| W jakich latach chciałbyś/chciałabyś żyć? | |
|
+8CzekoBoom Lubelak Suzan Vium Layzy hanka1998 -Eruina- Aglyss 12 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: W jakich latach chciałbyś/chciałabyś żyć? Pią Mar 08, 2013 6:52 am | |
| Pytanie mówi chyba samo za siebie Osobiście chciałabym żyć na początku lat 80, z szesnasteczką na karku, w USA. Chodziłabym wtedy na wszystkie okoliczne koncerty rockowe tudzież metalowe - ehhh, to był czasy... | |
|
| |
-Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: W jakich latach chciałbyś/chciałabyś żyć? Pią Mar 08, 2013 7:06 am | |
| Ja na początku '90, bo i jak inaczej? Przynajmniej nie mieliby mnie za zacofaną dziwaczkę... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: W jakich latach chciałbyś/chciałabyś żyć? Pią Mar 08, 2013 7:24 am | |
| Lata 70-80-90. Bo Queen, no a jak :3 |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: W jakich latach chciałbyś/chciałabyś żyć? Pią Mar 08, 2013 7:25 am | |
| A ja Was zadziwię- w roku 2013 jest mi bardzo dobrze Wierzcie mi, że lata 80 i 90 to nie tylko muzyka rockowa i metalowa, najlepsze imprezy i tak dalej. Przynajmniej nie w Polsce. Poza tym, teraz również istnieją zespoły grające taką muzykę i grają koncerty. Fakt, jest ich już mniej, wielu członków zmarło, ale muzyka nie umrze Poza tym, ciężko by mi było bez komputerów, telefonów i tak dalej. Chociaż ponoć bez nich jest lepiej.. No nic, mi jest dobrze, gdy żyję w wieku XXI | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: W jakich latach chciałbyś/chciałabyś żyć? Pią Mar 08, 2013 7:45 am | |
| hanka1998 - no tak, zreszta muzyki mozna sluchac nawet przez internet |
|
| |
Layzy Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Layzy Liczba postów : 584 Dołączył : 20/07/2011
| Temat: Re: W jakich latach chciałbyś/chciałabyś żyć? Pią Mar 08, 2013 7:50 am | |
| A ja strasznie chciałabym żyć w wiktoriańskiej Anglii, a tak bardziej konkretnie to 80 i 90 lata XIX wieku, tylko jako ta bogatsza warstwa społeczna xD Drugą opcją są też 40 i 50 lata XX wieku, z tym, że w Ameryce. Pin-up i te sprawy *.* | |
|
| |
-Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: W jakich latach chciałbyś/chciałabyś żyć? Pią Mar 08, 2013 8:30 am | |
| - hanka1998 napisał:
- Wierzcie mi, że lata 80 i 90 to nie tylko muzyka rockowa i metalowa, najlepsze imprezy i tak dalej. Przynajmniej nie w Polsce. Poza tym, teraz również istnieją zespoły grające taką muzykę i grają koncerty. Fakt, jest ich już mniej, wielu członków zmarło, ale muzyka nie umrze
Ja o tym Hanno (oł, jak to zabrzmiało) dobrze wiem, bardziej chodzi mi o ludzi. Mam ochotę zwrócić posiłek kiedy widzę sŁłŁitttaśNeee dziefhcynecki :* które popadają w samozachwyt i lOfFfciajOm JusTInkaaa :***
Ostatnio zmieniony przez -Eruina- dnia Pią Mar 08, 2013 8:38 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: W jakich latach chciałbyś/chciałabyś żyć? Pią Mar 08, 2013 8:35 am | |
| - -Eruina- napisał:
- hanka1998 napisał:
- Wierzcie mi, że lata 80 i 90 to nie tylko muzyka rockowa i metalowa, najlepsze imprezy i tak dalej. Przynajmniej nie w Polsce. Poza tym, teraz również istnieją zespoły grające taką muzykę i grają koncerty. Fakt, jest ich już mniej, wielu członków zmarło, ale muzyka nie umrze
Ja o tym Hanno (oł, jak to zabrzmiało) dobrze wiem, bardziej chodzi mi o ludzi. Błagam, tylko nie Hanno ;__; A jeżeli o ludzi Ci chodzi, to przepraszam. Choć wydaje mi się, że i tam zdarzały się przypadki chamów, już nie mówiąc o ćpunach itp. | |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: W jakich latach chciałbyś/chciałabyś żyć? Pią Mar 08, 2013 8:38 am | |
| - hanka1998 napisał:
- -Eruina- napisał:
- hanka1998 napisał:
Ja o tym Hanno (oł, jak to zabrzmiało) dobrze wiem, bardziej chodzi mi o ludzi. Błagam, tylko nie Hanno ;__;
A jeżeli o ludzi Ci chodzi, to przepraszam. Choć wydaje mi się, że i tam zdarzały się przypadki chamów, już nie mówiąc o ćpunach itp. Moim zdaniem i tak teraz jest więcej ćpunów. A idiotów to już od groma - wprawdzie oni istnieli zawsze, ale kiedyś nie byli tak celebrowani | |
|
| |
Vium Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Vium Liczba postów : 376 Dołączył : 25/12/2012
| Temat: Re: W jakich latach chciałbyś/chciałabyś żyć? Pią Mar 08, 2013 1:12 pm | |
| chciałabym urodzić się jako Słowianka z czasów przedchrześcijańskich mogłabym też przenieść się na chwilę do późniejszego średniowiecza (ale nie we wcieleniu jakiegoś chłopa czy parobka ), albo do XVII lub XIX wieku (dokładnie to do epoki romantyzmu) | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: W jakich latach chciałbyś/chciałabyś żyć? Pią Mar 08, 2013 2:03 pm | |
| Lata 60, najlepiej żebym miała gdzieś tak 18-19 lat. Łaziłabym chyba na każdy spektakl z nieodżałowanym Stanisławem Jasiukiewiczem. Heh siłą by mnie z tego teatru nie wyciągnęli XD! Druga opcja to średniowiecze, zaś trzecia romantyzm aczkolwiek tutaj mniej bo Polska przeżywała wtedy baaaaardzo krwawy i smutny okres w swoich dziejach. | |
|
| |
Vium Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: W jakich latach chciałbyś/chciałabyś żyć? Pią Mar 08, 2013 2:51 pm | |
| może i nie było u nas najlepiej, ale z drugiej strony fajnie by było poznać np Mickiewicza | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: W jakich latach chciałbyś/chciałabyś żyć? Pią Mar 08, 2013 3:07 pm | |
| - Vium napisał:
- może i nie było u nas najlepiej, ale z drugiej strony fajnie by było poznać np Mickiewicza
Albo Julcia Słowackiego *q* | |
|
| |
Vium Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: W jakich latach chciałbyś/chciałabyś żyć? Pią Mar 08, 2013 3:56 pm | |
| nie przepadam za panem S aczkolwiek można by również poznać | |
|
| |
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: W jakich latach chciałbyś/chciałabyś żyć? Pią Mar 08, 2013 5:11 pm | |
| A ja bym chciał żyć w czasie jak nie będzie wojen, nienawiści. Ot, takie bzdury w głowie. | |
|
| |
CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: W jakich latach chciałbyś/chciałabyś żyć? Sob Mar 09, 2013 4:07 am | |
| - Lubelak napisał:
- A ja bym chciał żyć w czasie jak nie będzie wojen, nienawiści. Ot, takie bzdury w głowie.
Popieram (: O, i może żeby jeszcze facebook poszedł w zapomnienie. Ludzie nie siedzieliby przed kompem, tylko wyszli na dwór :d | |
|
| |
oooliwcia10 Już coś wie
Nick w grze : oooliwcia10 Liczba postów : 144 Dołączył : 01/12/2012
| Temat: Re: W jakich latach chciałbyś/chciałabyś żyć? Sob Mar 09, 2013 5:27 am | |
| - CzekoBoom napisał:
- Lubelak napisał:
- A ja bym chciał żyć w czasie jak nie będzie wojen, nienawiści. Ot, takie bzdury w głowie.
Popieram (: O, i może żeby jeszcze facebook poszedł w zapomnienie. Ludzie nie siedzieliby przed kompem, tylko wyszli na dwór :d No, ja ostatnio byłam w sklepie a na półce na pudełku z kurczakiem znaczek facebooka ;D Nie wiem kiedy bym dokładnie chciała być, ale bym byla szlachtą, a dokładnie magnatem | |
|
| |
irreply Nowy
Nick w grze : FibiSim Liczba postów : 10 Dołączył : 06/05/2011
| Temat: Re: W jakich latach chciałbyś/chciałabyś żyć? Wto Mar 19, 2013 9:11 am | |
| A ja tu was zaskoczę ;D Moim marzeniem jest żyć w XIX wiecznej Anglii , w bogatym dworku oczywiście. | |
|
| |
Wild_Horse Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Elsker Liczba postów : 553 Dołączył : 06/02/2013
| Temat: Re: W jakich latach chciałbyś/chciałabyś żyć? Wto Mar 26, 2013 7:22 am | |
| Ja bym chciała przenieść się w czasy przedchrześcijańskich lub wczesnochrześcijańskich (III-X w.), albo do średniowiecza (X-XV), tak jak Vium. Co ja gadam!? Przecierz średniowiecze było od (V-XV), ale chyba wszyscy wiedzą o co mi chodzi. | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: W jakich latach chciałbyś/chciałabyś żyć? Wto Mar 26, 2013 7:42 am | |
| W dzwudziestoleciu międzywojennym, bym wiedziała jak referat napisać XD A tak na serio - wystarczyłoby mi urodzić się z 10 lat wcześniej:) | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: W jakich latach chciałbyś/chciałabyś żyć? | |
| |
|
| |
| W jakich latach chciałbyś/chciałabyś żyć? | |
|