Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Konkurs-poszukiwania hasła

Go down 
AutorWiadomość
Presence
Przyjaciel Zagrody
Presence

Nick w grze : Presence
Liczba postów : 1861

Konkurs-poszukiwania hasła Empty
PisanieTemat: Konkurs-poszukiwania hasła   Konkurs-poszukiwania hasła I_icon_minipostPon Lip 25, 2011 6:41 am

UWAGA!! KONKURS-POSZUKIWANIE HASŁA!!!

Konkurs będzie łatwy a nagrody ciekawe Wink Nieograniczona ilość osób! Aby wziąść udziała w konkursie wejdź na strone youtube.pl , następnie wyszukaj filmik pod tytyłem "Rysunek psa Smile)", potem wejdź na strone autora filmiku. Na jego profilu będzie wskazówka dotycząca strony na którą masz sie udać. Wpisz adres i wejdź na strone. W pierwszym momencie pokaże ci sie prostąka a pod nim dwa przyciski, jeden "Buy Now" a drugi "Enter Site". Sam musisz dojść do tego jaki przycisk nacisnąć. Jeśli naciśniesz prawidłowy on przekieruje cie do kolejnej części strony. W tle będzie można usłyszeć śpiew dziewczynek a po prawe stronie będzie stał MS (nie powiem kto to). Jeśli trafiłeś dobrze to zostań na tej stronie. Poszukaj na niej zdania które mogłoby być pełną wersją tego skrótu DSF. Jeśli znajdziesz pod tym napisem będzie hasło Very Happy Potem tylko napisz do mnie, że jest znalazłeś no i oczywiśice napisz jak brzmi Wink

Nagrody:

1 miejsce- Źrebak cobski czystej krwi i różdżka płosności - Star-x3

2 miejsce- Źrebak takeński czystej krwi i 10 000 equus - katzarzyna

3 miejsce- Laury Dafne

Pozostałe miejsca dostaną gratulacje.

Aby wziąść udziała napisz do mnie abym wiedziała, że bierzesz udział w konkursie Wink Wygrywa ten kto znajdzie hasło jako pierwszy, ten kto drugi ma drugie miejsce itp.

Na howrse mam nick F. Krueger
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3746365

Konkurs-poszukiwania hasła
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Poszukiwania prezentacji
» Poszukiwania rozpoczęte!
» Konkurs
» [Konkurs]07.12