Turkawka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Turkawka Liczba postów : 169 Dołączył : 21/02/2013
| Temat: Path of Exile Czw Lut 21, 2013 3:29 pm | |
| Gra, w której my jesteśmy tymi fajnymi i ciukamy obmierzłe zuo za pomocą szpanerskiego żelastwa.
Jeśli ktoś pamięta i lubi Diablo I oraz II (czuję się staro) to zakręci mu się łezka w oku. A gra jest fajna, potwory obrzydliwe, przy niektórych mogą aż ciarki przejść po plecach. Słowem - twórcy odwalili kawał dobrej i dobrze płatnej roboty. Dodatkowo grafika, jak na grę przeglądarkową zapiera dech w piersiach, jest po prostu przepiękna, przy tym wymagania sprzętowe są zadziwiająco niskie. Pojawiały się już głosy, że to ona, a nie cukiertasowy wytwór Blizzarda powinna nazywać się Diablo III.
Gra, jak już wspomniałam jest przeglądarkowa i raczej adresowana do graczy powyżej 16 lat, chociaż ja w Diablo bajglałam, jak byłam w gimnazjum. Właśnie weszła w fazę otwartej bety, dzięki czemu można się zalogować bez klucza, jak to było w przypadku bety zamkniętej. Polecam i zapraszam na party. Nick Altsin. Żeby nie było zaskoczenia - przeważnie na tym koncie gra moja lepsza, choć podobno brzydsza połówka.
Zna ktoś? Gra ktoś? Ciekawy ktoś?
http://www.pathofexile.com/
Ostatnio zmieniony przez Turkawka dnia Pią Lut 22, 2013 3:18 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Path of Exile Pią Lut 22, 2013 2:42 am | |
| Założyłam konto ;d. Gra nawet fajna. Rzeczywiście przy niektórych potworach to aż ciarki przechodzą. Ale ogólnie to gra jest spoko, a grafika świetna | |
|