Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Wiadomośc: tutaj, czy na howrse? :O

Go down 
+2
XX_lero
kkasia12345
6 posters
AutorWiadomość
kkasia12345
Nowy
kkasia12345

Liczba postów : 7

Wiadomośc: tutaj, czy na howrse?  :O Empty
PisanieTemat: Wiadomośc: tutaj, czy na howrse? :O   Wiadomośc: tutaj, czy na howrse?  :O I_icon_minipostCzw Mar 14, 2013 11:37 am

Przepraszam, jeśli nie tutaj, ale nie mogłam znaleźc odpowieniego nagłówka Smile
Mam króciutki pytanie: jeśli jest jakieś ogłoszenie, czy coś tutaj, na Zagrodzie Mgły, to mam pisac do graczy na Howrse, czy tutaj, wiadomośc na zagrodzie mgły? Dziękuję za pomoc =)
Powrót do góry Go down
XX_lero
Przyjaciel Zagrody
XX_lero

Nick w grze : Giwera
Liczba postów : 592

PisanieTemat: Re: Wiadomośc: tutaj, czy na howrse? :O   Wiadomośc: tutaj, czy na howrse?  :O I_icon_minipostCzw Mar 14, 2013 11:42 am

To jest raczej obojętne. Ja zawsze piszę na Howrse (ponieważ nie każdy odwiedza zagrodę regularnie), ale nie ma to kompletnie żadnego znaczenia. Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Wiadomośc: tutaj, czy na howrse? :O   Wiadomośc: tutaj, czy na howrse?  :O I_icon_minipostPią Mar 15, 2013 2:47 am

Zazwyczaj na Howrse. Czasami też w pierwszym poście piszą, gdzie się zgłaszać Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
krolikaga
Już coś wie
krolikaga

Nick w grze : krolikaga
Liczba postów : 201

PisanieTemat: Re: Wiadomośc: tutaj, czy na howrse? :O   Wiadomośc: tutaj, czy na howrse?  :O I_icon_minipostSob Mar 16, 2013 3:01 am

Głównie na Howrse ale to obojętne. Ale większe prawdopodobieństwo na odpowiedź masz jak napiszesz na Howrse.
Powrót do góry Go down
Star-x3
ZAGRODZIANIN
Star-x3

Nick w grze : Star-x3
Liczba postów : 2045

PisanieTemat: Re: Wiadomośc: tutaj, czy na howrse? :O   Wiadomośc: tutaj, czy na howrse?  :O I_icon_minipostSob Mar 23, 2013 6:29 am

wg mnie obojętnie chyba że w pierwszym poście autor zaznaczy inaczej, ale na Zagrodzie możesz dłużej czekać na odpowiedź Wink
Powrót do góry Go down
http://gwiazdkax3.deviantart.com/
Kirara
Uzależniony
Kirara

Nick w grze : OJT (skrót)
Liczba postów : 2239

PisanieTemat: Re: Wiadomośc: tutaj, czy na howrse? :O   Wiadomośc: tutaj, czy na howrse?  :O I_icon_minipostPon Gru 02, 2013 10:13 am

Dziękuje za odpowiedź. Zamykam.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Wiadomośc: tutaj, czy na howrse? :O   Wiadomośc: tutaj, czy na howrse?  :O I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Wiadomośc: tutaj, czy na howrse? :O
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: POMOC :: FAQ :: Pytania związane z Howrse :: Archiwum-
Skocz do: