Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Allegro - Howrse. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Hałka Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 188 Dołączył : 05/08/2012
| Temat: Allegro - Howrse. Pią Sty 25, 2013 12:17 pm | |
| Dzisiaj spotkałam się z czymś takim : http://allegro.pl/bardzo-dobre-konto-howrse-335dni-i2959467726.html
"To nieestetyczne sprzedawać coś ci można sobie założyć za darmo." Czekam na odpowiedzi od Was co o tym myślicie. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Allegro - Howrse. Pią Sty 25, 2013 12:19 pm | |
| Ludzie mają różne pomysły :/ Może ktoś chce mieć lepszy start,choć w sumie to nie opłacalne,moim zdaniem lepiej mieć swoje,a od początku,a potem mieć satysfakcję z tego że się ma takie "całkiem"własne xD |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Allegro - Howrse. Pią Sty 25, 2013 12:44 pm | |
| Ja już wiele, wiele takich aukcji widziałam. Ja bym też swoje sprzedała, a raczej jak to piszą w każdej aukcji na temat kont "swój cenny czas jaki włożyłam w rozwój konta". Zauważcie, że aukcje którą podała Hałka, ktoś już zalicytował. |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Allegro - Howrse. Pią Sty 25, 2013 1:50 pm | |
| Jak dla mnie takie sprzedaż są ok. Ktoś chce zrezygnować z gry, a włożył w to trochę czasu, to niech ma jakiś zysk. Tym bardziej jeśli na koncie są boskie, które inaczej zostaną skasowane razem z kontem. A niektórzy o takich koniach marzą - wydają kawała RO, żeby trafić, a że się nie udaje... Jedyne co źle dziewczyna zrobiła to to, że podała swój nick. Ktoś może zgłosić do Owlientu i skasują ją Bo niestety to jest niezgodne z regulaminem. W końcu szefostwo nic na tym nie zyskuje | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Allegro - Howrse. Pią Sty 25, 2013 1:58 pm | |
| To jest tak samo jak "Sprzedam smycz, gratis dodam psa." a za naszą smycz płacimy 400zł. Tak samo tutaj, sprzedać możemy zdjęcie/obrazek/czas/butelkę cokolwiek i do tego dołożyć nasze konto z howrse czy innej gry. Sama sprzedałabym swoje konto, mam kilka boskich, dużo dobrych koni, jednorożców też jest sporo, masa przydatnych CR no i dobry ranking, szkoda byłoby mi to wszystko skasować, a mogę jeszcze zarobić. Jakby nie patrzeć mogłabym też oddać znajomym ale..te wyścigi kto pierwszy ten lepszy do wszystkich przedmiotów/koni nie są fajne, a jak sama zaczęłabym rozdawać to potem pewnie bym miała wyrzuty czy wszystko sprawiedliwie podzieliłam. |
| Temat: Re: Allegro - Howrse. Pią Sty 25, 2013 2:08 pm | |
| Przy sprzedaży konta jest jeszcze jedna sprawa - jak jesteś znana. Jeśli nikt o tobie nie słyszał, to zmiana właściciela przejdzie bez echa. Ale jak konto znane, to nowy właściciel może potem żerować na renomie. A szkoda by mi było, gdyby ktoś podając się za mnie, na moim koncie oszukiwał ludzi. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Allegro - Howrse. Pią Sty 25, 2013 2:15 pm | |
| Z tym też się zgodzę. Bo niezły bajzel by powstał gdyby taka osoba chciała kraść i oszukiwać, ktoś pracuje nad dobrym imieniem konta ale.. ktoś płaci i konto przenosi się na jego własność. |
| Temat: Re: Allegro - Howrse. Pią Sty 25, 2013 2:47 pm | |
| Gdyby tak się dało przekazać całość/sprzedać bez udostępniania ksywki... Byłoby idealnie | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Allegro - Howrse. Pią Sty 25, 2013 3:02 pm | |
| Ale to by było za proste bo owlient by się nie dorobił, oczywiście myślę o całkowitym przelaniu cr na czyjeś konto. Gdy kupi konto ba, jakieś dobre konto, jest szansa, że będzie kupował kupony, więc zarobek będzie. |
| | | tinolandia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : tinolandia Liczba postów : 1555 Dołączył : 17/05/2012
| Temat: Re: Allegro - Howrse. Nie Sty 27, 2013 12:09 pm | |
| ktos zalicytował ale pewnie nie dostanie hasła | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Allegro - Howrse. Nie Sty 27, 2013 12:19 pm | |
| To wtedy na policje z czymś takim.. |
| | | Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Allegro - Howrse. Pon Sty 28, 2013 4:02 am | |
| A warto iść z tym na policje? 1. Konto zostało wycenione na niecałe 40 zł to dość mało patrząc na to ile dziewczyna mogła wydać kiedy grała 2. Allegro i tak słynie z oszukiwania, i jak howrse też się stoczyło 3. Coś takiego i tak jest niezgodne z regulaminem gry, wiec jeszcze może się skonczyć utratą konta jak ktoś doniesie. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Allegro - Howrse. Pon Sty 28, 2013 8:03 am | |
| http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=howrse |
| | | kucysia Nowy
Nick w grze : kucysia Liczba postów : 8 Dołączył : 22/02/2013
| Temat: Re: Allegro - Howrse. Pią Lut 22, 2013 9:19 am | |
| dziwne, konto zostało usunięte. to oszust. jedna osoba straciła 4 dychy.;/ | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Allegro - Howrse. Pią Lut 22, 2013 10:05 am | |
| Może nie tyle co oszust a ktoś po prostu to zgłosił, jakby nie patrzeć sprzedawanie kont itp. jest zabronione, więc tutaj nie ma co się dziwić. |
| | | tinolandia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : tinolandia Liczba postów : 1555 Dołączył : 17/05/2012
| Temat: Re: Allegro - Howrse. Sob Lut 23, 2013 8:52 am | |
| Mozliwe ze ktos przezucil rzeczy z CR equus i kuponu na inne konto a to usunal aby nie miec multi.(gracz kupujacy usunąl) | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Allegro - Howrse. | |
| |
| | | | Allegro - Howrse. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|