Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Spoiler: Loteria

Go down 
+19
ZetkaEmka
Dżemik
MsMaja
Alcesta
Kemishi
Athi
Suzan
Farabolxd
Minoo
Keplie
shunra
tapetka
Karolina211
AyaKey
--♥Perła♥--
kaprysab
lala299
Szron
Mikim7
23 posters
Idź do strony : 1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

Spoiler: Loteria Empty
PisanieTemat: Spoiler: Loteria   Spoiler: Loteria I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 1:27 pm

Masz szczęście? Znalazłeś kiedyś czterolistną koniczynę? Smile Kolejna edycja loteria tym razem na innych motywach graficznych!
Zapowiada się ciekawie. Z obrazów można wywnioskować że będą na 100%: Zestaw Harmonii, Złote Jabłko, Rzepy, Objęcia, Zestaw Nyks, Piorun Zeusa oraz bonusowe kupony. Wygląda ciekawie, zasady znamy. Jest okazja żeby zdobyć trochę fajnych rzeczy, ... jeśli ma się Equus lub kupony Very Happy Wraz z promocją ... powiem później Rolling Eyes

OBRAZ LOTERII
Spoiler: Loteria 738302encarttombola
Spoiler: Loteria Ambiancetombola

KUPONY
Spoiler: Loteria TombolacadeauSpoiler: Loteria TombolaachatSpoiler: Loteria TombolabonusSpoiler: Loteria TombolacompetitionSpoiler: Loteria Tombolapass

Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Spoiler: Loteria   Spoiler: Loteria I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 1:33 pm

nareszcie jakaś pożyteczna promocja!
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Spoiler: Loteria   Spoiler: Loteria I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 1:41 pm

No a jako główna nagroda koń wiatru czy może koń - Koniczynka ? Wink
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Spoiler: Loteria   Spoiler: Loteria I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 1:43 pm

Kamil obstawiam prędzej na dzikiego bądź jakiegoś boskiego z kolekcji wiatru
Powrót do góry Go down
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

Liczba postów : 1598

PisanieTemat: Re: Spoiler: Loteria   Spoiler: Loteria I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 1:44 pm

Loteria... Nienawidzona przez wielu ludzi. Ja ją jednak lubię. Razz Zawsze wpadną jakieś przydatne rzeczy. Wink I losy wyglądają ładniej. I ogólnie jakaś taka ładniejsza graficznie. Razz

A czy wcześniej nie było 4 rodzajów losów? (za kupno, za zawody, od znajomych i za kupony). Chyba, że jestem słabo poinformowany.
Mikim7 napisał:

Wraz z promocją ... powiem później Rolling Eyes
Nie trzymaj nas w napięciu! Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2419216
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Spoiler: Loteria   Spoiler: Loteria I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 1:45 pm

Szron- mi tam na boskim nie zależy, kilka rzeczy z czarnego rynku też się przyda Razz
Powrót do góry Go down
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

PisanieTemat: Re: Spoiler: Loteria   Spoiler: Loteria I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 1:48 pm

Mnie też nie zależy. Szanse na wygranie boskiego w Loterii są naprawdę nikłe. Ale zawsze jest miło, jak wpadnie Zestaw Harmonii, troszkę PD czy inne takie rzeczy. Wink
Powrót do góry Go down
lala299
Przyjaciel Zagrody
lala299

Nick w grze : lala299
Liczba postów : 547

PisanieTemat: Re: Spoiler: Loteria   Spoiler: Loteria I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 2:08 pm

Huraaa! Wreszcie ukochana promocja Very Happy W jednej z edycji wygrałam Perłe, więc teraz mam małe szanse na boskiego. Najbardziej licze na OM, KF, ZH i wszelkie bonusy, siodłami i uzdami też nie pogardzę, choć znając moje szczęście zdobęde same losy na następne losowanie lub po 1 PD. Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1041935
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Spoiler: Loteria   Spoiler: Loteria I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 2:14 pm

O nie ! Teraz moja kolej na wygranie boskiego w loterii ! XD
Większość moich znajomych wygrała boskiego w loterii teraz moja kolej. Nie oddam go wam! XD
Powrót do góry Go down
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

Nick w grze : kaprysab
Liczba postów : 821

PisanieTemat: Re: Spoiler: Loteria   Spoiler: Loteria I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 2:24 pm

Kamil2010 mam nadzieje ze Ci sie poszczęści za to wszystko co dla nas robisz Spoiler: Loteria 1686848680 Ale nareszcie tu dużo rzeczy wpada i nie jest to jedna marna rzecz za wykonanie zadania ale traf chce to mozesz wygrac kilka razy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=844786
lala299
Przyjaciel Zagrody
lala299

Nick w grze : lala299
Liczba postów : 547

PisanieTemat: Re: Spoiler: Loteria   Spoiler: Loteria I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 2:29 pm

Kamil2010 - życze powodzenia Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1041935
--♥Perła♥--
Raczkujący
--♥Perła♥--

Liczba postów : 61

PisanieTemat: Re: Spoiler: Loteria   Spoiler: Loteria I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 3:06 pm

A ja myślę, że to będą losy za kupony, zawody, kupno, od znajomych i w ufo :p
Powrót do góry Go down
AyaKey
Przyjaciel Zagrody
AyaKey

Nick w grze : AyaKey
Liczba postów : 2734

PisanieTemat: Re: Spoiler: Loteria   Spoiler: Loteria I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 3:09 pm

Nareszcie doczekałam się tej promocji ^^
Losy pewnie za udział w zwodach,kupno kuponów no i oczywiście za eq Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2388322
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Spoiler: Loteria   Spoiler: Loteria I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 3:13 pm

kaprysab napisał:
Kamil2010 mam nadzieje ze Ci sie poszczęści za to wszystko co dla nas robisz Spoiler: Loteria 1686848680
lala299 napisał:
Nie dziękuję aby nie zapeszyć Smile
Dziękuję tylko niektórym osobom, które wynoszą informacje z ZM o nowościach i nie podają źródła Wink
To naprawdę miłe Wink
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Spoiler: Loteria   Spoiler: Loteria I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 3:55 pm

Gdy przeczytałem na forum że będzie loteria to myślałem "O nie tylko nie to!"
A tu się okazało że może być nawet fajna promocja Very Happy
Osobiście loterii nienawidzę gdyż nigdy w nich nic porządnego nie wygrałem (raz KF Razz Evil or Very Mad)
Nie stać mnie po prostu na kupowanie ogromnych ilości losów zwłaszcza że aktualna promocja ogołaca mnie skutecznie z Equus... Evil or Very Mad (raz zaszalałem i kupiłem aż 5 losów Razz)
Chociaż był też raz przypadek że miałem ich ponad 30 (wiecie kupony wydałem...Evil or Very Mad)
Powrót do góry Go down
Karolina211
ZAGRODZIANIN
Karolina211

Nick w grze : Talunalu
Liczba postów : 1018

PisanieTemat: Re: Spoiler: Loteria   Spoiler: Loteria I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 4:39 pm

O, odmiana! Pomimo, że loteria to nowa grafika. I to całkiem ładna (:
Chociaż... Pierwsze wrażenie może być dobre, a jeśli główną nagrodą będzie nowy boski/specjalny to może okazać się pokraką... XD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=28316
tapetka
Już coś wie
tapetka

Nick w grze : tapetka (serwer PL) / tapeciara85 (serwer INT)
Liczba postów : 172

PisanieTemat: Re: Spoiler: Loteria   Spoiler: Loteria I_icon_minipostNie Lut 10, 2013 12:31 am

Loteria - czyli:
Zerwa szansa na zdobycie głównej nagrody.
Duża szansa na zdobycie wartościowych rzeczy z czarnego rynku.

Taka jest moja opinia, nowa grafika fajnie wygląda - oby nagrodą był dzikus bo nie chciałabym przegapić szansy na zdobycie kolejnego boszczaka z kolekcji wiatru. I w końcu promocja na której uda mi się zaoszczędzić kupony. Jak widać Loterie mają sporo plusów i minusów ^^

Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=868712
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Spoiler: Loteria   Spoiler: Loteria I_icon_minipostNie Lut 10, 2013 12:42 am

Kamil2010 napisał:
kaprysab napisał:
Kamil2010 mam nadzieje ze Ci sie poszczęści za to wszystko co dla nas robisz Spoiler: Loteria 1686848680
lala299 napisał:
Dziękuję tylko niektórym osobom, które wynoszą informacje z ZM o nowościach i nie podają źródła Wink
To naprawdę miłe Wink
chodzi Ci o ILH? XD
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Spoiler: Loteria   Spoiler: Loteria I_icon_minipostNie Lut 10, 2013 1:43 am

Devilek napisał:
Kamil2010 napisał:
kaprysab napisał:
lala299 napisał:
To naprawdę miłe Wink
chodzi Ci o ILH? XD
Nie :]
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Spoiler: Loteria   Spoiler: Loteria I_icon_minipostNie Lut 10, 2013 1:48 am

Szczerze to mi losy od znajomych i za własne kupno starczą, za kupony losów kupowania potrzeby nie mam Wink
Powrót do góry Go down
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

PisanieTemat: Re: Spoiler: Loteria   Spoiler: Loteria I_icon_minipostNie Lut 10, 2013 2:13 am

Mi starczają losy kupne, do znajomych, te za zawody i te losy z losowań. xD I zawsze z 14 było. Razz
btw. Kamil i wszyscy inni, którzy chcieliby boskiego: Trzymam kciuki i wierzę, że komuś z Zagrody się poszczęści. Wink
Powrót do góry Go down
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

PisanieTemat: Re: Spoiler: Loteria   Spoiler: Loteria I_icon_minipostNie Lut 10, 2013 2:40 am

Kamil2010 napisał:
kaprysab napisał:
lala299 napisał:
To naprawdę miłe Wink
Ale mamy to rozumiec jako aluzje
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Spoiler: Loteria   Spoiler: Loteria I_icon_minipostNie Lut 10, 2013 2:43 am

kaprysab napisał:
Kamil2010 napisał:
kaprysab napisał:
lala299 napisał:
To naprawdę miłe Wink
Tak Wink
Powrót do góry Go down
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

PisanieTemat: Re: Spoiler: Loteria   Spoiler: Loteria I_icon_minipostNie Lut 10, 2013 2:54 am

Kamil2010 napisał:
kaprysab napisał:
Kamil2010 napisał:
kaprysab napisał:
lala299 napisał:
To naprawdę miłe Wink
Tak Wink
Daje do myślenia to
Powrót do góry Go down
shunra
Raczkujący
shunra

Nick w grze : shunra
Liczba postów : 59

PisanieTemat: Re: Spoiler: Loteria   Spoiler: Loteria I_icon_minipostNie Lut 10, 2013 4:18 am

Nie tylko nie to, nie znoszę loterii. Może wam się udaję zdobyć coś wartościowego,ale ja mimo że na każde losowanie staram się mieć zawsze przynajmniej 5 losów to i tak wartościowe przedmioty w każdej loterii mogę policzyć na palcach Spoiler: Loteria 3864879675 Same rzepy, jabłka, PD i equus.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Spoiler: Loteria   Spoiler: Loteria I_icon_minipostNie Lut 10, 2013 4:50 am

shnura rzepy i jabłka czy mieszanki też się przydają Wink
Powrót do góry Go down
Keplie
Raczkujący
Keplie

Liczba postów : 98

PisanieTemat: Re: Spoiler: Loteria   Spoiler: Loteria I_icon_minipostNie Lut 10, 2013 6:49 am

Tym bardziej ze wpadają za free Wink)
Choć ja na loterie narzekać nie mogę - niby glownej nagrody nigdy sie nie udało zdobyć - ale zawsze jakieś jabłko czy kamien wpadły nie mówiąc a koncie pegaza Wink
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Spoiler: Loteria   Spoiler: Loteria I_icon_minipostNie Lut 10, 2013 6:53 am

najlepsze jest to uczucie, kiedy czekamy na wylosowane rzeczy (:
Powrót do góry Go down
Keplie
Raczkujący
Keplie

Liczba postów : 98

PisanieTemat: Re: Spoiler: Loteria   Spoiler: Loteria I_icon_minipostNie Lut 10, 2013 7:08 am

Poza tym loteria niesie jeszcze jeden duzy plus Wink
Na wymianach pojawią się tanie objęcia ;D
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Spoiler: Loteria   Spoiler: Loteria I_icon_minipostNie Lut 10, 2013 7:10 am

Jak i złote jabłko czy zestaw harmonii : )
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Spoiler: Loteria   Spoiler: Loteria I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Spoiler: Loteria
Powrót do góry 
Strona 1 z 3Idź do strony : 1, 2, 3  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: