Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| TWÓRCZOŚCI PANI KONIARY | |
|
+4hanka1998 olcia1234 Chiavatta Ms.Koniara 8 posters | Autor | Wiadomość |
---|
Ms.Koniara Raczkujący
Nick w grze : Vs. Liczba postów : 95 Dołączył : 10/12/2012
| Temat: TWÓRCZOŚCI PANI KONIARY Pon Lut 11, 2013 11:14 am | |
| | |
| | | Chiavatta Raczkujący
Nick w grze : Chiavatta Liczba postów : 67 Dołączył : 28/12/2012
| Temat: Re: TWÓRCZOŚCI PANI KONIARY Pon Lut 11, 2013 11:31 am | |
| To jest czarna plama z okiem ;_; | |
| | | olcia1234 Już coś wie
Nick w grze : Telly Liczba postów : 179 Dołączył : 26/04/2011
| Temat: Re: TWÓRCZOŚCI PANI KONIARY Pon Lut 11, 2013 11:32 am | |
| | |
| | | Ms.Koniara Raczkujący
| Temat: Re: TWÓRCZOŚCI PANI KONIARY Pon Lut 11, 2013 11:46 am | |
| Czarna plama z okiem ta jasne acha i to jest wykonane w zwykłym photoscopie. | |
| Temat: Re: TWÓRCZOŚCI PANI KONIARY Pon Lut 11, 2013 11:59 am | |
| W photoscopie? o.o A nie w photoscape? ~ To się przypatrz, bo to nawet konia nie przypomina. Na początek radziłabym zrobić kasztanowej maści. | |
| | | Ms.Koniara Raczkujący
| Temat: Re: TWÓRCZOŚCI PANI KONIARY Pon Lut 11, 2013 12:09 pm | |
| Jak nie przypomina mi przypomina. | |
| Temat: Re: TWÓRCZOŚCI PANI KONIARY Pon Lut 11, 2013 12:18 pm | |
| To po co prosisz o opinię, jak za wszystkie się obrażasz?
Musisz mu wycieniować pysk, właściwie to wszystko. Przydałyby się też cienie (dlatego kasztanowata maść byłaby lepsza) w miejscu mięśni. Dla lepszego efektu dodałabym mu jeszcze trochę ścięgien. Oj, dużo tego. | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: TWÓRCZOŚCI PANI KONIARY Pon Lut 11, 2013 1:11 pm | |
| Sam lineart konia raczej zły nie jest, ale przydałyby się cienie, poprawienie tych łat (nie wiem, jak to się fachowo nazywa, ale dla mnie to łaty, jak u krowy) i zamienienie oka ludzkiego w zwierzęce. Krótko mówiąc wszystko do przećwiczenia. A i zdolność przyjmowania opinii na klatę by się przydała, bo to bardzo w życiu pomaga | |
| | | XX_lero Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Giwera Liczba postów : 592 Dołączył : 22/03/2012
| Temat: Re: TWÓRCZOŚCI PANI KONIARY Pon Lut 11, 2013 2:34 pm | |
| Na początku nie powinno zabraknąć prostego, dobrze wykonanego linera. Oczywiście cieniowanie niezbędne (chyba że robisz w zupełnie innym stylu). Dodatkowo fajnie jest również wymyślić jakąś ładną i ciekawą maść. Dobry pomysł daje czasami największe wrażenie, jeśli jest dobrze przedstawiony. No i radziła bym ściągnąć jakiś lepszy program, choćby na początek GIMPa. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: TWÓRCZOŚCI PANI KONIARY Wto Lut 12, 2013 2:57 am | |
| lineart ok, ale brak cieni i do tego te pixele ;/ |
| | | ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: TWÓRCZOŚCI PANI KONIARY Wto Lut 12, 2013 3:07 am | |
| Samym wyglądem konia jako konia nie będę się zajmować, bo nie wiem jaki efekt chciałaś osiągnąć. Powiem natomiast że praca jest niestaranna - o czym świadczą piksele fruwające wokół nóg. Jeżeli szkoda Ci czasu na to żeby je gumką wymazać, to nie licz na to że ktoś poświęci czas na głosowanie na tą pracę. | |
| | | wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: TWÓRCZOŚCI PANI KONIARY Wto Lut 12, 2013 9:22 am | |
| nie jestem zbyt zdolnym "rysownikiem", ale widzę kilka błędów, które rażą mnie w oczy, tj.: - latające piksele. radzę co chwilę zapisywać i otwierać na białym tle, bo na tych kratkach nic nie widać - tylna noga. wydaje mi się zbyt... no nie pasująca do pozostałych. nie wiem, czy mi się tylko wydaje, czy rzeczywiście jest z nią coś nie tak - brak cieni. to jest tylko czarny cień konia. i lepiej nie używać "pełnego" czarnego, tylko jaśniejszych kolorków, bo na "pełnym" czarnym można używać jaśniejszych kolorów. - skarpetki na nogach (czy jak to tam się nazywa). są źle zrobione. skarpetki są dookoła jakiejś części, a nie tylko na części, którą widzi człowiek przed ekranem. wiem, może nie jasno wyraziłam, ale chodzi o to, że na około tych białych plam, widać czarny kolor. a tego według mnie nie powinno być nie martw się bardzo opiniami. tylko trochę bardziej się postaraj. nie chodzi o to, żeby komuś robić na złość. po prostu to jest źle, trzeba to poprawić i żyje się dalej | |
| | | unicorn. Nowy
Nick w grze : Carelle Liczba postów : 44 Dołączył : 17/02/2013
| Temat: Re: TWÓRCZOŚCI PANI KONIARY Nie Lut 17, 2013 1:56 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: TWÓRCZOŚCI PANI KONIARY | |
| |
| | | | TWÓRCZOŚCI PANI KONIARY | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach