Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Metin2 | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Pimpek737 Już coś wie
Nick w grze : Pimpek737 Liczba postów : 207 Dołączył : 04/02/2013
| Temat: Metin2 Czw Mar 21, 2013 11:05 am | |
| Metin2 jest darmową Gra Na Przeglądarkę MMORPG wyprodukowane przez koreański Ymir firmy.
KLIKNIJ TUTAJ DO POBRANIA
Gra wymaga, jak większość MMORPG, w celu pobrania pliku około 1,3 GB. Ustawienie Metin2 jest w świecie fantasy, tak pełen mitycznych stworzeń, czarodziejów i wojowników. Celem jest, aby wykonywać zadania i poziom, zwiększając własne statystyki i poprawy swojego inwentarza.
Obejrzyj zwiastun Metin2:
Na początku swojej przygody można wybrać jeden z 4 differnt rodzajów znaków, z których każda dostępna w obu mężczyzn i kobiet:
Warrior: Perfect do walki wręcz, wojownicy mają inny atak. W zależności od ich specjalizacji, mogą posługiwać 2 broni pod ręką, lub, jeśli wolisz, obrona z mieczem i tarczą.
Ninja: w zależności od ich specjalizacji, mogą stać się potężnym łuczników, lub skorzystać z możliwości ich nożami.
Shaman: Mają potężne czary i magię, które mogą pomóc nie tylko sobie, ale całej grupy. Wraz z rozwojem postaci może poprawić jego abilityes do ataku lub wsparcia tych.
Sura: sury uzyskali magiczne moce dzięki pakt z diabłem. Ten potężny typ charakteru jest w stanie excel z magicznego ataku i mieczem.
skopiowane z bloga o grach. | |
| | | Layzy Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Layzy Liczba postów : 584 Dołączył : 20/07/2011
| Temat: Re: Metin2 Czw Mar 21, 2013 11:34 am | |
| Nie wiem czy temat w dobrym dziale, bo co Metin ma do zwierząt?
W Metina grałam w chyba w 5 i 6 klasie. Teraz nie wiem, co w tym widziałam, bo nic tam się nie robi, tylko expi. Ale grałam i to dużo więcej niż powinnam i mogę nawet zacząć mówić o uzależnieniu. Gierka taka dla zabicia czasu. Można sobie z różnymi ludźmi pogadać, pobiegać tą swoją postacią, ale na dłuższą metę to nic specjalnego. | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Metin2 Czw Mar 21, 2013 11:52 am | |
| Metek nie ma nic do zwierząt, przenoszę Grałam jakoś rok temu. Fajne. Miałam chyba 15 lvl i przestałam, bo mi się znudziło. A miałam taką fajną surę.. :C | |
| | | Pimpek737 Już coś wie
Nick w grze : Pimpek737 Liczba postów : 207 Dołączył : 04/02/2013
| Temat: Re: Metin2 Pon Kwi 08, 2013 4:51 am | |
| sory xD. nie wiedziałam do jakiego działu dać. | |
| | | Kai Shouri Już coś wie
Nick w grze : Kai Shouri Liczba postów : 231 Dołączył : 26/12/2011
| Temat: Re: Metin2 Czw Kwi 11, 2013 9:20 am | |
| W Metina grałam w gimnazjum, głównie na prywatnych serwerach (80 lvl szamanka smok na starym chińskim Longju, wymaksowane skille, kładła nawet wojowników z takim samym levelem, miłe wspomnienia . Wracać nie zamierzam, wolę inne gry MMORPG, rozwinięte bardziej niż Metin (znaczy, nie wiem, jak ma się on obecnie do tego sprzed 3-4 lat, ale raczej podstaw nie zmienili) obecnie czekam na otwarcie polskiej edycji Lineage 2. | |
| | | Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Metin2 Czw Kwi 11, 2013 9:51 am | |
| Kiedyś się w to grało... I to dużo. xD Obecnie nie gram już od bardzo dłuższego czasu. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Metin2 | |
| |
| | | | Metin2 | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|