| Gra- Kuc Welsh Moutain na sprzedażach zarezerwowanych! [PL] | |
|
+9wiki0396 Arrin Malto Kemishi Minoo erreo Uśmieszek Nevarra hanka1998 13 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Gra- Kuc Welsh Moutain na sprzedażach zarezerwowanych! [PL] Pią Lut 01, 2013 2:03 am | |
| - Cytat :
- OFERTA SPECJALNA
Do 4 lutego 2013, 10:00 po raz pierwszy w życiu Kuc Welsh Mountain czeka na Ciebie na sprzedaży zarezerwowanej! - Cytat :
- Kuc Welsh Mountain w Sprzedażach Zarezerwowanych! - 1 lutego 2013
Możesz kupić dzikiego konia w Sprzedażach Zarezerwowanych! To Kuc Welsh Mountain!
Do 04.02.2013, 10:00, Kuc Welsh Mountain może być Twój dzięki Sprzedażom Zarezerwowanym. Musisz posiadać dostęp do Sprzedaży Zarezerwowanych. Kuc Welsh Mountain kosztuje 12 Kuponów i możesz kupić tyle koni, ile zapragniesz. Kuc Welsh Mountain Dzikie konie są niezwykle rzadkie i muszą być oswajane już od urodzenia zanim będzie je można właściwie wytrenować.Może to być długi i trudny proces, ale kiedy już Ci się uda, wynagradzają Cię mnóstwem diamentów aż do wieku 80 lat! Jeżeli oswoisz rasę dzikiego konia jako jeden z najszybszych graczy, Twój koń będzie miał wysoki potencjał genetyczny i szansę aby pojawić się w rankingu. Ktoś się skusi? Ktoś wyda 12 kuponów na kolejnego dzikuska? | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Gra- Kuc Welsh Moutain na sprzedażach zarezerwowanych! [PL] Pią Lut 01, 2013 2:10 am | |
| Wolne żarty. 6 kuponów to jeszcze może i bym wydała. Ale nie 12. | |
|
| |
Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: Gra- Kuc Welsh Moutain na sprzedażach zarezerwowanych! [PL] Pią Lut 01, 2013 2:17 am | |
| Jakoś mnie nie kusi. 4 kupony w plecy? Nie, dziękuję. | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Gra- Kuc Welsh Moutain na sprzedażach zarezerwowanych! [PL] Pią Lut 01, 2013 2:24 am | |
| nie zapominajcie o kasie na oswajanie | |
|
| |
Minoo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Minoo Liczba postów : 652 Dołączył : 30/12/2012
| Temat: Re: Gra- Kuc Welsh Moutain na sprzedażach zarezerwowanych! [PL] Pią Lut 01, 2013 6:41 am | |
| | |
|
| |
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Gra- Kuc Welsh Moutain na sprzedażach zarezerwowanych! [PL] Pią Lut 01, 2013 10:27 am | |
| Ja bym kupiła, gdyby cudem ilość moich Kuponów się podwoiła Zbieram na dzikusa i mam już 6. Przy następnym pewnie już będę miała ^^ | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Gra- Kuc Welsh Moutain na sprzedażach zarezerwowanych! [PL] Pią Lut 01, 2013 11:12 am | |
| Nie dałabym za niego złamanego kuponu. Swoją drogą, czemu Welsh Mountain? Dlaczego nie walijski kuc górski? Chyba liczą na to, że część dzieciaków nie zorientuje się, że to te same zwierzaki. | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Gra- Kuc Welsh Moutain na sprzedażach zarezerwowanych! [PL] Pią Lut 01, 2013 11:13 am | |
| Czemu nikt nie kupuje? Owlient zbankrutuje :C Welsh Moutain brzmi bardziej szpanersko. No i trzeba było czymś je odróżnić od tych zwykłych, no nie? | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Gra- Kuc Welsh Moutain na sprzedażach zarezerwowanych! [PL] Pią Lut 01, 2013 11:38 am | |
| Przesadzili z ceną o 12 za dużo kosztuje | |
|
| |
wiki0396 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : wiki0396 Liczba postów : 334 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Gra- Kuc Welsh Moutain na sprzedażach zarezerwowanych! [PL] Sob Lut 02, 2013 2:39 am | |
| Nazwali go Kuc Welsh Montain, żeby ludzie się nie pokapowali,że to walijski kuc górski.Głupa człowiek z Polska nie znać angielski. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Gra- Kuc Welsh Moutain na sprzedażach zarezerwowanych! [PL] Sob Lut 02, 2013 6:01 am | |
| |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Gra- Kuc Welsh Moutain na sprzedażach zarezerwowanych! [PL] Sob Lut 02, 2013 7:01 am | |
| On jest okropny - za długi pysk, dziwna szyja i mam wrażenie, że przednie nogi są krótsze od tylnych. Cóż, krótko mówiąc: Owlient po raz kolejny nas zawiódł. | |
|
| |
Minoo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Minoo Liczba postów : 652 Dołączył : 30/12/2012
| Temat: Re: Gra- Kuc Welsh Moutain na sprzedażach zarezerwowanych! [PL] Sob Lut 02, 2013 7:42 am | |
| Kuc jest nawet spoko, ale cena ?! Co oni sobie myślą? | |
|
| |
wiki0396 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : wiki0396 Liczba postów : 334 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Gra- Kuc Welsh Moutain na sprzedażach zarezerwowanych! [PL] Sob Lut 02, 2013 8:07 am | |
| - Philipek napisał:
- On jest okropny - za długi pysk, dziwna szyja i mam wrażenie, że przednie nogi są krótsze od tylnych. Cóż, krótko mówiąc: Owlient po raz kolejny nas zawiódł.
wygląda jakby mial niewidzialną szklankę na pysku | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Gra- Kuc Welsh Moutain na sprzedażach zarezerwowanych! [PL] Sob Lut 02, 2013 11:45 am | |
| A ja się zastanawiam... Nawet podrzuciłam komplet emerytów do znajomej do podstarzenia i uśmiercenia za pewien drobiazg. Bo mi limit się wyczerpał przez ostatnią promocję. Więc kupony mam. Tylko miały iść wstępnie na przedłużenie KP na pół roku... A ten konik kusi, bo juz kilka mam z tej kolekcji...
I tak się zastanawiam... Ta forma wygrywania boskich to odpowiedź na prośby graczy,m którzy narzekają, że otwierają ileś RO i nic nie wygrywają (jak ostatnio sprawa z Eurosem). Tu Owlient daje 100% gwarancji przy wydaniu odpowiedniej ilości kuponów | |
|
| |
Zaplątana W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Zaplątana Liczba postów : 346 Dołączył : 20/07/2012
| Temat: Re: Gra- Kuc Welsh Moutain na sprzedażach zarezerwowanych! [PL] Nie Lut 03, 2013 7:35 am | |
| Ja również nie kupuję. Szkoda kuponów na takie nic, w dodatku wątpliwej urody. | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Gra- Kuc Welsh Moutain na sprzedażach zarezerwowanych! [PL] Nie Lut 03, 2013 12:16 pm | |
| Niby też mam te stare konie, jeszcze z 5-6 klaczy z Om więc pewnie dopłaciłabym do jednego kuponu. tylko ze misie cholera nie chce tracic ani PD ani tymbardziej kasy na jakiegoś eeeyyyyy własciwie to nei wiem na co, bo walijskie są normalnymi końmi w grze. Mam jednego walijczyka z rzadka maścią i szczerze? Tamten przynajmniej sra mi codziennie ok 80eq,i mam te satysfakcje,że jestem jedną osoba z nielicznych która te maść ma. A na to coś nie to ze muszę wydać kupony, to jeszcze pewnie z milionik pójdzie na samo oswojenie.Sam pewnie z łaski swojej da może jeden czy dwa diamenty. Bilans strat i zysku jest oczywisty i sorry ale jakieś durne trofeum nie jest dla mnie żadnym pocieszeniem. Cenę powiedzmy 5 czy ma 7 kuponów jeszcze strawię,ale 12 to przesada. Za następną pokrakę mam pewnie zapłacić 14 kuponów? Nie dziękuje nie skorzystam. Znaczy skorzystam niech dadzą te konie w prawdziwej promocji gdzie można go wygrać bez ładowaniaw kupony. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Gra- Kuc Welsh Moutain na sprzedażach zarezerwowanych! [PL] Nie Lut 03, 2013 1:07 pm | |
| Cena jak każda inna, zawsze dzikie na zarezerwowanych kosztowały tyle samo-12 kuponów.. |
|
| |
8a8m8e8l Nowy
Nick w grze : 8a8m8e8l Liczba postów : 21 Dołączył : 01/01/2013
| Temat: Re: Gra- Kuc Welsh Moutain na sprzedażach zarezerwowanych! [PL] Nie Lut 03, 2013 1:35 pm | |
| Fajnie! Tylko kurczę szkoda, że tak drooogo wiem, że zawsze tyle kosztowały, nom ale szkoda xD | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Gra- Kuc Welsh Moutain na sprzedażach zarezerwowanych! [PL] | |
| |
|
| |
| Gra- Kuc Welsh Moutain na sprzedażach zarezerwowanych! [PL] | |
|