Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GP. Jaka mieszanka? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
pokusa Nowy
Liczba postów : 3 Dołączył : 15/07/2011
| Temat: GP. Jaka mieszanka? Wto Lip 26, 2011 2:16 am | |
| A co polecacie do GP.?
Bo ja zajmuje się hodowlą arabków ale chyba lepiej by było zeby skrzyzować go z czymś innym. Myślałam o ałchkach i luzytanach. Co lepsze? | |
| | | amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: GP. Jaka mieszanka? Wto Lip 26, 2011 3:18 am | |
| Może spróbuj z achałami. W przełajach się sprawdzą | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: GP. Jaka mieszanka? Pią Lip 29, 2011 4:46 am | |
| Można chyba z aglikiem, żeby poprawić mu galop. W krzyżówce z luzytanem zatrze się wytrzymałość, ale wydaje mi się, że musiałabyś skrzyżować araba 2 razy z przedstawicielem tej rasy, aby uzyskać jakiś konkretniejszy wynik w kłusie, gdyż arab w kłusie totalnie kuleje, a tu nie chodzi o to, żeby zneutralizować jakąś umiejętność, tylko żeby ją usprawnić. | |
| | | amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: GP. Jaka mieszanka? Pią Lip 29, 2011 4:50 am | |
| Z luzem! Dobre um: predkosc, galop, ujezdzanie = mistrz rasy w galopie lub z klusakiem i bedzie dosyc dobry w klusie. | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: GP. Jaka mieszanka? Pon Sie 01, 2011 7:57 am | |
| W kłusie arab jest kiepściachny, trzeba by skrzyżować go z naprawdę dobrym koniem, żeby wycisnąć cokolwiek z jego kłusa. Osobiście wolałabym popracować nad jego galopem lub ujeżdżeniem. | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GP. Jaka mieszanka? Sro Sie 03, 2011 10:47 am | |
| pokusa, polecam Ci zmieszanie araba z anglikiem (powodzenia w zdobywaniu porządnego pokrycia od zmonopolizowanego CV...) i luzytanem. Wyjdzie Ci całkiem udany koń do wyścigu galopem o przyzwoitym PG. Przykład - mój grandprixowiec (wciąż trenowany, wolno idzie z powodu braku Chmurek) - KLIK. | |
| | | CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: GP. Jaka mieszanka? Sro Sie 03, 2011 1:55 pm | |
| Wiesz, jak czytam posty wyżej to zaczynam wątpić czy mieszanka z fryzem wypali .. Jednak może spróbuję i dam znać,aczkolwiek to jak uzbieram przedmioty, czyli prawdopodobnie w następnej epoce. | |
| | | ilofhorses Raczkujący
Nick w grze : ilofhorses Liczba postów : 77 Dołączył : 26/06/2011
| Temat: Re: GP. Jaka mieszanka? Czw Sie 04, 2011 4:47 am | |
| Ja osobiście nie lubię mieszanek, wolę dobre "oryginały" Ale miałam dobrą mieszankę anglika | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GP. Jaka mieszanka? | |
| |
| | | | GP. Jaka mieszanka? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|