Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Kolejny pierwszy raz - lineart

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
Paulitka90
Raczkujący
Paulitka90

Nick w grze : Paulitka90
Liczba postów : 93

Kolejny pierwszy raz - lineart Empty
PisanieTemat: Kolejny pierwszy raz - lineart   Kolejny pierwszy raz - lineart I_icon_minipostPon Mar 18, 2013 3:04 pm

Proszę o oceny i konstruktywną krytykę, czy jest ok? Czy coś poprawić...? To lineart zrobiony w całości przeze mnie myszką w Gimpie. Robiłam to pierwszy raz w oparciu o tutoriale. To początek mojej kolejnej pracy do CP. Smile

Kolejny pierwszy raz - lineart Rgznakwodny
Powrót do góry Go down
Kajtus
Raczkujący
Kajtus

Nick w grze : Kajtus
Liczba postów : 81

PisanieTemat: Re: Kolejny pierwszy raz - lineart   Kolejny pierwszy raz - lineart I_icon_minipostWto Mar 19, 2013 6:03 am

Ma złe proporcje, ale wielki szacun za narysowanie tak starannie myszką Wink
Powrót do góry Go down
ebonita
Główny Grafik
ebonita

Nick w grze : ebonita
Liczba postów : 787

PisanieTemat: Re: Kolejny pierwszy raz - lineart   Kolejny pierwszy raz - lineart I_icon_minipostWto Mar 19, 2013 6:18 am

Mam tu w pracy słabego neta i jak sie obrazek wczytywał to sobie pomyslałam, że jak złe poporcje, to będzie jakieś dziwadło Razz

Ale jak już się wczytał to powiem że jest super, jeśli nie liczyć niektórych niedociągnięć.

Przód konia (przednie nogi, pierś, szyja, głowa) są za nisko w porównaniu z zadem. Wygląda jakby koń nosił coś niewidzialnego bardzo ciężkiego.

Wszystkie cztery nogi, ale tylna (ta najtylniejsza) najbardziej - są za małe - za chude i za krótkie. szyja trochę za długa.

Ale możesz na nim poćwiczyć kolorowanie Smile Bo wszystkie części ciała ma Smile

pozwoliłam sobie na naniesienie tych uwag, żebyś wiedziała o co chodzi - nie obraź się tylko że Ci pomazałam konika Razz Kolejny pierwszy raz - lineart Xx
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2069159
Madela
Już coś wie

Liczba postów : 111

PisanieTemat: Re: Kolejny pierwszy raz - lineart   Kolejny pierwszy raz - lineart I_icon_minipostCzw Kwi 04, 2013 8:15 am

proporcje zachwiane, ale bardzo płynna praca, ładnie wykonana
tylko pęciny mi się bardzo nie podobają, tylne nogi i szyja tak średnio, ale jak na początki to fajne
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Kolejny pierwszy raz - lineart   Kolejny pierwszy raz - lineart I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Kolejny pierwszy raz - lineart
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Mój pierwszy lineart
» Pierwszy lineart
» Spoiler: Kolejny dzikus
» Która lepsza po raz kolejny :)
» Kolejny kunik, tym razem zielone cuś

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach