Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Spoiler: Apeliotes | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Spoiler: Apeliotes Wto Lut 12, 2013 2:32 pm | |
| Apeliotes jest jednym z boskich koni Wiatru. Możesz jeździć na nim poprzez oceany, aby zwiększyć siłę jego wiatru, bądź ponad górami, aby zwiększyć jego umiejętności. Przejażdżki przez równiny zwiększają zarówno poziom umiejętności, jak i siłę wiatru. Do wieku 3100, gdy tylko siła wiatru konia Apeliotes osiągnie 100 %, będzie on w stanie rozpętać burzę. Kiedy przeminie, otrzymasz któryś z następujących przedmiotów: - [...] - Diament - kolejną niespodziankę Kierunek wiatru określa zarówno umiejętności oraz punkty siły wiatru, które koń Apeliotes otrzymuje podczas przejażdżek, jak i upominki zdobywane podczas burzy. Gdy wiatr wskazuje dany kierunek, koń Apeliotes może otrzymać premię lub stracić umiejętności w danym dniu.
Ostatnio zmieniony przez Kamil2010 dnia Wto Lut 26, 2013 10:09 am, w całości zmieniany 1 raz |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Spoiler: Apeliotes Wto Lut 12, 2013 2:33 pm | |
| Temporaire- tymczasowy |
| | | Go?? Gość
| | | | Go?? Gość
| Temat: Re: Spoiler: Apeliotes Wto Lut 12, 2013 2:42 pm | |
| - Kamil2010 napisał:
- Devilek napisał:
- Temporaire- tymczasowy
Sam nie jesteś na tym forum XD To było do wszystkich Lubię podzielić się z innymi moją wypowiedzią. XD Za pewnie ten boski ukarzę się w loterii (: |
| | | Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Spoiler: Apeliotes Wto Lut 12, 2013 11:00 pm | |
| O matko, mam nadzieję, że to nie jest finalna wersja. Słabe połączenie Zefira i Boreasza. Myślałem, że każdy koń z kolekcji wiatru będzie miał inny kolor. Nawet na to ich nie stać? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Spoiler: Apeliotes Sro Lut 13, 2013 4:49 am | |
| Przecież wygląda identycznie jak Zefir! Tylko lekko kolor zmienili! Plagiat w wydaniu Owlientu! |
| | | Minoo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Minoo Liczba postów : 652 Dołączył : 30/12/2012
| Temat: Re: Spoiler: Apeliotes Sro Lut 13, 2013 9:46 am | |
| Ow chyba nie ma ochoty tworzyć koni które nie są kopią (odrobinkę zmienioną) tych które już istnieją. | |
| | | Go?? Gość
| | | | Gość Gość
| Temat: Re: Spoiler: Apeliotes Sro Lut 13, 2013 10:03 am | |
| |
| | | Minoo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Minoo Liczba postów : 652 Dołączył : 30/12/2012
| Temat: Re: Spoiler: Apeliotes Czw Lut 14, 2013 5:20 am | |
| Jakiś taki dziwny mi się wydaje.... | |
| | | MsMaja Raczkujący
Nick w grze : maja818 Liczba postów : 87 Dołączył : 11/02/2013
| Temat: Re: Spoiler: Apeliotes Pią Lut 22, 2013 5:18 am | |
| | |