Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Trenuję konie TANIO ! | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
DakotaS Nowy
Nick w grze : Cream Liczba postów : 26 Dołączył : 31/01/2013
| Temat: Trenuję konie TANIO ! Czw Sty 31, 2013 2:33 am | |
| Jestem Cream. Witam witam ! Trenuję konie do GP. Moi wychowankowie osiągają nawet + 1420 UM. Musisz mieć tylko potrzebne rzeczy do treningu i źrebaka z UM wr.powyżej 200 . Opłaca się bo koszt treningu to tylko 30.000 eq lub 1 kupon. Gdy będziesz miał u mnie już 2 trening zostajesz stałym klientem. 3 trening gratis. Zniżka dla stałych klientów. Cena treningu będzie wynosić 15.000 eq Trenuję na współdzieleniu albo na moim koncie - jak klient sobie życzy. Pozdrawiam I zachęcam | |
| | | DakotaS Nowy
| Temat: Re: Trenuję konie TANIO ! Czw Sty 31, 2013 4:24 am | |
| Proszę się zgłaszać. Jestem uczciwa | |
| | | AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Trenuję konie TANIO ! Czw Sty 31, 2013 4:28 am | |
| Mam źrebaka do treningu (Koń holsztyński) : - 200.90 UM - Czystej krwi - 42 gwiazdki doskonałości - Wszystkie bonusy oprócz Lonży Boreasza - Płacę w eq . A to on KLIK
Jakieś przedmioty będą potrzebne ?
| |
| | | DakotaS Nowy
| Temat: Re: Trenuję konie TANIO ! Czw Sty 31, 2013 4:31 am | |
| Hmm to potrzebne : Om Kf - jeśli chcesz aby był nieśmiertelny
Niepotrzebne : ZHa Zestaw Posejdona | |
| | | DakotaS Nowy
| Temat: Re: Trenuję konie TANIO ! Czw Sty 31, 2013 4:35 am | |
| Tutaj wszystko jest : OBOWIĄZKOWE:
- Zestaw Nyks lub odzielnie Kamień Filozoficzny, Klepsydra Kronosa oraz Objęcia Morfeusza (lub bardzo duża ilość punktów dorastania - trzeba liczyć około 200 i więcej). Radzę jednak dać zestaw Nyks, warty 6 kuponów, bo oddzielnie wszystkie te przedmioty kosztują 8 kuponów, a w zestawie znajduje się też gwiazda nyks (koń budzi się o 6 zamiast 8 - czyli 2 dodatkowe godziny treningu)
- Woda Młodości (dwa razy więcej czasu na lekcje!!!) nie trzeba ale można
- Jak największa ilość bonusów
PROPONOWANE :
- pięta Archillesa - możesz kłaść konia z 0% energii i o 24, a i tak obudzi się wypoczęty! To oznacza około 4 dodatkowe godziny na trening i 20% energii.
- Muśnięcie Filotes - więcej energii na treningi
- Ekwipunek - Zestaw Posejdona, Atlanty, Centaura lub ich pojedyncze części.
- 5-ty Żywioł - bonusy +3 do poszczególnych umiejętności lub przy metalu +3 do wszystkich
| |
| | | AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Trenuję konie TANIO ! Czw Sty 31, 2013 4:45 am | |
| KF na razie mi niestety brak , można najwyżej w trakcie treningu dorzucić ? Dałam mu Klepsydrę Kronosa i Muśniecie Filotes . Mam Zestaw Centaura i OM ale nie mogę mu dać bo jest za młody,najwyżej potem mu dam. :/ A coś z tego się przyda ? : Fortuna Krezusa Zestaw Hery | |
| | | DakotaS Nowy
| Temat: Re: Trenuję konie TANIO ! Czw Sty 31, 2013 4:55 am | |
| Hmm zależy czy to będzie ogierek czy klacz. Zastanów się czy holsztyn będzie dobry w westernie. Można dorzucić cr w trakcie. Hmm dokończ mu zabawy ( najlepiej daj od razu pa i na maxa ) Po zabawach do 3 lat trenuj mu przejażdżki tylko. Dasz mu wtedy OM i podeślesz do mnie. Pisz na howrse to bd szybciej. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Trenuję konie TANIO ! | |
| |
| | | | Trenuję konie TANIO ! | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|