Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Assassin's Creed IV: Black Flag. Pierwszy trailer (uaktualnienie) | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Assassin's Creed IV: Black Flag. Pierwszy trailer (uaktualnienie) Nie Mar 03, 2013 9:08 am | |
| https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7M086jLml9k
Ostatnio zmieniony przez Lubelak dnia Pon Mar 04, 2013 9:17 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Assassin's Creed IV: Black Flag. Pierwszy trailer (uaktualnienie) Nie Mar 03, 2013 9:09 am | |
| Dopiero co AC III wyszlo oO | |
| | | Paulitka90 Raczkujący
Nick w grze : Paulitka90 Liczba postów : 93 Dołączył : 11/01/2013
| Temat: Re: Assassin's Creed IV: Black Flag. Pierwszy trailer (uaktualnienie) Nie Mar 03, 2013 9:37 am | |
| A to się brat ucieszy... | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Assassin's Creed IV: Black Flag. Pierwszy trailer (uaktualnienie) Nie Mar 03, 2013 11:08 am | |
| AC wychodzi co rok, więc właściwie nie ma co się dziwić Kupiłabym, ale mój sprzęt ledwie wyrabia z AC II, o IV już nie myślę A baaaardzo szkoda, z chęcią bym poklikała. Niestety muszę się zadowolić II, może kiedyś w Brotherhooda zainwestuję. | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Assassin's Creed IV: Black Flag. Pierwszy trailer (uaktualnienie) Pon Mar 04, 2013 9:20 am | |
| Podmorskie poszukiwania, własny statek i mnóstwo rumu, czyli co nas czeka w grze Assassin’s Creed IV: Black Flag? W tamtym tygodniu pojawiły się pierwsze plotki o grze Assassin's Creed IV: Black Flag. Potem „wyciekła" okładka i wreszcie zwiastun. Teraz pora na oficjalne informacje już od twórców gry.
Akcja gry przeniesie nas na Karaiby w roku 1715. Piraci ustanowili tu własną Republikę Bezprawia. Mimo tej nazwy żyją tu jednak zgodnie z kilkoma prawidłami. Na czele jest okrucieństwo, chciwość i korupcja.
Jednym z bardziej obiecujących piratów jest niejaki kapitan Edward Kenway. Jego wyczyny zdobyły mu uznanie wśród piratów, ale jednocześnie wciągnęły w odwieczną wojnę między Templariuszami i Bractwem Asasynów. I to właśnie jego poczynaniami pokierujemy. Jak zapewniają twórcy, Kenway doskonale radzi sobie nie tylko z ukrytymi ostrzami, ale też z miejscowym arsenałem, czyli pistoletami skałkowymi i dwom pałaszami.
I będzie miał gdzie skorzystać z tych umiejętności, bo to być największy i najbardziej zróżnicowany świat w historii serii. Co to znaczy? Twórcy mówią o 50 odmiennych lokacjach i takich nowych zadaniach jak przeszukiwanie zatopionych wraków czy polowanie na rzadkie okazy zwierząt.
Niemniej spora część gry ma się toczyć na morzu, a dokładnie na pokładzie naszego statku Jackdaw. Napadając na inne statki będziemy zdobywać nie tylko łupy, ale też lepsze wyposażenie dla naszego okrętu. Będziemy też rekrutować odpowiednich członków załogi.
Nie zabraknie oczywiście odpowiednio pirackiego trybu dla wielu graczy i kooperacji, ale tu twórcy na razie nie zdradzają żadnych informacji. Artykuł skopiowany | |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Assassin's Creed IV: Black Flag. Pierwszy trailer (uaktualnienie) Pon Mar 04, 2013 10:35 am | |
| Jak to ktos w komentarzu napisal: "Altair sie w grobie przewraca"......z asasynow robia bandytow....nie podoba mi sie to ._. | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Assassin's Creed IV: Black Flag. Pierwszy trailer (uaktualnienie) Pon Mar 04, 2013 10:49 am | |
| Ja też coś po poście Lubelaka zauważyłam, że to nie to samo. Asasyn i pirat to dwie różne rzeczy. Asasyn pracował w ukryciu, kierował się jakimiś prawami i Kodeksem, a pirat? Pirat popłynie, zarżnie, okradnie i git. I nie podoba mi się ten cały statek- wolę latać po świecie, a nie pływać łajbą :/ Poza tym nie do końca rozumiem, jak cel ma główny bohater- Edward. Altair miał zabić 9 ludzi, aby odzyskać reputację (a później zabić Al Mualima), Ezio chciał pomścić rodzinę, Connor bodajże chciał pomścić swą wioskę, a on? No nic, dowiemy się później | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Assassin's Creed IV: Black Flag. Pierwszy trailer (uaktualnienie) | |
| |
| | | | Assassin's Creed IV: Black Flag. Pierwszy trailer (uaktualnienie) | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|