Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Cmentarzysko

Go down 
+4
gwiazda2002
wiki0396
AyaKey
Magiczna375
8 posters
AutorWiadomość
Magiczna375
Już coś wie
Magiczna375

Nick w grze : Magiczna375
Liczba postów : 179

Cmentarzysko Empty
PisanieTemat: Cmentarzysko   Cmentarzysko I_icon_minipostSob Lut 02, 2013 2:53 pm

Jeżeli zdechł Ci zwierzak napisz.Wspomnij o nim.

Cmentarzysko 2103337244
Tygrys

Tygrys był moim psem.Zdechł bo wpadł pod koła tira.Biedny Tygrysek ;(
Powrót do góry Go down
AyaKey
Przyjaciel Zagrody
AyaKey

Nick w grze : AyaKey
Liczba postów : 2734

Cmentarzysko Empty
PisanieTemat: Re: Cmentarzysko   Cmentarzysko I_icon_minipostSob Lut 02, 2013 2:57 pm

Sasza

Szasza była moim kotem . Kiedyś jak była u mojej babci poszła gdzieś w wieś i już nigdy nie wróciła Sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2388322
wiki0396
W skromnych progach Zagrody
wiki0396

Nick w grze : wiki0396
Liczba postów : 334

Cmentarzysko Empty
PisanieTemat: Re: Cmentarzysko   Cmentarzysko I_icon_minipostNie Lut 03, 2013 12:16 am

Odi
mój ukochany pies,jutro minie rok od jego śmierci
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

Cmentarzysko Empty
PisanieTemat: Re: Cmentarzysko   Cmentarzysko I_icon_minipostNie Lut 03, 2013 4:40 am

Odeszło mi *liczy* 5 chomików, 5 myszoskoczków, sporo myszy i kretów, ale to się nie liczy, bo mój kot je przyniósł.
Powrót do góry Go down
gwiazda2002
Przyjaciel Zagrody
gwiazda2002

Nick w grze : gwiazda2002
Liczba postów : 1473

Cmentarzysko Empty
PisanieTemat: Re: Cmentarzysko   Cmentarzysko I_icon_minipostWto Lut 05, 2013 7:58 am

Atos Sad Sad mój pierwszy pies. Gdy miałam trzy lata poleciał uciekł z kojca i poleciał pod pociąg Sad

Psotka moja pierwsza kotka która była chora lecz nawet nie wiem na co Sad umarła razem z kotką mojej siostry - Kropką Sad
Powrót do góry Go down
Basia
Jedną nogą w ZM
Basia

Nick w grze : Stokrotka 112
Liczba postów : 529

Cmentarzysko Empty
PisanieTemat: Re: Cmentarzysko   Cmentarzysko I_icon_minipostWto Lut 05, 2013 8:05 am

Milka

Mój suczka. Golden Retriever. Mija miesiąc od jej śmierci.
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

Cmentarzysko Empty
PisanieTemat: Re: Cmentarzysko   Cmentarzysko I_icon_minipostWto Lut 05, 2013 9:36 am

Kika

Moja pierwsza kotka, najukochańszy pupil na świecie. Wprawdzie nie wiem, czy umarła, ale trzy lata temu uciekła od nas i do tej pory nie wróciła :'(

Micia vel Miziaj

Córka Kiki. Zginęła pod kołami samochodu. Co ciekawe - tak samo jak jej mama, po drugiej ciąży

Tosiek

Syn Mici vel Miziaj. Zginął dzień przed Wigilią, mój tata znalazł go rozjechanego na drodze

Zuzia

Córka Kiki, siostra Mici vel Miziaj. Znalazłam ją martwą pod krzakiem, prawdopodobnie się czymś zatruła
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
-Eruina-
Przyjaciel Zagrody
-Eruina-

Nick w grze : -Eruina-
Liczba postów : 1632

Cmentarzysko Empty
PisanieTemat: Re: Cmentarzysko   Cmentarzysko I_icon_minipostSro Lut 06, 2013 2:38 am

Rudy

Rudy wprawdzie nie był moim kotem, tyko mojej babci, ale bardzo go lubiłam. Nie jest pewne, czy umarł, ale to bardzo prawdopodobne, bo w 2005 po prostu zaginął Sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1893377
koziorożec
Przyjaciel Zagrody
koziorożec

Nick w grze : koziorożec
Liczba postów : 1626

Cmentarzysko Empty
PisanieTemat: Re: Cmentarzysko   Cmentarzysko I_icon_minipostSro Lut 06, 2013 5:59 am

Kicia

Stara kotka mojej cioci, która traktowała mnie jak swoje kociątko. Nawet myszy mi pod twarz podstawiała. Zmarła ze starości kilka lat temu. Ostatkami sił podeszła do mnie i wtuliła się we mnie leżąc na kanapie

Tygrys

Kot znajda. Został rozszarpany przez psa boksera.

Filemon

Kot, który poszedł zimą na dwór i już nigdy nie wrócił. Nie wiem czy umarł czy nie.

Mruczek

Kot, który zginął dwa lata temu. Prawdopodobnie zjadł zatrutą mysz. Mimo szybkiej wizyty u weterynarza(swoją drogą wet złamał na nim igłę, ale kot i tak dostał trzy zastrzyki, a wet powiedział, że wyzdrowieje) zginął w nocy z soboty na niedzielę. Wieczorem miał drgawki, a rano był martwy.

Brutus

Pies mojej cioci, który w wieku 11 lat zmarł na raka. Był bokserem.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1778120
Sponsored content

Cmentarzysko Empty
PisanieTemat: Re: Cmentarzysko   Cmentarzysko I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Cmentarzysko
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: