Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Zmiana wyglądu konia- złote jabłko | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Zmiana wyglądu konia- złote jabłko Wto Lip 26, 2011 1:40 pm | |
| Mam takie pytanko. Czy jak się uzyje na koniu złotego jabłka to da się poźniej zmienić jeszcze raz jego wygląd czy trzeba użyć nowego jabłka? I ofc jeśli się da to jak to zrobić? | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiana wyglądu konia- złote jabłko Wto Lip 26, 2011 2:04 pm | |
| Wybiera się raz i tylko raz, później nie można mu dać i zmienić. Poza tym to się nie opłaca. |
| | | Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Re: Zmiana wyglądu konia- złote jabłko Sro Lip 27, 2011 2:20 am | |
| W sumie tak, ale wyciagnelam zlote jablko z eliksirow wiec stwierdzilam ze sie pobawie, w koncu to tylko gra Szkoda ze sie nie da zmieniac z tego co zauwazylam promien heliosa tez jest jednorazowy, tylko przy lirze apolla mozna imie konia edytowac wiele razy i robić jakie nam pasuje. Aha proszę admina o przeniesienie do odpowiedniego działu bo wczoraj jak to pisałam było już późno, dopiero dziś zorientowałam się, ze powinno byc w dziale Pytania Przepraszam za kłopot | |
| | | Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Zmiana wyglądu konia- złote jabłko Wto Lut 07, 2012 11:00 am | |
| na każde złote jabłko jest jedna zmiana wyglądu Dajesz pierwsze ZJ- masz jedną maść Jeśli chcesz zmienić - dajesz kolejne ZJ | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Zmiana wyglądu konia- złote jabłko | |
| |
| | | | Zmiana wyglądu konia- złote jabłko | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|