Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Warto wysłać? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Shivira Raczkujący
Nick w grze : Lethaliess Liczba postów : 52 Dołączył : 17/01/2013
| Temat: Warto wysłać? Czw Sty 31, 2013 1:08 pm | |
| - Spoiler:
Wysłać? Czy zrobić od początku? Co sądzicie o mojej pierwszej pracy do CP? Proszę o opinię i z góry dziękuję. ___ Shivira | |
| | | AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Warto wysłać? Czw Sty 31, 2013 1:14 pm | |
| Grzywa i ogon dziwnie wyglądają bo za bardzo widać to wszystko pod nimi .. Tak to ładnie | |
| | | Shivira Raczkujący
Nick w grze : Lethaliess Liczba postów : 52 Dołączył : 17/01/2013
| Temat: Re: Warto wysłać? Czw Sty 31, 2013 1:21 pm | |
| - AyaKey napisał:
- Grzywa i ogon dziwnie wyglądają bo za bardzo widać to wszystko pod nimi ..
Tak to ładnie Dziwnie, bo miał być efekt 'kosmosu','pustki' czy 'przestrzeni'. Jako iż jest to pył, to musi być coś widać. | |
| | | AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Warto wysłać? Czw Sty 31, 2013 1:43 pm | |
| Aha to spoko myślałam że to co innego . Więc jak tak miało być to jak dla mnie to możesz wysyłać . | |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Warto wysłać? Czw Sty 31, 2013 2:27 pm | |
| a jest szansa na ciut większy obraz bo ja nie specjalnie coś mogę o tym powiedzieć gdyż mało co widać ... | |
| | | ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Warto wysłać? Czw Sty 31, 2013 10:59 pm | |
| Pomysł ciekawy. Widać że rysować potrafisz i jeszcze wiele przed Tobą. Z tym że koń nie wygląda jak koń tylko jak pudel (przepraszam za mocną krytykę ale jak otworzyłam to tak własnie pomyslałam) Pomysł z czaszką na głowie też fajny, i jak wytężyłam wzrok to nawet widze że czaszka narysowana starannie, ale i tak jej nie widac spod tej chmury afro. Chyba lepiej rozdziel te motywy na dwa osobne konie - niech przestrzeń kosmiczna będzie w jednym koniu, a czaszka w drugim .... A koniowi musisz nadac więcej końskich cech (dłuższe nogi, bardziej konski pysk, ogon który nie jest grubszy od nóg. Wtedy z chęcią oddam głos na tę pracę Aha - noga przednia - ta na której koń się opiera - ma straszny przeprost kolana - to jeszcze bardziej upodobnia konia do psa .... | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Warto wysłać? | |
| |
| | | | Warto wysłać? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|