Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| George reaktywacja!! | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Presence Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Presence Liczba postów : 1861 Dołączył : 23/07/2011
| Temat: George reaktywacja!! Czw Mar 14, 2013 7:56 am | |
| Być może niektórzy pamiętają jeszcze moją serie avatarów rysowanych pt. "George Umysłu". Otóż, pomysł ten nie wypalił ale postanowiłam go wznowić, tym razem na innych zasadach. Przy zamawianiu wybierasz jeden z dostępnych lineart'ów, kolor oczu, mordki i "ciałka" George'a oraz typ wzorów (nie całokształt jak to było wcześniej). Linearty do wyboru: 1.Zwykły (jeszcze ze starej edycji). - Spoiler:
2.Dżentelmen ^^ - Spoiler:
~~Formularz~~ 1.Lineart 2.Kolor oczu 3.Kolor mordki 4.Kolor "ciałka" 5.Typ wzorów (pręgowany, nakrapiany, różnorodny) 6.Inne specjalne życzenia ^^ Cena to 600eq za sztukę Przy zamawianiu dwóch płacisz 1000eq Zamiast koloru i wzorów na "ciałko" mogę dać jakąś teksturę bądź zdjęcie. Istnieje również możliwość zrobienia avatara i sygnatury z George'm na ZM. Avatary służące za przykłady lineart'ów są do wzięcia za darmo Ale jeśli używacie ich to mnie poinformujcie. | |
| | | Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: George reaktywacja!! Czw Mar 14, 2013 8:24 am | |
| 1.Lineart zwykły 2.Kolor oczu niebieski 3.Kolor mordki jeśli chodzi o te ząbki to czarny 4.Kolor "ciałka" różowy 5.Typ wzorów (pręgowany, nakrapiany, różnorodny) nakrapiany, fioletowo i niebiesko 6.Inne specjalne życzenia ^^ Żeby był taki... no dziewczęcy | |
| | | Presence Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: George reaktywacja!! Czw Mar 14, 2013 10:09 am | |
| Żeby był bardziej dziewczęcy w kropkach dałam kwiatki ^^ - Spoiler:
| |
| | | Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: George reaktywacja!! Czw Mar 14, 2013 10:32 am | |
| Dziekuję, super :* Wystaw konika | |
| | | Presence Przyjaciel Zagrody
| | | | AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: George reaktywacja!! Czw Mar 14, 2013 11:18 am | |
| 1.Lineart zwykły 2.Kolor oczu seledynowy 3.Kolor mordki czarny 4.Kolor "ciałka" niebieski 5.Typ wzorów (pręgowany, nakrapiany, różnorodny) różnorodny,fioletowy. 6.Inne specjalne życzenia ^^ Dziewczęcy xD | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: George reaktywacja!! | |
| |
| | | | George reaktywacja!! | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|