Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| prezentacja na wix.com | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: prezentacja na wix.com Wto Mar 05, 2013 12:13 pm | |
| postanowiłam się zabrać za wixa. no dobra, wgrałam własną grafikę, zmieniłam nazwy tych przycisków i w ogóle, ale jak wejdę na drugą stronę to nie ma panelu z przyciskami! na głównej jest, ale jak kliknę w inną to nie ma. jak je tam dodać? | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: prezentacja na wix.com Wto Mar 05, 2013 12:44 pm | |
| zapewne umieściłaś całe menu w okienku pierwszej strony musisz je dać poza ramkę na tekst, wtedy wyświetli się na wszystkich | |
| | | wercia d Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: prezentacja na wix.com Wto Mar 05, 2013 1:02 pm | |
| to znaczy, ze muszę całą grafikę zmieniać D: no nic, biorę się do roboty. jak będę miała problemy to napiszę w tym wątku, by kolejnych nie tworzyć | |
| Temat: Re: prezentacja na wix.com Wto Mar 05, 2013 1:37 pm | |
| Nie musisz zmieniać grafiki, zmniejsz tylko to pole na samą treść strony (pociągnij za punkcik na niebieskiej ramce) | |
| Temat: Re: prezentacja na wix.com Sro Mar 06, 2013 12:05 pm | |
| jednak zrobiłam nową grafikę ale mam jeszcze inny problem: jak wklejam dużą zawartość tekstu do ramki, to tekst wyjeżdża poza ramkę. i potem w podglądzie nie ma suwaka, tylko wszystkie teksty na stronie łącznie z przyciskami wędruj.ą ku górze. co z tym zrobić? | |
| Temat: Re: prezentacja na wix.com Sro Mar 06, 2013 1:13 pm | |
| Ja też się na tym wyłożyłam. Poprzednia wersja edytora była lepsza i można było wybrać sobie ramkę z suwaczkiem, teraz chyba takiej już nie ma, przynajmniej ja nie znalazłam. Toteż wróciłam na bloggera | |
| Temat: Re: prezentacja na wix.com Sro Mar 06, 2013 1:51 pm | |
| ty weź mnie nie strasz ;_; tyle pracy i się okazuje, że przez za przeproszeniem głupi suwak wszystko na nic? no bo mnie coś zaraz weźmie trzaśnie i zatrzaśnie ;_; | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: prezentacja na wix.com | |
| |
| | | | prezentacja na wix.com | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|