| GRA - Dzikus w Skryzni Skarbow (server int) | |
|
+9bursztyn232 wilczyca1000 Kemishi Szron eclaireka LadyArvena Nevarra AyaKey kaprysab 13 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: GRA - Dzikus w Skryzni Skarbow (server int) Pią Mar 08, 2013 4:11 am | |
| The Lavradeiro is in the Treasure Chests! - 8th March 2013
Until the 2013-03-11 10:00, you can find the Lavradeiro Wild Horse inside the Treasure Chests!
The Treasure Chest is much more powerful than the Horn of Plenty!
Every time you open one, you'll find Black Market items and Equus. You may also find diamonds and aging points.
And of course for this limited time offer you get your own Lavradeiro Wild Horse!
To get a Treasure Chest, simply go to the Black Market and buy the item against 12 passes.
We hope you'll enjoy this special offer.
The Howrse Team
Czyli nowy dzikus w SS | |
|
| |
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: GRA - Dzikus w Skryzni Skarbow (server int) Pią Mar 08, 2013 5:03 am | |
| Z tłumacza google Lavradeiro jest w skrzyniach! - 08 marca 2013 Aż do 11.03.2013 10:00, można znaleźć Lavradeiro Wild Horse wewnątrz skrzyń! Skrzynia Skarbów jest znacznie bardziej wydajne niż Rogu Obfitości! Każdym razem, gdy otwierasz jedną, znajdziesz Czarne elementy rynku i Equus. Można również znaleźć diamenty i punkty starzenia. I oczywiście w tym ograniczonym czasie oferta otrzymasz swój Lavradeiro dziki koń! Aby dostać skarb, wystarczy przejść na czarny rynek i kupić towar przed 12 przejść. Mamy nadzieję, że będziesz cieszyć się tą specjalną ofertę. Zespół Howrse | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - Dzikus w Skryzni Skarbow (server int) Pią Mar 08, 2013 7:23 am | |
| czyli po polsku - SS na CR za 12 kuponów a w niej dzikus.
No już wolę to niż na zarezerwowanych, jest szansa na coś ciekawego z CR jako dodatek do dzikiego. | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Dzikus w Skryzni Skarbow (server int) Pią Mar 08, 2013 7:44 am | |
| i tu sie zastanawiam czy nie kupic ss jak bedzie ale z drugiej strony szkoda mi 12 kuponow | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - Dzikus w Skryzni Skarbow (server int) Pią Mar 08, 2013 9:14 am | |
| Co za... Dzień po skończeniu promocji takie naciąganie? I to tylko 3 dni, żeby nikt nie zdążył kuponów w grze nazbierać, chyba że ma emerytów przed samą śmiercią? | |
|
| |
eclaireka Raczkujący
Nick w grze : eclaireka Liczba postów : 59 Dołączył : 01/12/2011
| Temat: Re: GRA - Dzikus w Skryzni Skarbow (server int) Pią Mar 08, 2013 10:28 am | |
| dzikie są moim zdaniem kompletnie nie warte tych 12 kuponów kiedyś jak miałam przerwę w grze to jednego za te 12 kuponów kupiłam - żeby się ich pozbyć bo nie zakładałam, że wrócę i obecnie żałuję, że tak te kupony sprzeniewierzyłam xd szkoda, że nie można dzikich sprzedawać bo bym wyprzedała w diabły wszystkie oprócz patriotycznego konika polskiego | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Dzikus w Skryzni Skarbow (server int) Pią Mar 08, 2013 10:33 am | |
| Gdyby tak był boski koń to jeszcze bym kupił. A dzikusa nie chcę Sknery Lipsa w SS za 15 kuponów by dali |
|
| |
| |
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: GRA - Dzikus w Skryzni Skarbow (server int) Pią Mar 08, 2013 12:29 pm | |
| Zastanawiam się nad tym Lavradeiro. Plus, że chociaż ze Skrzynią Skarbów. Ale raczej nie kupię. | |
|
| |
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: GRA - Dzikus w Skryzni Skarbow (server int) Pią Mar 08, 2013 12:34 pm | |
| Jeżeli jakimś cudem zdobędę 5 Kuponów, dzikus mój Może następnym razem | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - Dzikus w Skryzni Skarbow (server int) Pią Mar 08, 2013 2:20 pm | |
| Dzikus podany z wisienką Promocja prawdopodobnie wejdzie 16 u nas więc jest dużo czasu żeby się przygotować (więcej niż na inne) |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - Dzikus w Skryzni Skarbow (server int) Sob Mar 09, 2013 3:08 am | |
| Ja typuję 15-stego. U nich promocja skończyła się 7-mego i juz następnego dnia to. Więc u nas pewnie też. I skończy się 18-stego. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Dzikus w Skryzni Skarbow (server int) Sob Mar 09, 2013 3:51 am | |
| - Ogier12 napisał:
- Dzikus podany z wisienką
Promocja prawdopodobnie wejdzie 16 u nas więc jest dużo czasu żeby się przygotować (więcej niż na inne) Promocji nigdy nie dają w weekend Swoją drogą gdyby można było ją TYLKO kupić i zaczekać na jakiegoś boskiego to byłoby to opłacalne |
|
| |
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: GRA - Dzikus w Skryzni Skarbow (server int) Sob Mar 09, 2013 3:57 am | |
| A tak swoją drogą, jaka promocja będzie po skrzyni? | |
|
| |
bursztyn232 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : bursztyn232 Liczba postów : 408 Dołączył : 31/08/2012
| Temat: Re: GRA - Dzikus w Skryzni Skarbow (server int) Sob Mar 09, 2013 4:02 am | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - Dzikus w Skryzni Skarbow (server int) Sob Mar 09, 2013 4:22 am | |
| - wilczyca1000 napisał:
- A tak swoją drogą, jaka promocja będzie po skrzyni?
Loteria zapewne |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Dzikus w Skryzni Skarbow (server int) Sob Mar 09, 2013 5:12 am | |
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - Dzikus w Skryzni Skarbow (server int) Sob Mar 09, 2013 5:37 am | |
| W Skrzyni można natrafić też na PD (tysiąc), kupony (tysiąc) i equus (milion), chyba, że coś źle zrozumiałam |
|
| |
Anke5 Już coś wie
Nick w grze : Anke5 Liczba postów : 198 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: GRA - Dzikus w Skryzni Skarbow (server int) Sob Mar 09, 2013 5:49 am | |
| Jestem ciekawa czy SS można też kupić za SLH? Mam dwie na zbyciu do użycia przez 30 dni i nie mam co z nimi zrobić :/ | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - Dzikus w Skryzni Skarbow (server int) Sob Mar 09, 2013 6:02 am | |
| |
|
| |
Anke5 Już coś wie
| Temat: Re: GRA - Dzikus w Skryzni Skarbow (server int) Sob Mar 09, 2013 6:20 am | |
| No cóż, wszystko okaże się 15, ale ja jednak mam nadzieję, że będzie taka możliwość | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Dzikus w Skryzni Skarbow (server int) Sob Mar 09, 2013 7:23 am | |
| | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - Dzikus w Skryzni Skarbow (server int) Sob Mar 09, 2013 7:29 am | |
| - Anke5 napisał:
- No cóż, wszystko okaże się 15, ale ja jednak mam nadzieję, że będzie taka możliwość
Dobrze że pytasz! Przy wprowadzaniu promocji Owlient nie skapnął się, że można kupić SS laską i pierwsze osoby korzystające z tej okazji kupiły je własnie w taki sposób Owielnt szybko zablokował tą możliwość, a cały francuski serwer jest wkurzony - nie dziwię się. Laskę jest warta około 4 kuponów, gracze ckupują ja po 3 kupony + eq, a tu będz i darmowy dzikus + kilka rzeczy, pd i diamentów i nie daj Boże większa nagrodę W treści opisu Laski pisze, ze możemy nią kupić każdy przedmiot, który znajduje się na czarnym rynku i jest do kupienia za kupony. SS spełnia warunki, a Owlient nieźle się wkopał! Do tego dochodzi też błąd W skrzyni która dodaje i dzikusa i Ziemię, jeden gracz kupił ich około 15 (15 Ziem, 15 Księżyców, 15 dzikusów, 45 rzeczy z CR + PD, EQ i DIAM). Nieźle co? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Dzikus w Skryzni Skarbow (server int) Sob Mar 09, 2013 7:36 am | |
| - Mikim7 napisał:
- Anke5 napisał:
- No cóż, wszystko okaże się 15, ale ja jednak mam nadzieję, że będzie taka możliwość
Dobrze że pytasz! Przy wprowadzaniu promocji Owlient nie skapnął się, że można kupić SS laską i pierwsze osoby korzystające z tej okazji kupiły je własnie w taki sposób Owielnt szybko zablokował tą możliwość, a cały francuski serwer jest wkurzony - nie dziwię się. Laskę jest warta około 4 kuponów, gracze ckupują ja po 3 kupony + eq, a tu będz i darmowy dzikus + kilka rzeczy, pd i diamentów i nie daj Boże większa nagrodę
W treści opisu Laski pisze, ze możemy nią kupić każdy przedmiot, który znajduje się na czarnym rynku i jest do kupienia za kupony. SS spełnia warunki, a Owlient nieźle się wkopał!
Do tego dochodzi też błąd W skrzyni która dodaje i dzikusa i Ziemię, jeden gracz kupił ich około 15 (15 Ziem, 15 Księżyców, 15 dzikusów, 45 rzeczy z CR + PD, EQ i DIAM). Nieźle co? O matko. O matko. O matko. O matko. O matko. O matko!!! Jakie młotki z nich. Na PL już Ziemię z SS wyrzucili więc nie będzie tak dobrze ;/ - Cytat :
- Skrzynia Skarbów
Skrzynia Skarbów jest o wiele potężniejsza od Rogu Obfitości! Za każdym razem, gdy ją otworzysz, znajdziesz przedmioty z Czarnego Rynku oraz Equus. Możesz również znaleźć diamenty lub punkty dorastania. Jeśli będziesz mieć wyjątkowe szczęście, wygrasz jedną z trzech głównych nagród: 1 000 Kuponów 1 000 000 Equus 1 000 punktów dorastania Klik. |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - Dzikus w Skryzni Skarbow (server int) Sob Mar 09, 2013 7:39 am | |
| I jednak czasem lepiej mieć pierwszy promocję i z błędami - tym razem na naszą korzyść). Tym samym nie mogą zabrać dzikusów od osób które kupiły go laską. Wydały np. Equus na ich oswajanie lub dały im przedmioty .. Mają po prostu farta,a życie .. jest czasem niesprawiedliwe ;/ | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Dzikus w Skryzni Skarbow (server int) Sob Mar 09, 2013 7:42 am | |
| - Mikim7 napisał:
- I jednak czasem lepiej mieć pierwszy promocję i z błędami - tym razem na naszą korzyść). Tym samym nie mogą zabrać dzikusów od osób które kupiły go laską. Wydały np. Equus na ich oswajanie lub dały im przedmioty .. Mają po prostu farta,a życie .. jest czasem niesprawiedliwe ;/
Kiedyś podobno był błąd - Snow w każdym RO i powymierały więc nie wiadomo XD Ja też chcę 15 Ziemi, 15 Księżyców i 15 dzikusów |
|
| |
Anke5 Już coś wie
| Temat: Re: GRA - Dzikus w Skryzni Skarbow (server int) Sob Mar 09, 2013 8:01 am | |
| To się nazywa błąd Ale u nas będzie pewnie bez niego A chętnie bym to wykorzystała... ^^ Chociaż nigdy nic nie wiadomo... | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Dzikus w Skryzni Skarbow (server int) Sob Mar 09, 2013 8:43 am | |
| - Mikim7 napisał:
- I jednak czasem lepiej mieć pierwszy promocję i z błędami - tym razem na naszą korzyść). Tym samym nie mogą zabrać dzikusów od osób które kupiły go laską. Wydały np. Equus na ich oswajanie lub dały im przedmioty .. Mają po prostu farta,a życie .. jest czasem niesprawiedliwe ;/
Tak ale juz wiedza co i jak i pewnie na wszystkich serwerach to poprawia i u nas nie da rady tego wykorzystac | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Dzikus w Skryzni Skarbow (server int) Sob Mar 09, 2013 9:23 am | |
| U nas na pewno wszystko będzie dobrze i do tego czasu zdążą jeszcze wnieść specjalną poprawkę do SS, żeby nikt nie miał do czego się przyczepić. | |
|
| |
bursztyn232 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : bursztyn232 Liczba postów : 408 Dołączył : 31/08/2012
| Temat: Re: GRA - Dzikus w Skryzni Skarbow (server int) Sob Mar 09, 2013 9:40 am | |
| O matko to się wkopali. Ja już też myślałam, że dzikus na wpół darmo, szkoda no trudno. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Dzikus w Skryzni Skarbow (server int) | |
| |
|
| |
| GRA - Dzikus w Skryzni Skarbow (server int) | |
|