Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Path of Exile

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Turkawka
Przyjaciel Zagrody
Turkawka

Nick w grze : Turkawka
Liczba postów : 169

Path of Exile Empty
PisanieTemat: Path of Exile   Path of Exile I_icon_minipostCzw Lut 21, 2013 3:29 pm

Gra, w której my jesteśmy tymi fajnymi i ciukamy obmierzłe zuo za pomocą szpanerskiego żelastwa.

Jeśli ktoś pamięta i lubi Diablo I oraz II (czuję się staro) to zakręci mu się łezka w oku. A gra jest fajna, potwory obrzydliwe, przy niektórych mogą aż ciarki przejść po plecach. Słowem - twórcy odwalili kawał dobrej i dobrze płatnej roboty. Dodatkowo grafika, jak na grę przeglądarkową zapiera dech w piersiach, jest po prostu przepiękna, przy tym wymagania sprzętowe są zadziwiająco niskie. Pojawiały się już głosy, że to ona, a nie cukiertasowy wytwór Blizzarda powinna nazywać się Diablo III.

Gra, jak już wspomniałam jest przeglądarkowa i raczej adresowana do graczy powyżej 16 lat, chociaż ja w Diablo bajglałam, jak byłam w gimnazjum. Właśnie weszła w fazę otwartej bety, dzięki czemu można się zalogować bez klucza, jak to było w przypadku bety zamkniętej. Polecam i zapraszam na party. Nick Altsin. Żeby nie było zaskoczenia - przeważnie na tym koncie gra moja lepsza, choć podobno brzydsza połówka.

Zna ktoś? Gra ktoś? Ciekawy ktoś?

http://www.pathofexile.com/

Ostatnio zmieniony przez Turkawka dnia Pią Lut 22, 2013 3:18 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
AyaKey
Przyjaciel Zagrody
AyaKey

Nick w grze : AyaKey
Liczba postów : 2734

Path of Exile Empty
PisanieTemat: Re: Path of Exile   Path of Exile I_icon_minipostPią Lut 22, 2013 2:42 am

Założyłam konto ;d. Gra nawet fajna. Rzeczywiście przy niektórych potworach to aż ciarki przechodzą. Ale ogólnie to gra jest spoko, a grafika świetna Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2388322

Path of Exile
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: