Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Syllan :3

Go down 
+7
wercia d
Temperance
PlaybackJunkie8
Evelynek
Ejli
Presence
hanka1998
11 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
-Eruina-
Przyjaciel Zagrody
-Eruina-

Nick w grze : -Eruina-
Liczba postów : 1632

Syllan :3 - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Syllan :3   Syllan :3 - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 13, 2013 4:36 am

Ja nie mam opinii na temat jej rysunków. Jest sławna, owszem. Jak Malto napisała - Picasso też był. Dlatego, że w sztuce chodzi o stworzenie czegoś oryginalnego. Picasso pierwszy wpadł na rysowanie swoich obrazów w dość oryginalny sposób i dlatego ludzie go wielbią. I tak jest w przypadku Jaselle.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1893377
Arbuzek_10
Przyjaciel Zagrody
Arbuzek_10

Nick w grze : Arbuzek_10
Liczba postów : 1241

Syllan :3 - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Syllan :3   Syllan :3 - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 13, 2013 5:27 am

Mnie osobiście się jej konie podobały jako avatary, aczkolwiek nie kupiłam, nie będę tyle wydawać. Grafika jest przyjemna dla oka, ale do gry się raczej nie nadaje. Nie każdemu musi się podobać, nie chcecie, nie grajcie. Problem? Nikt was do tego nie zmusza. Nie mam nic do niej, jakiś tam talent ma, ale z takiej grafiki jest znana i się tego trzyma, może gdyby spróbowała czegoś innego, gdybyście to zobaczyli, to mielibyście inne zdanie. Nie wiecie jak by wyglądało narysowane bardziej realistycznie. Nie musi się wam to podobać, po prostu lubi to, i tyle. Nie musicie tak hejtami zasypywać O.o

cytat: "yey!!! gra z końmi, magią i twoją grafiką nic dodać nic ująć "
Soł.. to mówi samo za siebie że jadnak komuś się to podoba -,-
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=487074

Syllan :3
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: