Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Problem z zalogowaniem

Go down 
AutorWiadomość
alekskozak
Nowy

Liczba postów : 5

Problem z zalogowaniem Empty
PisanieTemat: Problem z zalogowaniem   Problem z zalogowaniem I_icon_minipostSob Lip 23, 2011 12:46 pm

Mam konto na howrse na które dawno nie wchodziłam (bardzo dawno). Dziś chciałam wejść, wpisałam mój login, hasło i pokazało mi się okno, że błędny login lub hasło. Login nie był wpisany błędnie, bo dobrze sprawdzałam 3 razy i hasło również. Zmieniłam na wszelki wypadek hasło i spróbowałam się zalogować i nic, dalej to samo. Pomóżcie, bo nie chcę wszystkiego od nowa zaczynać. Crying or Very sad
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Problem z zalogowaniem   Problem z zalogowaniem I_icon_minipostSob Lip 23, 2011 12:55 pm

Skoro twierdzisz że wszystko napisałaś poprawnie powinnaś się zalogować..Nie wiem co Ci doradzić.Może było by dobrze gdybyś zgłosiła to na kontakt Neutral
Powrót do góry Go down
alekskozak
Nowy

Liczba postów : 5

PisanieTemat: Re: Problem z zalogowaniem   Problem z zalogowaniem I_icon_minipostSob Lip 23, 2011 1:06 pm

Bardzo chętnie, tylko że (aż wstyd przyznać) nie wiem gdzie go znaleźć. Laughing
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Problem z zalogowaniem   Problem z zalogowaniem I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Problem z zalogowaniem
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: