Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Grzywki. Grzywki everywhere. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Grzywki. Grzywki everywhere. Pon Sty 28, 2013 12:31 pm | |
| No więc zakładam owy temat aby się u was poradzić Nigdy nie miałam grzywki, i planuję zrobić, być może nawet jutro. Ale nie wiem, czy jeśli pójdę do fryzjera, to zrobi mi on to dobrze. Bo fryzjer to często za przeproszeniem pupcia a nie fryzjer, i możliwe jest zwalenie przez niego moich włosów ;-; a tego bym nie chciała. Więc doradźcie mi, może samodzielnie w domu to zrobić o.o chodzi mi o grzywkę na bok ;D Czy ktoś z was samemu obcinał ? | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Grzywki. Grzywki everywhere. Pon Sty 28, 2013 12:35 pm | |
| Ja bym jednak polecała fryzjera Ten to ma przynajmniej jakieś wykształcenie w tym kierunku, zna się na swoim fachu, a ja widziałam własnoręcznie cięte grzywki.. o.o Najlepiej idź do takiego, co Ci polecą jacyś znajomi lub rodzina. Zawsze to lepiej się upewnić, przynajmniej ja osobiście wolę nie iść w ciemno, bo już parę razy nieźle się na tym przejechałam i moje włosy wyglądały gorzej niż przez przyjściem W każdym razie lepiej poszukać jakiegoś dobrego i do niego iść, niż przyciąć grzywkę samemu i później płakać. Tak to przynajmniej na kogoś zwalisz.. XD | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Grzywki. Grzywki everywhere. Pon Sty 28, 2013 12:42 pm | |
| BROŃ CIE PANIE PARÓWEK SAMA. Nie rób, tak sobie włosy możesz zepsuć, że śmiech na sali a wiem co mówię. Idź do fryzjera i wytłumacz mu jak chcesz, powiem Ci, że czasem do twarzy nie pasuje grzywka na bok. Ja mam okrągłą twarz i nie mogę sobie pozwolić na proste włosy równo ścięte tylko muszę mieć cieniowane i grzywkę na bok. Tak jak mówi Hanka idź do jakiegoś zaufanego fryzjera. |
| | | Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Grzywki. Grzywki everywhere. Pon Sty 28, 2013 12:42 pm | |
| Nie polecam cięcia w domu... Ja jeśli grzywkę przycinam to tylko na prosto. Na bok jeżeli nie masz o tym bladego pojęcia lepiej nie ryzykować. W sumie co do grzywki to akurat za dużo do zepsucia nie ma i prawdopodobieństwo zd&pienia włosów jest o wiele mniejsze. | |
| | | Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Re: Grzywki. Grzywki everywhere. Pon Sty 28, 2013 12:49 pm | |
| Łokej xD Nie dotknę się do niej Moja koleżanka ma cudną grzywkę, ściętą na prosto i lekko pocieniowaną, i układa ją sobie na bok c: Apple, ja również mam nieco okrągłą twarz. Próbowałam bez ścinania ułożyć więc myślę że bd pasować ;D | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Grzywki. Grzywki everywhere. Pon Sty 28, 2013 1:55 pm | |
| Jeśli chcesz mieć tak lekko po skosie szukaj fryzjera, który potrafi ciąż brzytwą. Inaczej efekt jest lekko mówiąc "przeciętny".
| |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Grzywki. Grzywki everywhere. Wto Sty 29, 2013 10:20 am | |
| Mi moją grzywkę ciachała mama, uwielbiam ją. Nie, moja mam nie jest fryzjerem.
| |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Grzywki. Grzywki everywhere. Wto Sty 29, 2013 11:41 am | |
| Mi grzywkę też wyciachała mama - tylko, że zamiast ściąć tak jak ja chcę, obcięła tak jak ona chciała - czyli na całe czoło, prostą podkręconą, a'la Ula Brzydula. Wyglądałam jak , następnego dnia obowiązkowo opaska i grzywka do tyłu. Do tej pory nie rozstaję się z opaską. Jaki z tego morał? Lepiej zrób sobie grzywkę u fryzjera, ale nie u pierwszego lepszego, tylko takiego zaufanego. Najlepiej poszukaj w internecie zdjęcia z grzywką, jaką chcesz mieć i pokaż ją fryzjerowi. Wtedy zrobi ci taką, że tylko wzdychać z zachwytu. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Grzywki. Grzywki everywhere. | |
| |
| | | | Grzywki. Grzywki everywhere. | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|