Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Głosowanie na skórkę wiosenna

Go down 
+49
Dżemik
karusia9898
-Eruina-
Impossible1
zuzu_zozol
Mika_TLR
avrilka
mufff123@o2.pl
Cobra0x
Sabula
klaczkakoniara
Arrin
anje
Alcesta
kaja98
sweeatty
Toskania783
Selena1992
horsesbeauty
Evelynek
Arbuzek_10
Cosiek
eclaireka
Temperance
XX_lero
wilczyca1000
Paulitka90
MrsKopytko
Niunia1245
flora12301
Pati...xd
Karolina211
ZetkaEmka
wynocha
bursztyn232
Takashiro
Szron
wera12337
Presence
Pimpek737
juliaw2002
Turkawka
EveDallas
Kemishi
Athi
_pati201_
PlaybackJunkie8
LadyArvena
Lubelak
53 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3

Proszę głosować na skórkę wiosenną
1. Ryszarda
Głosowanie na skórkę wiosenna - Page 3 Empty4%Głosowanie na skórkę wiosenna - Page 3 Empty
 4% [ 7 ]
2. Mikim7
Głosowanie na skórkę wiosenna - Page 3 Empty25%Głosowanie na skórkę wiosenna - Page 3 Empty
 25% [ 48 ]
3. PlaybackJunkie8
Głosowanie na skórkę wiosenna - Page 3 Empty1%Głosowanie na skórkę wiosenna - Page 3 Empty
 1% [ 2 ]
4. Ramonth
Głosowanie na skórkę wiosenna - Page 3 Empty3%Głosowanie na skórkę wiosenna - Page 3 Empty
 3% [ 6 ]
5. AyaKey
Głosowanie na skórkę wiosenna - Page 3 Empty7%Głosowanie na skórkę wiosenna - Page 3 Empty
 7% [ 14 ]
6. EveDallas
Głosowanie na skórkę wiosenna - Page 3 Empty16%Głosowanie na skórkę wiosenna - Page 3 Empty
 16% [ 31 ]
7. vernille
Głosowanie na skórkę wiosenna - Page 3 Empty20%Głosowanie na skórkę wiosenna - Page 3 Empty
 20% [ 38 ]
8. vercia_d
Głosowanie na skórkę wiosenna - Page 3 Empty1%Głosowanie na skórkę wiosenna - Page 3 Empty
 1% [ 2 ]
9. Karolina211
Głosowanie na skórkę wiosenna - Page 3 Empty22%Głosowanie na skórkę wiosenna - Page 3 Empty
 22% [ 41 ]
Wszystkich Głosów : 189

Poll closed

AutorWiadomość
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

Głosowanie na skórkę wiosenna - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Głosowanie na skórkę wiosenna   Głosowanie na skórkę wiosenna - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 15, 2013 2:40 am

Przypominam, że głosy mozna oddawać tylko do dzisiejszego wieczora Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Fretka
Raczkujący
Fretka

Nick w grze : Carmelina
Liczba postów : 90

PisanieTemat: Re: Głosowanie na skórkę wiosenna   Głosowanie na skórkę wiosenna - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 15, 2013 3:36 am

wachałam się między mikimem a ayakey ale mikim zrobił najbardziej przestrzenną Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2511787
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Głosowanie na skórkę wiosenna   Głosowanie na skórkę wiosenna - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 15, 2013 5:41 am

No to jak na razie Nyks zostaje u mnie - wersja Mikima w Phpbb2, z której teoretycznie miałabym korzytsac, jak dla mnie pozostawia zbyt duzo do zyczenia.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: Głosowanie na skórkę wiosenna   Głosowanie na skórkę wiosenna - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 15, 2013 6:38 am

EveDallas napisał:
No to jak na razie Nyks zostaje u mnie - wersja Mikima w Phpbb2, z której teoretycznie miałabym korzytsac, jak dla mnie pozostawia zbyt duzo do zyczenia.

Tak, to na pewno to Laughing Co bym nie zrobił i tak bym tego Nyksa nie dostał. Nie robię skórki dla nagrody, tylko żeby milej odwiedzało się zagrodę. Oszczędź mnie i nie pisz takich rzeczy Wink

Całej reszcie bardzo dziękuje za głosy! Głosowanie na skórkę wiosenna - Page 3 3894492112
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
Srokata
Nowy
Srokata

Nick w grze : Srokata
Liczba postów : 12

PisanieTemat: Re: Głosowanie na skórkę wiosenna   Głosowanie na skórkę wiosenna - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 15, 2013 7:20 am

Oddała bym mój głos Mikim7, gdybym w porę nie przeczytała jeszcze raz nazwy forum - Zagroda MGŁY. I co? I niestety u Mikim nie widziałam nigdzie mgły. Mój głos ma Karolina211 :]
Powrót do góry Go down
Alcesta
Już coś wie
Alcesta

Nick w grze : Alcesta
Liczba postów : 179

PisanieTemat: Re: Głosowanie na skórkę wiosenna   Głosowanie na skórkę wiosenna - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 15, 2013 7:30 am

Srokata napisał:
Oddała bym mój głos Mikim7, gdybym w porę nie przeczytała jeszcze raz nazwy forum - Zagroda MGŁY. I co? I niestety u Mikim nie widziałam nigdzie mgły. Mój głos ma Karolina211 :]

Przecież Mgłę wyraźnie widać, tuż obok napisu, z lewej strony. Chyba że u Ciebie jest ten sam błąd, co u mnie był - czyli nie widać tego pięknego nagłówka z Mgłą i innymi końmi oraz tłem. Poodświeżałam kilka razy i już wszystko było.
Ja szczerze kibicuję pracy Mikima. Miło będzie zaglądać na Zagrodę z taką świetną, wiosenną skórką :]
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1715275
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Głosowanie na skórkę wiosenna   Głosowanie na skórkę wiosenna - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 15, 2013 9:21 am

Czy skórka może być zmieniona dzisiaj, po głosowaniu? Rozumiem, że pierwszy dzień wiosny, sratatata, ale mam tak dość obecnej skórki, która jest u mnie szerokości 1400px, że... jezu ;_; aż się na Zagrodę wchodzić nie chce. ;_;
Powrót do góry Go down
Kucusiek
Nowy
Kucusiek

Nick w grze : Kucusiek
Liczba postów : 2

PisanieTemat: Re: Głosowanie na skórkę wiosenna   Głosowanie na skórkę wiosenna - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 15, 2013 10:07 am

Wszystkie śliczne !!! Very Happy

Powrót do góry Go down
PlaybackJunkie8
Przyjaciel Zagrody
PlaybackJunkie8

Nick w grze : Julis
Liczba postów : 1483

PisanieTemat: Re: Głosowanie na skórkę wiosenna   Głosowanie na skórkę wiosenna - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 15, 2013 12:43 pm

Mam chociaż te dwa głosy, dziękuję. ;>
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=438422
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Głosowanie na skórkę wiosenna   Głosowanie na skórkę wiosenna - Page 3 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Głosowanie na skórkę wiosenna
Powrót do góry 
Strona 3 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» FORUM - skórka wiosenna
» FORUM - Konkurs na skórkę wiosenna
» FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki
» FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - losowanie nagród losowych
» Loteria wiosenna

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach