Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

[GRA] Uwolnić konie! - PL

Go down 
+58
amorkowa
Catalina
erreo
lala299
Mikim7
ZetkaEmka
Kai Shouri
aneczka1-13
koniara5842
19AnEcZkA89
netaaa
Bezbarwna92
XX_lero
avrilka
najlepsza9.
Fretka
ewunia9811
kozunio83
bursztyn232
Uśmieszek
koziorożec
Mysza
LadyArvena
Nalie
oowocowaa
Tajza
Magiczna375
Nevoeiro
kaprysab
fantazja888
MrsKopytko
Star-x3
tapetka
EveDallas
Suzan
Alcesta
Lierre.
martyna0210
--♥Perła♥--
Avada
agix
alexandra783
Arrin
anna i wiki
Mika_TLR
Lubelak
Szron
Kemishi
Zaplątana
Asiaa.
ebonita
8a8m8e8l
Farabolxd
Rooda
Minoo
Malto
AyaKey
Karolina211
62 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorWiadomość
Avada
Już coś wie
Avada

Nick w grze : Slytherinka
Liczba postów : 105

[GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: [GRA] Uwolnić konie! - PL   [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 I_icon_minipostWto Lut 05, 2013 10:26 am

Ja kliknę raz, może dwa dziennie, i mi to starczy. Chociaż na konto wchodzi jeszcze znajoma, więc ona też klika. Ja zwyczajnie przez 3-4 promocje mam zamiar zbierać RO i kupony, żeby wygrać boskiego, na którym mi zależy Wink
Powrót do góry Go down
Minoo
Przyjaciel Zagrody
Minoo

Nick w grze : Minoo
Liczba postów : 652

PisanieTemat: Re: [GRA] Uwolnić konie! - PL   [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 I_icon_minipostWto Lut 05, 2013 10:32 am

Ja mam już czwartego.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2627836&message=change
AyaKey
Przyjaciel Zagrody
AyaKey

Nick w grze : AyaKey
Liczba postów : 2734

PisanieTemat: Re: [GRA] Uwolnić konie! - PL   [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 I_icon_minipostWto Lut 05, 2013 12:21 pm

Ja mam 4 i 2 pkt. Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2388322
--♥Perła♥--
Raczkujący
--♥Perła♥--

Liczba postów : 61

PisanieTemat: Re: [GRA] Uwolnić konie! - PL   [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 I_icon_minipostWto Lut 05, 2013 12:24 pm

Nie jest tak źle, może dojdę nawet do 10 Very Happy
Ah marzenia, marzenia...
Jak mi odbanują forum, to poszukam kogoś kto mi będzie klikał po nocach Very Happy
Powrót do góry Go down
martyna0210
Już coś wie
martyna0210

Liczba postów : 220

PisanieTemat: Re: [GRA] Uwolnić konie! - PL   [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 I_icon_minipostWto Lut 05, 2013 7:15 pm

4 konik 4/15 za 25 min klikniecie (nie to ze czekam ale poprostu robilam konia dla hodowli xd)
Powrót do góry Go down
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

Liczba postów : 1598

PisanieTemat: Re: [GRA] Uwolnić konie! - PL   [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 I_icon_minipostWto Lut 05, 2013 11:17 pm

Ja mam czwartego konika i 6 punktów. Dzisiaj dobiję jeszcze do 10, więc jutro go uwolnię. Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2419216
Lierre.
Już coś wie
Lierre.

Nick w grze : Lierre.
Liczba postów : 141

PisanieTemat: Re: [GRA] Uwolnić konie! - PL   [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 06, 2013 3:03 am

ktoś zna już jakąś rozpiskę przeszkód i nagród?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: [GRA] Uwolnić konie! - PL   [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 06, 2013 3:19 am

Lierre. napisał:
ktoś zna już jakąś rozpiskę przeszkód i nagród?
Na Crimson Mist rozpiska do 10 konia. Wink
Powrót do góry Go down
Alcesta
Już coś wie
Alcesta

Nick w grze : Alcesta
Liczba postów : 179

PisanieTemat: Re: [GRA] Uwolnić konie! - PL   [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 06, 2013 5:03 am

U mnie w czwartym koniu 13 pkt. Tak więc dziś go wreszcie uwolnię.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1715275
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

Nick w grze : Suzan
Liczba postów : 954

PisanieTemat: Re: [GRA] Uwolnić konie! - PL   [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 06, 2013 6:49 am

A ja mam na tą promocje wywalone >D
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=31458
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: [GRA] Uwolnić konie! - PL   [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 06, 2013 8:04 am

Czwart6y koń, 11 pkt Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: [GRA] Uwolnić konie! - PL   [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 06, 2013 8:36 am

Ja jakiś kryzys przechodzę. Mam w nosie howrse - cud ! Razz
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: [GRA] Uwolnić konie! - PL   [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 06, 2013 8:46 am

Kamil- największy kryzys jest po zakończeniu promocji, kiedy nie zdobędziesz boskiego konia, a wydałeś 60 k- moje doświadczenia Crying or Very sad
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: [GRA] Uwolnić konie! - PL   [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 06, 2013 9:15 am

Devilek napisał:
Kamil- największy kryzys jest po zakończeniu promocji, kiedy nie zdobędziesz boskiego konia, a wydałeś 60 k- moje doświadczenia Crying or Very sad
Dwie promocje z Saturnem w RO > 80 kuponów poszło na śmieci. W pierwszej edycji >50 RO w drugiej >20 coś i nic :]
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: [GRA] Uwolnić konie! - PL   [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 06, 2013 10:56 am

A ja jestem na... 2 piniacie. xD Serio xD
Wcale mi się nie chce brać w tym udziału.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: [GRA] Uwolnić konie! - PL   [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 06, 2013 10:57 am

Kamil2010 napisał:
Devilek napisał:
Dwie promocje z Saturnem w RO > 80 kuponów poszło na śmieci. W pierwszej edycji >50 RO w drugiej >20 coś i nic :]
*żółwik* gdy była promocja z rubinem w RO poszło mi 40 kuponów, jedyne co znalazłem w nim przydatnego to nyks, ale ten przedmiot nie zastąpił mi tych kuponów..
Powrót do góry Go down
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

PisanieTemat: Re: [GRA] Uwolnić konie! - PL   [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 06, 2013 11:35 am

OMG, ale z was fanboye Howrse. Poważnie? Wydać 80 kuponów na pikselkowego konika? Też miałem taki okres, że byłem wpatrzony w tę grę. Na szczęście sie ogarnąłem. Umiar trzeba znać. Wink
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: [GRA] Uwolnić konie! - PL   [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 06, 2013 11:36 am

Szron napisał:
OMG, ale z was fanboye Howrse. Poważnie? Wydać 80 kuponów na pikselkowego konika? Też miałem taki okres, że byłem wpatrzony w tę grę. Na szczęście sie ogarnąłem. Umiar trzeba znać. Wink
ja już gry aż tak na poważnie nie traktuje, wole już kupić porządne buty na zimę, niż wydawać zaś obsesyjnie na kupony ;P
Powrót do góry Go down
tapetka
Już coś wie
tapetka

Nick w grze : tapetka (serwer PL) / tapeciara85 (serwer INT)
Liczba postów : 172

PisanieTemat: Re: [GRA] Uwolnić konie! - PL   [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 06, 2013 11:42 am

No i wiem ze nie mam co się starać na polskiej wersji - by zdobyć Notusa trzeba sporo zainwestować, a na Pl mnie nie stać no i początkowe nagrody są zbyt badziewne. Na International jestem już na ostatnim etapie - tu szok 2000 punktów za Notusa - z czego liczba ta maleje do 1000 po zaliczeniu osiągnięcia (by dotrzeć do tego puntu wydałam ok 40 kuponów na szczęście żaden nie kupiony za realną kasę).

Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=868712
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: [GRA] Uwolnić konie! - PL   [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 06, 2013 11:44 am

tapetka napisał:
No i wiem ze nie mam co się starać na polskiej wersji - by zdobyć Notusa trzeba sporo zainwestować, a na Pl mnie nie stać no i początkowe nagrody są zbyt badziewne. Na International jestem już na ostatnim etapie - tu szok 2000 punktów za Notusa - z czego liczba ta maleje do 1000 po zaliczeniu osiągnięcia (by dotrzeć do tego puntu wydałam ok 40 kuponów na szczęście żaden nie kupiony za realną kasę).

a czym się różnią inne serwery od polskich? XD
Jak obliczałem gdy wykonasz wszystkie kliknięcia i zadania notos jest gwarantowany, ale to nie możliwe by wstawać np. o 3 w nocy by specjalnie kliknąć..
Powrót do góry Go down
tapetka
Już coś wie
tapetka

Nick w grze : tapetka (serwer PL) / tapeciara85 (serwer INT)
Liczba postów : 172

PisanieTemat: Re: [GRA] Uwolnić konie! - PL   [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 06, 2013 11:51 am

Devilek - prawie niczym, no może z wyjątkiem języka i ras koni Wink

Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=868712
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: [GRA] Uwolnić konie! - PL   [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 06, 2013 11:52 am

tapetka- ano racja milordzie Very Happy
Powrót do góry Go down
AyaKey
Przyjaciel Zagrody
AyaKey

Nick w grze : AyaKey
Liczba postów : 2734

PisanieTemat: Re: [GRA] Uwolnić konie! - PL   [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 06, 2013 12:22 pm

13 pkt. na 4 koniu i jutro go nareszcie uwolnię xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2388322
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: [GRA] Uwolnić konie! - PL   [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 06, 2013 12:26 pm

ja mam dopiero 4 układanke i ileś tam pkt. XD
Powrót do góry Go down
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

PisanieTemat: Re: [GRA] Uwolnić konie! - PL   [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 06, 2013 12:58 pm

Devilek napisał:
Szron napisał:
ja już gry aż tak na poważnie nie traktuje, wole już kupić porządne buty na zimę, niż wydawać zaś obsesyjnie na kupony ;P
Tak trzymać! [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 3722976733
Ja mam 4 konika i 10 pkt. Czyli jutro go uwolnię. Smile
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: [GRA] Uwolnić konie! - PL   [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 06, 2013 1:00 pm

Szron gratuluje Smile
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: [GRA] Uwolnić konie! - PL   [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 06, 2013 1:06 pm

Devilek napisał:
Szron napisał:
Szron a kto powiedział, że te > 80 kuponów było kupione ?
Powrót do góry Go down
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

PisanieTemat: Re: [GRA] Uwolnić konie! - PL   [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 06, 2013 1:09 pm

Kamil2010: Na pewno jakaś część z tego była kupna. Wink Na samej grze nie zarobi się 80 kuponów. [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 351549032
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: [GRA] Uwolnić konie! - PL   [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 06, 2013 1:20 pm

Moja kasa szła z telefonu XD
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: [GRA] Uwolnić konie! - PL   [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 06, 2013 1:25 pm

Szron napisał:
Kamil2010: Na pewno jakaś część z tego była kupna. Wink Na samej grze nie zarobi się 80 kuponów. [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 351549032
W pierwsze edycji otworzyłem około 50 RO a dopiero później 30 Wink ((Pierwsza promocja była w maju - sprzedałem 2 konie z DJ więc miałem około 20 kuponów), druga w listopadzie w listopadzie (przez głupotę sprzedałem Falkę i konia z DJ 30 kuponów) To nie były czyste kupony tylko połączenie diamentów, kuponów oraz RO Wink Dodam też, że w pomagali mi znajomi(np. Mikim) więc około 30 - 35 mix'ów było moich reszta pożyczonych lub darowanych Wink
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: [GRA] Uwolnić konie! - PL   [GRA] Uwolnić konie! - PL - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

[GRA] Uwolnić konie! - PL
Powrót do góry 
Strona 2 z 10Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Uwolnić konie! - Zagraniczne serwery
» konie boskie i konie specjalne
» My i konie
» Konie z DJ :)
» Konie z ZJ i ZR

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach