jako potencjalnego kandydata do Ow spuścizny 's! Myślisz, że jesteś lub znasz kogoś, kto byłby właściwą osobą? Więc nie czekaj, aby roszczenia! Czekamy, aby usłyszeć od ciebie! Zespół Howrse | |
|
| |
Cisa VIP
Liczba postów : 36 Dołączył : 04/05/2011
| Temat: Re: OW szuka następcy Sro Sty 23, 2013 6:31 pm | |
| Hmm Ereis a czytałaś wymagania dla kandydatów do pracy ze strony Owlientu? Pomijając doskonałą znajomość american english i francuskiego, to znajomość rynku i zachowań Anglii i USA nie jest tak proste do obejścia w liście motywacyjnym. Pasja może nie wystarczyć. No i oczywiście nie wspominając o przeprowadzeniu się do Paryża | |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: OW szuka następcy Czw Sty 24, 2013 1:34 am | |
| | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| |
| |
lala299 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : lala299 Liczba postów : 547 Dołączył : 29/12/2011
| Temat: Re: OW szuka następcy Czw Sty 24, 2013 4:52 am | |
| To są wymagania przetłumaczone w tłumaczy google: Wspólnota Zarządzający US
Jesteśmy teraz szuka angielskiego Community Manager mówiącego do dalszego rozwoju naszego zespołu relacji z klientami i zarządzania brytyjskiej i amerykańskiej społeczności na Howrse gry (3 co do wielkości społeczność internetowa). Twoje misje Konsolidacja i monitorowanie przez społeczność graczy jazda powiązanych tematów i nowości gry. Projektowanie i oferują graczom unikalne doświadczenie wspólnoty, w partnerstwie z innymi s Community Manager naszych innych społeczności Zostań Howrse ekspertem, aby zrozumieć w grze subtelności i odtwarzacz prowadzące przez ich postępów Koordynować zespoły umiar dla anglojęzycznych środowisk społecznych Koordynować fazy testów beta testerów aż do dostawy produktów Przygotowanie i przeprowadzenie plany komunikacji Działać jako rzecznik firmy Owlient angielskich graczy mówiących Opracowanie narzędzi zarządzania wspólnotowymi i praktykami w ramach Owlient Twój Profil Bilingual American-English Silne umiejętności pisania Dobra znajomość języka francuskiego (zarówno pisanie i mówienie) lub silna chęć poprawić swoje umiejętności językowe Dobra znajomość amerykańskiej i brytyjskiej kultury i obyczajów Wykształcenie, w społeczności zarządzania, web-marketing i komunikacja Poprzednie doświadczenie w zarządzaniu wspólnoty jest wysoce zalecana Pasja do jazdy konnej i / lub gry online są silnymi atutami tej pozycji Silne przywództwo i umiejętności komunikacyjnych, praktyczne i dyplomatycznego podejścia Jesteś oddany i entuzjazmu osoba chce aktywnie przyczyniać się do rozwoju naszej firmy. Szczegóły 1 rok w pełnym wymiarze czasu umowa (French status prawny nazwany Contrat à Durée określić). Data rozpoczęcia: A.S.A.P. Lokalizacja: Paris, 15th district (linia metra 13 Porte de Vanves lub tramwajem 3 Brancion) Proszę kliknąć ten link aby zastosować, dziękuję! | |
|
| |
_pati201_ Już coś wie
Nick w grze : _pati201_ Liczba postów : 287 Dołączył : 23/07/2012
| Temat: Re: OW szuka następcy Czw Sty 24, 2013 5:42 am | |
| Hmm.... a ile płacą? Wątpię, żeby ktoś chciał tyle roboty na darmo... | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: OW szuka następcy Czw Sty 24, 2013 7:16 am | |
| Hah. Ciekawe, ile osób się skusi. I ciekawe, jaka będzie nowa (nowy?) Ow | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: OW szuka następcy Czw Sty 24, 2013 11:55 am | |
| łoo wymagania maja z kosmosu. Rozumiem jazde konną, znajomość marketingu, komunikacja, praca z klientem. Zrozumiem jeszcze wymagania jezykowe, zapewne przy takim stołku bedzie nieraz trzeba cos obgadać z innymi. Jednak po kiego mam znać brytyjską kutturę ? Wymagania jak dla mnie chorernie trudne, trzeba w tym siedzieć. teraz przynajmniej się nie dziwię czemu ow jest raz na tydzień w grze. Swoja droga szkoda ze u nas nie chca wymienić ekipy... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: OW szuka następcy Czw Sty 24, 2013 12:09 pm | |
| To samo ogłoszenie jest na int: ) |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: OW szuka następcy Czw Sty 24, 2013 12:52 pm | |
| znajomość kultury kraju, z którego obywatelami masz się komunikować jest niezbędna, by Cię nie zjedli i jest to wymóg absolutnie zrozumiały zresztą, wymagania jak wymagania, wcale nie uważam by były z kosmosu, choć oczywiste, że nie wszyscy są w stanie je spełnić | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: OW szuka następcy Czw Sty 24, 2013 1:46 pm | |
| Nigdy sie tym nie interesowałam, tj praca międzynarodowa Ale fakt faktem sporo ludzi odpadnie tym na pewno te wrzeszczące 12-stolatki które to chcą pegazorożce , Int w końcu miedzynarodowy, tu się akurat nie dziwie, zawsze to wiecej ludzi im się zgłosi. | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: OW szuka następcy Czw Sty 24, 2013 2:10 pm | |
| Noo.. zacznijmy od tego, że osoba niepełnoletnia nie może jeszcze podjąć pracy Ale już widzę te własnie rozwrzeszczane 12latki spamujące wątek powitalny z okazji przyjęcia nowej/nowego Ow [w sumie to by chyba było ciekawe! przywykłam do kobiet i mężczyzny jako Ow sobie nie potrafię wyobrazić] prośbami o swe pegazorożce czy inne cuda, bo im się wydaje, że teraz coś zdziałają I jakoś zawsze mi się wydawało, że Ow z intera jest jakoś taka bardziej ogarnięta od naszej, która to sprawia wrażenie, że albo się graczy boi, albo ma ich tak głęboko w nosie, że głębiej się nie da. Dlatego też się nie dziwię, że awansowała | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: OW szuka następcy Pią Sty 25, 2013 4:26 am | |
| - Cytat :
- Następca Ow w wersjach angielskojęzycznych - 25 stycznia 2013
Oferta pracy w siedzibie Owlientu w Paryżu Ow z wersji angielskojęzycznych zasłużyła na awans i już czekają na nią nowe wyzwania! Poszukujemy osoby, która zastąpi ją na stanowisku Community Manager'a. Jeśli masz skończone 18 lat, płynnie znasz angielski i francuski i chciałbyś spróbować życia w Paryżu zachęcamy do zapoznania się z ofertą pracy . Z pozdrowieniami, Załoga Howrse Obejrzyj ofertę pracy |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: OW szuka następcy Pią Sty 25, 2013 6:46 am | |
| hahah, poszedł bym tylko się nie nadaje, jeszcze mi dwóch wiosen do 18 zim brakuje ;d no i znajomości francuza i angola.. xD |
|
| |
Jetrel VIP
Liczba postów : 503 Dołączył : 13/01/2012
| Temat: Re: OW szuka następcy Sob Sty 26, 2013 8:34 am | |
| Wszystkie wymagania spełniam, oprócz jednego, nie znam dobrze francuskiego:< | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: OW szuka następcy Sob Sty 26, 2013 8:44 am | |
| według informacji w nawiasie wystarczą chęci, jeśli już znasz podstawy :p już oni Cię podszkolą! | |
|
| |
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: OW szuka następcy Sob Sty 26, 2013 8:54 am | |
| Buhahaha. Gdybym dostała taką pracę to bym sobie popisałą na forum co myśle o tej grze a potem też miałam Owlient w , tak jak on nas Jestem szalenie ciekawa, czym się będzie różnić Ow od Ow :d | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: OW szuka następcy Sob Sty 26, 2013 9:02 am | |
| |
|
| |
Jetrel VIP
Liczba postów : 503 Dołączył : 13/01/2012
| Temat: Re: OW szuka następcy Sob Sty 26, 2013 9:16 am | |
| Wiesz co to zwolnienie dyscyplinarne? Gdybyś dostała u nich pracę, to po takim zachowaniu nie dostała byś jej już nigdzie indziej. | |
|
| |
wiki0396 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : wiki0396 Liczba postów : 334 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: OW szuka następcy Sob Sty 26, 2013 9:34 am | |
| nie mogę się doczekać nowej(?) Ow kiedyś podejrzewałam,że mój wujek to Kowelan | |
|
| |
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: OW szuka następcy Sob Sty 26, 2013 9:49 am | |
| | |
|
| |
Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: OW szuka następcy Sob Sty 26, 2013 11:27 am | |
| Ja bym na to nie poszła nawet jakbym miała osiemnastkę - nie chciałabym się nastawiać na tyry od tylu ludzi. XD | |
|
| |
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: OW szuka następcy Nie Sty 27, 2013 9:25 am | |
| | |
|
| |
Minoo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Minoo Liczba postów : 652 Dołączył : 30/12/2012
| Temat: Re: OW szuka następcy Pon Sty 28, 2013 10:10 am | |
| Anglik to u mnie kula u nogi (całe świadectwo mi ********). A poza tym jestem za młoda! | |
|
| |
Cosiek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : versalie Liczba postów : 135 Dołączył : 30/10/2012
| Temat: Re: OW szuka następcy Sro Sty 30, 2013 10:44 am | |
| Ja nie spelniam wieeelu wymagan xd | |
|
| |
MsMaja Raczkujący
Nick w grze : maja818 Liczba postów : 87 Dołączył : 11/02/2013
| Temat: Re: OW szuka następcy Pią Lut 22, 2013 4:29 am | |
| Trudne zadanie. Kto z Zagrody się pisze? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: OW szuka następcy Pią Lut 22, 2013 4:40 am | |
| Pójdę jak będą szukać admina na lowadi |
|
| |
juliaw2002 Już coś wie
Liczba postów : 120 Dołączył : 23/12/2012
| Temat: Re: OW szuka następcy Pon Lut 25, 2013 2:07 am | |
| Wiecie,mało pełnoletnich osób gra w howrse więc pewnie na fejsbuku ogłosili xD | |
|
| |
Minoo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Minoo Liczba postów : 652 Dołączył : 30/12/2012
| Temat: Re: OW szuka następcy Pon Lut 25, 2013 6:26 am | |
| Ciekawe czy ktoś się zgłosi? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: OW szuka następcy Pon Lut 25, 2013 8:01 am | |
| Znajomość francuskiego? PO CO? Choć to francuska gra, nie każdy użytkownik z wersji choćby brazylijskiej, czy innej jakiejś wietnamskiej się w tym języku porozumie. Albo potwierdza się historia, ze Francuzi się z Anglikami nie lubią, albo Ow i spółka nie ma już jakich kryteriów wymyślać, albo po prostu jest to wymóg konieczny do porozumiewania się z zarozumiałym guru postawionym wyżej od ciebie... o,o |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: OW szuka następcy | |
| |
|
| |
| OW szuka następcy | |
|