Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Co sądzicie? Jakie poprawki? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
paulam97 Raczkujący
Nick w grze : paulam97 Liczba postów : 74 Dołączył : 23/04/2011
| Temat: Co sądzicie? Jakie poprawki? Pon Lut 04, 2013 12:17 pm | |
| Mam już 2 kupony, kwestia tylko tego czy się dostanie czy jeszcze nad tym popracować? Co jest nie tak, co muszę poprawić i jak? I czy nie jest zbyt "spikselizowane"? Nie wiem dokładnie co to znaczy, ale mojej ostatniej maści nie przyjęto właśnie przez to. https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/16/koncp1.png/ Na razie jest na zielonym tle, żeby było widać wszystkie niedociągnięcia, no i jak będzie ok, to wstawię odpowiednio w ramkę oczywiście. | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Co sądzicie? Jakie poprawki? Pon Lut 04, 2013 12:19 pm | |
| Wydaje mi się, że rozpikselowana nie jest, ale przydałoby się poprawić grzywę i ogon ;d | |
| | | paulam97 Raczkujący
| Temat: Re: Co sądzicie? Jakie poprawki? Pon Lut 04, 2013 12:24 pm | |
| a co dokładnie? Komentujcie, nie szczędźcie słów, chcę, żeby się dostała!! | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Co sądzicie? Jakie poprawki? Pon Lut 04, 2013 12:27 pm | |
| Hmm, jest trochę rozpikselowany. Grzywa i ogon - za mało detali, dorysuj włoski.. |
| | | paulam97 Raczkujący
| Temat: Re: Co sądzicie? Jakie poprawki? Pon Lut 04, 2013 12:55 pm | |
| i właśnie tu jest problem, nie umiem za bardzo takich detali rysować, na papierze to co innego, ale na kompie już gorzej... tym bardziej że nie dysponuję tabletem... Ale chętnie oddam ją komuś do zrobienia szczegółów takich jak właśnie ogon i grzywa i poprawienie ogółu. Zapłacę!! Chyba, że ktoś mi szczegółowo opisze proces rysowania takich włosków jak najłatwiejszym sposobem. Mam do dyspozycji tylko gimpa, painta i ew. photoscape ale to się raczej nie przyda. | |
| Temat: Re: Co sądzicie? Jakie poprawki? Pon Lut 04, 2013 1:08 pm | |
| Nie trzeba tabletu, żeby rysować detale Myszka też swoje potrafi. Nie rozumiem osób twierdzących, że one nie narysują, bo nie mają tabletu, a myszkę A tutków jest dużo na dA. Mi osobiście podobają się te od vernille, a tutaj jest jeden z nich- klik i powodzenia! ;D | |
| | | Chiavatta Raczkujący
Nick w grze : Chiavatta Liczba postów : 67 Dołączył : 28/12/2012
| Temat: Re: Co sądzicie? Jakie poprawki? Czw Lut 07, 2013 7:48 am | |
| Jest trochę spikselizowany, popraw grzywę i ogon: poczytaj tutki itd. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Co sądzicie? Jakie poprawki? Czw Lut 07, 2013 8:10 am | |
| nie wiem jak wy, ale ja widzę tylko czarną rozmazaną plamę bez świateł i cieni o,o |
| Temat: Re: Co sądzicie? Jakie poprawki? Czw Lut 07, 2013 8:25 am | |
| verni, pokręć ekranem, przybliż się do niego i spójrz na tą pracę z innej strony (dosłownie, nie w przenośni). Jakieś cienie i światła są ;D | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Co sądzicie? Jakie poprawki? Czw Lut 07, 2013 8:33 am | |
| myślisz, że pracownicy owlientu cackają się tak z każdą pracą? ;d |
| Temat: Re: Co sądzicie? Jakie poprawki? Czw Lut 07, 2013 8:44 am | |
| Tego nie powiedziałam. Ale fakt faktem, że cienie są zaznaczone słabo, chociaż ja to się znam na końskiej anatomii jak żołnierz na balecie. Aczkolwiek widziałam prace całkiem pozbawione cieni (sam lineart wypełniony kolorem/deseniem), więc widocznie nie zwracają na to zbytniej uwagi. Z drugiej strony ja tam nie wiem, na jakiej podstawie oni sprawdzają prace. Może właśnie na takiej, jak podałam w poprzednim poście? | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Co sądzicie? Jakie poprawki? | |
| |
| | | | Co sądzicie? Jakie poprawki? | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|