Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Proszę, jak się zarejestrować na Pencil Madness

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
nutrenka
Nowy
nutrenka

Liczba postów : 21

Proszę, jak się zarejestrować na Pencil Madness Empty
PisanieTemat: Proszę, jak się zarejestrować na Pencil Madness   Proszę, jak się zarejestrować na Pencil Madness I_icon_minipostSob Lip 23, 2011 10:44 pm

jak zarejestrować się na Pencil Madness?
Lubelak, proszę odpowiedz
(inni też mogą)
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Proszę, jak się zarejestrować na Pencil Madness   Proszę, jak się zarejestrować na Pencil Madness I_icon_minipostNie Lip 24, 2011 3:41 am

Rysować można bez rejestracji w tym sketch. Po zakończeniu daje się publisch i wybiera czy zapisać na dysk, czy w ogólnej galerii. I tu jesli podasz maila to założą ci automatycznie konto Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
nutrenka
Nowy
nutrenka

PisanieTemat: Re: Proszę, jak się zarejestrować na Pencil Madness   Proszę, jak się zarejestrować na Pencil Madness I_icon_minipostNie Lip 24, 2011 9:49 am

wiem, że można ale wolę konto.

Mój e-mail to nutrenka@wp.pl
a jeśli można mieć login to Margaritta
Powrót do góry Go down
Lubelak
Administrator
Lubelak

Liczba postów : 2816

PisanieTemat: Re: Proszę, jak się zarejestrować na Pencil Madness   Proszę, jak się zarejestrować na Pencil Madness I_icon_minipostWto Lip 26, 2011 9:59 am

Długo szukałem i niestety nie znalazłem. Droga nutrenko, nie wiem jak pomóc w tym temacie Proszę, jak się zarejestrować na Pencil Madness 2024858757
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=494332
Three Masks
Nowy
Three Masks

Liczba postów : 12

PisanieTemat: Re: Proszę, jak się zarejestrować na Pencil Madness   Proszę, jak się zarejestrować na Pencil Madness I_icon_minipostSro Lip 27, 2011 1:39 am

Żeby zarejestrować się na Pencil Madness jest trochę roboty. Po pierwsze: narysuj obrazek. Potem kliknij "Publish" i pozostaw dobry adres e-mail. Gdy twórcy obejrzą twój obrazek i go zweryfikują to może myślą ci zaproszenie.
Wniosek jest taki: obrazek nie musi być bardzo super (patrząc na galerię), ale proces jest troszkę skomplikowany.
Aha - wszystkie wzięte z pomocy.
Powrót do góry Go down
http://www.hodowla2.webplus.net.pl
nutrenka
Nowy
nutrenka

PisanieTemat: Re: Proszę, jak się zarejestrować na Pencil Madness   Proszę, jak się zarejestrować na Pencil Madness I_icon_minipostSro Sie 17, 2011 9:18 am

dziękuję ślicznie
Powrót do góry Go down
kabilia
Nowy
kabilia

Liczba postów : 1

PisanieTemat: Re: Proszę, jak się zarejestrować na Pencil Madness   Proszę, jak się zarejestrować na Pencil Madness I_icon_minipostSob Lut 11, 2012 1:08 pm

Dzięki osobiście też skorzystałam. Mój obrazek jest w galerii pod nazwą tunel. Mało ambitny, ale pierwszy więc proszę o zrozumienie.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Proszę, jak się zarejestrować na Pencil Madness   Proszę, jak się zarejestrować na Pencil Madness I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Proszę, jak się zarejestrować na Pencil Madness
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: