Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| co sądzicie | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
olcia1234 Już coś wie
Nick w grze : Telly Liczba postów : 179 Dołączył : 26/04/2011
| Temat: co sądzicie Pon Lut 11, 2013 2:41 am | |
| zaczełam się zstanawiać nad pracą na marzec i pomyslałam o koniu chciałabym zapytać was co sądzicie o tej pracy, chodzi mi o anatamię i ułozenie cieni. Raczej jej nie wyślę bo nawet nie wiem czy ją zrobię do końca :/ | |
| | | Chiavatta Raczkujący
Nick w grze : Chiavatta Liczba postów : 67 Dołączył : 28/12/2012
| | | | Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: co sądzicie Pon Lut 11, 2013 11:38 am | |
| Je bym raczej powiedziała, że widzę tu początki cieniowania. O wiele za mało szczegółów, mięśnie i ścięgna nie są zaznaczone. Anatomia jest na razie raczej w porządku, choć to i owo można by poprawić. Ogólnie cienie układają się dobrze, ale jak mówiłam jest ich za mało. | |
| | | olcia1234 Już coś wie
Nick w grze : Telly Liczba postów : 179 Dołączył : 26/04/2011
| Temat: Re: co sądzicie Pon Lut 11, 2013 11:43 am | |
| - Athi napisał:
- Je bym raczej powiedziała, że widzę tu początki cieniowania. O wiele za mało szczegółów, mięśnie i ścięgna nie są zaznaczone. Anatomia jest na razie raczej w porządku, choć to i owo można by poprawić. Ogólnie cienie układają się dobrze, ale jak mówiłam jest ich za mało.
to właśnie były początki teraz troszę dodałam szczegółów ale nadal jest ich za mało | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: co sądzicie | |
| |
| | | | co sądzicie | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|