Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Pożegnanie | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Pożegnanie Sob Lut 16, 2013 2:38 pm | |
| Z dniem 16/02/2013 o godzinie 22:35 usuwam konto na hwr, powód - wiele osób, które zniszczyło moją opinię na howrse wliczając w to blog i-love-howrse. Dziękuje wam wszystkim, co byli przy mnie, będę funkcjonować tutaj na ZM i na howrse pod innym kontem, zaczynając wszystko od samego początku i poczuć jeszcze raz, jak to być normalnym "userem" na howrse. Pozdrawiam, Devilek |
| | | Clockvise Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Clockvise Liczba postów : 675 Dołączył : 27/12/2011
| Temat: Re: Pożegnanie Sob Lut 16, 2013 3:06 pm | |
| NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO D: | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Pożegnanie Sob Lut 16, 2013 3:22 pm | |
| - Friesian napisał:
- NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO D:
Nooo co? D: |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Pożegnanie Sob Lut 16, 2013 3:32 pm | |
| chciałoby się rzec - jajco
Odchodzisz, ok ale po co w związku z tym zakładasz wątek?? Zawsze tego typu rzeczy kojarzą mi się z jednym: napiszę odchodzę a może będą mi pisać: nie, zostań, czemu kasujesz smutno mi będzie itp, itd. Masz 15 lat, bynajmniej tak widnieje pod avkiem, więc już duża osóbka z Ciebie warto zacząć działać zgodnie ze swoim wiekiem ... | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Pożegnanie Sob Lut 16, 2013 4:44 pm | |
| - EREIS napisał:
- chciałoby się rzec - jajco
Odchodzisz, ok ale po co w związku z tym zakładasz wątek?? Zawsze tego typu rzeczy kojarzą mi się z jednym: napiszę odchodzę a może będą mi pisać: nie, zostań, czemu kasujesz smutno mi będzie itp, itd. Masz 15 lat, bynajmniej tak widnieje pod avkiem, więc już duża osóbka z Ciebie warto zacząć działać zgodnie ze swoim wiekiem ... Zapytałem jednego z moderatorów czy mogę to tu umieścić- wyraził zgodę Konta nie kasuje, ale będę logować się tylko dla stażu |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Pożegnanie Nie Lut 17, 2013 5:54 am | |
| To po co piszesz !cenzura!ły, że odchodzisz?? Jak dla mnie daremne, usilne zwracanie na siebie uwagi i tyle ale Twoja sprawa. W końcu swoim postępowaniem i zachowaniem pracujesz na ocenę swojej osoby a skoro tak chcesz być postrzegany/na i odbierany/na - wolna wola. Szerokości jak to się u nas mawia. | |
| | | kucysia Nowy
Nick w grze : kucysia Liczba postów : 8 Dołączył : 22/02/2013
| Temat: Re: Pożegnanie Pią Lut 22, 2013 9:13 am | |
| no napisałaś że kasujesz, i piszesz że zostaje -.- to lepiej by było jakbyś usunęła . zadowolona? | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Pożegnanie | |
| |
| | | | Pożegnanie | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|