Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| HTML- potrzebuję nauczyciela. Płacę w equus lub CR! | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Sandy Wind Nowy
Nick w grze : SandCastle Liczba postów : 9 Dołączył : 01/03/2013
| Temat: HTML- potrzebuję nauczyciela. Płacę w equus lub CR! Sob Mar 02, 2013 6:37 am | |
| Potrzebuję kogoś, kto wytłumaczy mi HTML. Cena do uzgodnienia. Pilne! | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: HTML- potrzebuję nauczyciela. Płacę w equus lub CR! Sob Mar 02, 2013 7:28 am | |
| Skąd pewność, że ktokolwiek Ci to wytłumaczy, skoro nawet nie wie czego nie rozumiesz? Poza tym HTML to zbyt rozległy temat, by ktoś mógłby Ci z niego zrobić wykład, nauczyć, wytłumaczyć... |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: HTML- potrzebuję nauczyciela. Płacę w equus lub CR! Sob Mar 02, 2013 8:34 am | |
| Ale co konkretnie? Znasz podstawy HTML? |
| | | Sandy Wind Nowy
Nick w grze : SandCastle Liczba postów : 9 Dołączył : 01/03/2013
| Temat: Re: HTML- potrzebuję nauczyciela. Płacę w equus lub CR! Nie Mar 03, 2013 10:17 am | |
| Podstawy + ramki i tło na Howrse. | |
| | | koniara5842 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : koniara5842 Liczba postów : 375 Dołączył : 13/02/2013
| Temat: Re: HTML- potrzebuję nauczyciela. Płacę w equus lub CR! Pią Mar 15, 2013 4:13 am | |
| To podstaw ja mogę nauczyć | |
| | | A-k Nowy
Nick w grze : Aurora-kot Liczba postów : 38 Dołączył : 13/04/2013
| Temat: Re: HTML- potrzebuję nauczyciela. Płacę w equus lub CR! Sob Kwi 13, 2013 10:37 am | |
| - Sandy Wind napisał:
- Podstawy + ramki i tło na Howrse.
Ja znam, ale trudno jest tego nauczyć. Ja jak się uczyłam to nikt mi tego nie mógł wytłumaczyć. Może ja tylko tak mam ale nie polecam płatnych nauk ja korzystałam z własnej wiedzy i blogów o hrs... Aura | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: HTML- potrzebuję nauczyciela. Płacę w equus lub CR! | |
| |
| | | | HTML- potrzebuję nauczyciela. Płacę w equus lub CR! | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|